tatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 καλησπερα σας! το προβλημα μου ειναι αυτο που αναφερεται στον τιτλο.δηλαδη...κλεινω το pc και καποιες φορες η θα ανοιξει μονο του αμεσως η μετα απο λιγο...αλλες δεν ανοιγει καθολου..αλλα! αυτο εχει παρατηρηθει απο τοτε που συνδεσα το modem με ethernet και μαλλον αυτο πρεπει να ειναι...το wlan στο bios ειναι disable και γενικως οτι εχει να κανει σε σχεσει με το wake του υπολογιστη!!!στο modem το wlan ειναι και εδω disable!δεν ξερω και γιαυτο ρωταω αν υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση στα windows γιαυτο το θεμα! η αν τελικα που δεν θελω να πιστευω οτι φταιει καποιο hardware! και κατι αλλο...χτες που αποφασισα να κανω port f. σε ολα τα προγραμματα που εχουν acces sto net οταν το εκλεισα δυο φορες και τις δυο μου ανοιξε καπακια! και τελικα εβγαλα το καλωδιο του ethernet και ολα οκ μετα!!τι φταει??
gdevil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασες αναβάθμιση bios; Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα: ενώ στο bios setup έδειχνε όλα τα wake disabled, μόλις χτυπούσε το τηλ το μόντεμ απαντούσε και το μηχάνημα bootάριζε από μόνο του. Μόλις έκανα bios update λύθηκε....
neofix Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εμενα Τσανταλι μονο του... Δες το Wake on lan στο bios η δες αν εχει ενεργοποιημενη την επιλογη να κανει boot απο πληκτρολογιο η ποντικι απο το bios παλι!
HQ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 ksereis ti....koitakse ligaki min kai o diakoptis tou on/off sto kouti sou einai se thesi periergi/exei skalosei se kapoio simeio kai vraxikiklonei monos tou.to eixa dei na simvainei.daxx ksero einai asteio mias kai esteiases allou to prob alla den exo kapoia alli protasi na kano gia osa aneferes
GabrielConnor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ξέρω οτι ακούγετε κουλό αλλα εμένα μου έκανε το ιδιο πράγμα οταν χτύπαγε το τηλέφωνο. Αν είχα το modem ανοιχτό ο υπολογιστής έκανε boot. Μπορεί να άνοιγε για την περίπτωση εισερχόμενου Fax. Δοκίμασε το και πες μου. Καλή φάση πάντως να ανοίγεις τον υπολογιστή με μία κλίση στο σταθερό σου! Είχα ψαρώσει πολύ κόσμο!
xaxa1982 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως σου ανοίγει ο υπολογιστής όταν σε παίρνουν τηλέφωνο?Θυμάμαι παλιότερα κάποια BIOS είχαν τη δυνατότητα αυτή και μπορούσαν να σου ανοίγουν τον υπολογιστή,όταν το modem καταλάβαινε ότι είχε εισερχόμενη κλήση στο σταθερό σου τηλέφωνο!Έλεγξέ το μήπως είναι αυτό!
tatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 καταρχην ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας....και να διευκρινησω κατι που μαλλον επρεπε να το πω....εχω adsl και το modem ειναι αυτο που ειναι συνδεδεμενο με ethernet και οχι καποιο pci modem η το netmod!sorry που δεν το ειπα πριν....οχι δεν εχω κανει αναβαθμιση bios και το σκεφτομαι αλλα να πω την αληθεια το φοβαμαι πολυ!τωρα μεχρι εκεινο το σημειο κοιταω μηπως ειναι καποιο αλλο setup που ισως δεν ξερω και δεν εχω δει....
xalia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 δες για wake on lan αφού είναι σε ethernet το modem.
geovard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 bootari mono tou?E mallon tha ipie apo to krasi tis omonymis markas!
GeoGlx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Επ'αυξάνω περι update του bios!! Και από εκέι κ πέρα βλέπεις κ τα rest...
dali13gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Όπως σου είπανε και τα άλλα παιδιά, πρέπει να απενεργοποιήσεις το Wake on LAN από το BIOS και θα είναι εντάξει. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που λέει ένας φίλος για το τηλέφωνο και τα 56k modems. Φιλικά
tatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 δες για wake on lan αφού είναι σε ethernet το modem. φιλε μου αν δεις και παραπανω ειπα οτι το wlan ειναι disable.
dali13gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Πήγαινε στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου σου και δες αν στην τελευταία καρτέλα είναι τικαρισμένη η 2η επιλογή.
tatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 αν λες στο power management οχι ειναι τικαρισμενη μονο η πρωτη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.