Προς το περιεχόμενο

A Look At AMD's Socket AM2 Platform

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμία αύξηση των επιδόσεων (μάλλον μείωση φάνηκε) με τις DDR2 667 γι' αυτό περιμένουν τις 800 άρες το καλοκαίρι μπάς και αυξηθεί η ταχύτητα 2-3% για να δικαιολογήσουν την μετάβαση... εγώ έχω 939 οπότε δεν με χαλάει καθόλου, αλλά αν αρχίσουν τα κόλπα της intel (αλλαγή πλατφόρμας χωρίς κάποιο λόγο ουσίας) δεν τους βλέπω καλά...

Δημοσ.
Καμία αύξηση των επιδόσεων (μάλλον μείωση φάνηκε) με τις DDR2 667 γι' αυτό περιμένουν τις 800 άρες το καλοκαίρι μπάς και αυξηθεί η ταχύτητα 2-3% για να δικαιολογήσουν την μετάβαση... εγώ έχω 939 οπότε δεν με χαλάει καθόλου, αλλά αν αρχίσουν τα κόλπα της intel (αλλαγή πλατφόρμας χωρίς κάποιο λόγο ουσίας) δεν τους βλέπω καλά...

Χμμμ..

Όχι ακριβώς. Υπάρχει σοβαρός λόγος για να πάει η AMD σε DDR2, και ας μην υπάρχει βελτίωση στις επιδόσεις.

Ποιος; Έχει η Intel. Ε και θα μου πεις;

Εσύ το ξέρεις ότι δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, ο άσχετος που πάει να αγοράσει PC και ακούσει DDR2 στα 667ΜΗz, από ότι DDR1 στα 400MHz, θα επηρεαστεί όμως. Συν το ότι η DDR δεν έχει πλέον μέλλον, ενώ η DDR2 όσο ανεβάζει συχνότητες τόσο λιγότερο θα φαίνεται το μειονέκτημα των latencies και τόσο θα ταιριάζει περισσότερο ο memory controller των Α64.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...