Melissa_virus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Από τότε που έβαλα dsl και είναι όλη μέρα ανοιχτό το Pc έχω πληρώσει τα δυπλάσια χρήματα στην ΔΕΗ... Η απορία μου είναι εφόσον η οθόνη καίει το πιο πολυ ρεύμα γιατι ενώ τις πιο πολλές ώρες είναι κλειστεί ήρ8ε τοσο πολλά χρήματα το ρεύμα? Το τροφοδοτικό ειναι 460watt. Γενικα άμα κατεβαζει δεν τραβάει πολύ ρεύμα? Έτσι πάει? Η όσα είναι το τροφοδοτικό τοσα καταναλώνει? Η γενικά όσα watt πιάνουν όλα επάνω στο pc, π.χ 420 περίπου στο δικό μου, τόσα τρώει συνεχώς? Μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει πως πάνε αυτά?
GT1807 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Κατι αλλο ειναι.Εχει ξαναειπωθει το θεμα καπου στο forum.Αν θες ψαξε λιγο.Εκτος κ αν μας πεις ποσο σου ερχοταν κ ποσο σου ηρθε ο λογαριασμος της ΔΕΗ.Δεν εχει σχεση ποσο λεει το τροφοδοτικο σου.Τα 460 θα χρησιμοποιηθουν μονο σε περιπτωση που χρειαζεται το pc περισσοτερο ρευμα.Π.χ. παιχνιδια με συνεχη αναζητηση στον σκληρο κ τεραστια διαμετακινηση δεδομενων στην Ram κ διαβασμα απο CD....καταλαβες τι εννοω. Τα σεβη μου
Melissa_virus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 thanks. Θα το ψάξω. Ερχότανε γύρω στα 30 και τώρα 70! Μεγάλη διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.