mageor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα σας κύριοι/ες. Είχα αγοράσει πριν 1-2 μήνες από γνωστό μαγαζί πληροφορικής στην Στουρναρη (όχι Πλαίσιο) μια μητρική ASUS A8N SLI Premium την οποία χρυσοπληρωσα. Την εγκατέστησα και εκεί ηταν που αρχισαν ολα. Προβληματα τυπου random lockups, αδυναμία αναβαθμισης BIOS, restarts xωρίς εμφανή λόγο. Σημειωτεον ότι εχω αρκετή εμπειρία απο troubleshooting... Να μην σας τα πολυλογώ μετα απο απειρο ψαξιμο σε φορουμς ελληνικα και ξενα καθως και αλλαγες διαφορων υποσυστηματων τροφοδοτικο και μνημες, κατεληξα και το μαγαζι παραδέχτηκε οτι για τα προβληματα μου εφταιγε η ως ανω μητρικη. Αυτο που με ξενισε και ειναι και ο λογος που ποσταρω αυτο το τοπικ ειναι το γεγονος οτι μου ειπε να του φερω την ελλατωματικη μητρικη ετσι σκετη και θα μου την αντικαταστησει με μια άλλη σκετη πλακετα. Μου ανεφερε μαλιστα οτι γνωρίζει οτι η αντιπροσωπεια εχει διαθεσιμοτητα αυτες τις μερες. Εγω ηξερα οτι οταν κατι ειναι χαλασμενο σου το αλλαζουν με κατι καινουργιο του κουτιου. Ποιος με διασφαλιζει οτι αυτο που θα μου δωσουν δεν ειναι ενα παλιο δικο του η ακομα και το ιδιο? Η μητρικη ειναι εντος εγγυησης και εχω την αποδειξη αγορας. Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση, μηπως ειμαι λάθος?
Melissa_virus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Βασικά συνήθως στις αλλαγές πραγμάτων δίνουν κάτι από αλλαγή που είχε κάνει κάποιος για άλλον λόγο. Π.χ πηρε ενα motherboard και διαπίστωσε μια ασυμβατότητα και το πήγε πίσω... Γενικά από μικρά μαγαζιά μην περιμένεις πολλά... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απαιτήσεις να σου δώσει ένα του κουτιού αλλα και πάλι... Η να βρεις ένα άλλο motherboard και να πληρώσεις μια μικρή διαφορά και να το πάρεις. Μια και αυτό σου βγήκε μάπα.
GT1807 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Oχι.Να απαιτησεις εφοσον οπως λες ειναι χαλασμενη η motherboard σου να στην αντικαταστησουν με καινουρια ή να σου δωσουν μια αλλη motherboard καινουρια ιδιας αξιας με την δικη σου οταν την ειχες παρει.ΠΡΟΣΟΧΗ...οχι οσο κανει τωρα αλλα ιδιας αξιας οταν την ειχες παρει εσυ. Τα σέβη μου
varthol Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Α.)Σαν "Παλιοκαραβάνα" σημείωσε το Serial Number της ΜοΒο και βάλε ενα μικρο σημάδι , που να μην φαίνετε πριν την επιστρέψης.Ετσι θα ξέρεις κατα την παραλαβή τι ακριβώς έγινε. Β.)Στην περίπτωση που σου δώσουν "μεταχειρισμένη" ζήτα τους να στο γράψουν σε χαρτί και πάνω απο την υπογραφή σου γράψε "ΑΛΛΑΓΗ χχ.ΙΑΝ.2006 με κάθε επιφύλλαξη λόγω ανοιγμένης συσκευασίας". (και μεταξύ μας τα ηλεκτονικά γενικά Αν Δουλέψουν 48 Ωρες σωστά πας για πολύ ΓΚΑΝΤeΜΙΑ να σου χαλάση μετά.)
dpurpler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι λογικό αυτό που σου είπαν. Ότι επιστρέψεις θα πάρεις. Αν επιστρέψεις την μητρική με κουτί, ζελατίνες κλπ αυτά και θα πάρεις πίσω. Αν πάς μόνο την πλακέτα, λογικά θα σου ανοίξουν μία καινούρια, θα σου την δώσουν και θα βάλουν την δικιά σου μέσα για να την επιστρέψουν. Αυτό γίνεται καθαρά για λόγους επιστροφής στον κατασκευαστή και όχι ότι υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι, απλά όπως το πήραν κι αυτοί έτσι πρέπει να το επιστρέψουν (με κουτιά, οδηγούς, καλώδια κι όλα τα σχετικά). Βέβαια θα έπρεπε να σου το εξηγήσουν καλύτερα αυτό όταν μίλησες μαζί τους.
mageor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Κυριοι σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας. Αντε τωρα να δουμε και τι θα γινει. Οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω
nimik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Η κουτα της μητρικης συνηθως εχει και το serial No πανω...με ποια λογικη θα βαλουν την δικια σου στη αλλη κουτα...? Και γιατι δεν σου ζητανε το πακετο κομπλε? Δεν ξερω τι παιζει...ουτε θελω να κανω κρισεις απλα προβληματισου..
dpurpler Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 nimik: imoyna se katastima big city, kotsovolos klp, opote milao ek peiras. den xero ti kolima trone oloi, alla zitane oli tin siskeyasia, kai exei kapoia basi ayto, afoy se merika proionta (px dvds) iparxei mesa as poyme kai to tilekontrol poy exei kapoia sxetiki axia. Ontos, se merika proionta exei pano sto koyti kai to serial no. Apla to 8ema edw einai na diasfalistei oti ola ta parelkomena 8a einai mesa sto koyti kai o pio eykolos tropos einai aytos poy anefere parapano o filos. exalloy, meta apo 1-2- 6 mines, poios exei filaxei ola ta parelkomena kai siskeyasies? Alla akoma kai na ta exei filaxei, poy na mporei na tsekarei to katastima ti KANONIKA tha eprepe na iparxei mesa? Opote i lisi einai neo proion, allagi xeri me xeri mono toy basikoy eidoys (MB stin periptosi mas) kai epistrofi olon ton ypoloipon sto service. Stis perissoteres periptoseiw kai eidika se VLSI proionta sxedon 100% ginetai antikatastasi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.