vrethan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Καλοί μου φίλοι, σήμερα προσπάθησα να αναβαθμίσω το λογισμικό του, εν λόγω, κινητού μου με το πρόγραμμα που δίνει η εταιρία από την σελίδα της (UpdateService_Inst_2.2.11b) αλλά δεν τα κατάφερα. Συγκεκριμένα, η εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή μου έγινε κανονικά και απροβλημάτιστα και, στη συνέχεια, αφού το εκκίνησα μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: "Incompatible Macromedia version. Recquired version available from http://www.macromedia.com. Application will terminate" Έτσι, κατέβασα το τελευταίο Flash Player όπου και το εγκατέστησα αλλά φευ ξανά το ίδιο πρόβλημα παρουσίασε. Επανεκκίνησα τον υπολογιστή και δυστυχώς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τέλος, απεγκατάστησα το Updater και το εγκατέστησα ξανά μπας και διόρθωνα έτσι τα πράγματα αλλά δυστυχώς η κατάσταση παρέμεινε η ίδια με εκείνη την ταμπελίτσα της ασυμβατότητας του Flash player. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;:? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vrethan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Κανείς βρε παιδιά να μου απαντήσει; Να απευθυνθώ τότε στην ελληνική σελίδα της SonyEricsson μπας και καταφέρω τίποτα ή που θα την πατήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.