4saken Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εριξα μια ματια και ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο τοπικ.... Το συγκροτημα αν και δυστυχως διαλυθηκε πριν 2 περιπου χρονια ειναι κορυφη.... Γερμανικο συγκροτημα με αγγλικο στοιχο και γυναικα τραγουδιστρια.... Οσοι ακουτε rock δεν χανετε τιποτα να μιλησετε με θειο.... Περιμενω εντυπωσεις... Μερικα τραγουδια ετσι για να παρετε ιδεα: Οpen Your Eyes Cant Stop Me Dick Scratch The Pitch No Speech
Vangosmech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε 4saken έχω όλη τη δισκογραφία τους και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν...Τους έμαθα όταν άκουσα τη διασκευή που είχαν κάνει στο Big in Japan-Alphaville και είχα σκαλώσει για καμμιά βδομάδα....Καλή επιλογή...;-)
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω ένα live βίντεο που παίζουν το You Can't Stop Me...Aλήθεια η τραγουδίστρια είναι όμορφη ή απλά σε μπερδεύει το στύλ της που είναι γαμάτο? Απ'τα λίγα κοντινά που της κάνεις ο σκηνοθέτης δεν μπορώ να καταλάβω...Πάντως έχει ωραία φωνή.
4saken Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ξερω γω....Παντως το στυλ της με τρελαινει και μου αρκει... Ειτε ξανθια ειτε μελαχρινη...Ειναι τρελοκομειο....
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Aπλά ρώτησα 4saken.Η μουσική τους δεν μου λέει και πολλά πάντως...Απλή nu-metal (ας το πούμε) μπάντα είναι...
hugelacky Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εντάξει όχι, δεν τους θεωρώ άλλη μια nu metal μπάντα, έχω κι εγώ όλους τους δίσκους τους, μου αρέσουν αρκετά και πιστεύω ότι έχουν προσωπικό ήχο! Και η τραγουδίστρια είναι μαμάτη!
darkkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δεν θα τους έλεγα nu metal, τουλάχιστον όχι τα πρώτα κομμάτια τους... Btw, η τραγουδίστρια (Sandra Nasic) είχε κάνει φωνητικά σε ένα τραγούδι των Apocalyptica (Path - μπορείτε να το βρείτε ως Path II). Από κομμάτια θα μπορούσα να προσθέσω και τo Lords of the boards.
soko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Για τους fan των Guano Apes, σας έχω κάτι καλό: Κατεβάστε αυτό το demo γραφικών που έχει σαν theme το Open your eyes Είναι κάπου 10ΜΒ, αξίζει όμως τον κόπο: http://www.t-rex.org/cm/openeyes.zip
axaiosgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ασύλληπτο! Οι Guano Apes επανενώθηκαν και κάνουν καλοκαιρινή περιοδεία! Θα πάω στη Σόφια στις 30 του μήνα να τους δώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.