nickpulse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Κατά την εκκίνηση των windows ο windows installer προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα άγνωστο για μένα πρόγραμμα που λέγεται PhotoGallery. Την εφαρμογή δεν την βρίσκει στο σύστημα και ζητάει το cd που περιέχει το αρχείο photogallery.Για να τεματίσει ο installer αναγκάζομαι να πατήσω cancel 3-4 φορές. Παρατήρησα οτι αυτο συνέβει όταν έκανα registry cleanup με το Regcleaner(απλή σύμπτωση?) Τι λέτε να συμβαίνει? κανένα trojan, virus?
MariaTs. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχεις εκτυπωτή; Γιατί αυτό εμένα μου το βγάζει αν καθαρίσω τον φάκελο με τα προσωρινά αρχεία στα οποία έχουν αποθηκευθεί κάποια του εκτυπωτή μου. Το εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορά ζητά να κάνει εγκατάσταση και με το που ξεκινά, πατώ 'cancel' 2-3 φορές και σταματά. Aυτό συνεχίζεται μέχρι να κάνω δουλειά στον εκτυπωτή, οπότε ξαναεμφανίζονται και τα προσωρινά αρχεία και παύει να βγαίνει το πινακάκι εγκατάστασης, όποτε ξεκινούν τα windows.
nickpulse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω εκτυπωτή (πολυμηχάνημα) και πράγματι κάτι μ'αυτό τρέχει αφού μου εμφανίζει συνεχώς installers όποτε πάω να τρέξω κάποια εφαρμογή του εκτυπωτή απο το hp director (λειτουργίες που κάνεις μέσα απο to ειδικό αυτο software). Μάλλον θα χρειαστεί να βάλω ξανά τους drivers....... Thanks Μαρία .
Challenger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Βάλε τους drivers και κάνε εγκατάσταση και το πρόγραμμα. Αλλιώς, μπορείς να πατήσεις στο "run" ("εκτέλεση") και να γράψεις "msconfig" Στο νέο παράθυρο, πας στο startup (εκκίνηση) και βρίσκεις το πρόγραμμα και το ξετσεκάρεις.
random Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Για ιους και δούρειους κανε ενα σκαν με τα κατάλληλα προγράμματα, αλλα δεν πιστεύω. Ο windows installer ειναι απλά ενα άθλιο κατασκεύασμα. μου εχει τυχει και εμενα να ψαχνει για setup files σε άσχετες στιγμές, πχ οταν παω να τυπώσω, ή να ανοιξω ενα ασχετο shareware app, να μου ζητάει που ειναι τα αρχεια εγκαταστασης του office, της delphi, και ότι άλλο... σε ενα pc, ειχα office 2000, και εκανα εγκατασταση office 2003 σε άλλο folder για να τα εχω και τα δυο. Δουλευαν κανονικά. μετα απο καιρό ζητάει cd του off2000. αφου πατησα μερικες φορές cancel. την επόμενη, λεω αντε να σου δωσω το 2K cd να δω τι θα καταλάβεις... απάντηση: cannot setup office2000 because you have a newer version!!! :) Γεια σου ρε Βασιλάκη με τα παρανοϊκά σου appzzzzzzzz!!!!!!! Αυτα τα Registry cleaners, ποτέ δεν τα χρησιμοποιώ. αν θες να παίζεις, πρεπει να επιλεγεις save backup για να επαναφέρεις την προηγούμενη κατάσταση.
nickpulse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έβαλα ξανά τους drivers του εκτυπωτή και είναι όλα οκ. Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις..
karasafotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν φαντάζεστε πόσο χρόνο απ'την πολύτιμη ζωή μου σπατάλησα για αυτό το πρόβλημα. Στην αρχή έβαζα ολους τους driver από webcam μέχρι κινητό να τρέξουν όταν μου έβγαζε τον installer του photogallery. Μπήκα σε άπειρα foroum όπου παντού έλεγε για ένα πολυμηχάνημα hp... Eλα μου όμως που εμένα είναι canon.Και προσπαθούσα πόση ώρα... Εν τέλη έπειτα από ατελείωτο λιώσιμο το βρήκα(και με τη βοήθεια των άνωθε). Εφταιγε η hp! Επρεπε να τρέξω το driver απο την φωτογραφική μου, που πάλι καλά που δεν το είχα στα χαμένα γιατί το πέρασα την εποχή του Νώε... Να ξέρετε σε παρόμοιο πρόβλημα βάλτε το driver από οτι software είχατε hp!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.