Προς το περιεχόμενο

Guano Apes

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εριξα μια ματια και ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο τοπικ....

Το συγκροτημα αν και δυστυχως διαλυθηκε πριν 2 περιπου χρονια ειναι κορυφη....

Γερμανικο συγκροτημα με αγγλικο στοιχο και γυναικα τραγουδιστρια....

Οσοι ακουτε rock δεν χανετε τιποτα να μιλησετε με θειο....

Περιμενω εντυπωσεις...

Μερικα τραγουδια ετσι για να παρετε ιδεα:

Οpen Your Eyes

Cant Stop Me

Dick

Scratch The Pitch

No Speech

Δημοσ.

Φίλε 4saken έχω όλη τη δισκογραφία τους και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν...Τους έμαθα όταν άκουσα τη διασκευή που είχαν κάνει στο Big in Japan-Alphaville και είχα σκαλώσει για καμμιά βδομάδα....Καλή επιλογή...;-)

Δημοσ.

Έχω ένα live βίντεο που παίζουν το You Can't Stop Me...Aλήθεια η τραγουδίστρια είναι όμορφη ή απλά σε μπερδεύει το στύλ της που είναι γαμάτο?

Απ'τα λίγα κοντινά που της κάνεις ο σκηνοθέτης δεν μπορώ να καταλάβω...Πάντως έχει ωραία φωνή.

Δημοσ.

Ξερω γω....Παντως το στυλ της με τρελαινει και μου αρκει...

Ειτε ξανθια ειτε μελαχρινη...Ειναι τρελοκομειο....

Δημοσ.

Εντάξει όχι, δεν τους θεωρώ άλλη μια nu metal μπάντα, έχω κι εγώ όλους τους δίσκους τους, μου αρέσουν αρκετά και πιστεύω ότι έχουν προσωπικό ήχο! Και η τραγουδίστρια είναι μαμάτη! :P

Δημοσ.

Δεν θα τους έλεγα nu metal, τουλάχιστον όχι τα πρώτα κομμάτια τους... Btw, η τραγουδίστρια (Sandra Nasic) είχε κάνει φωνητικά σε ένα τραγούδι των Apocalyptica (Path - μπορείτε να το βρείτε ως Path II). Από κομμάτια θα μπορούσα να προσθέσω και τo Lords of the boards.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ασύλληπτο! Οι Guano Apes επανενώθηκαν και κάνουν καλοκαιρινή περιοδεία! Θα πάω στη Σόφια στις 30 του μήνα να τους δώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...