Προς το περιεχόμενο

jetspeed 520 problem

dimitris-a35gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια αναβαθμηση στο jetspeed 520 post και απο τοτε το μοτεμ τα επεξε.Μηπως ξερει κανεις κατι?Εχω κανει πιστα οτι λεει η ιντραψομ στης οδηγιες.Το προβλημα βασικα ειναι οτι αναβει συνεχεια το λαμπακι τις usb και δεν μπωρο να το συνδεσω με usb.

Δημοσ.

kai ego file ekana tin anavathmisi kai eno to exo sindesei me ethernet mou anavei kai to lampaki tis usb.to eipa sto 1242 kai mou eipan mallon einai bug sto firmware.den ksero kata poso stekei auto

Δημοσ.

Πολλά παιδιά που έκαναν την τελευταία αναβάθμιση τους έχει παρουσιαστεί το ίδιο ακριβός πρόβλημα.

Αν θέλεις μπορείς να το συνδέσεις μέσο Ethernet (που είναι και καλύτερα έτσι) και δεν θα έχεις πρόβλημα, το λαμπάκι θα είναι ανοιχτώ μέχρι να υπάρξει κάποια καινούργια version μήπως και το διορθώσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση βαλε την παλιά version που είχες για να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
Τωρα υπαρχει και αλλο προβλημα δεν το βλεπει το pc ουτε μεσω usb ουτε μεσω ethernet.Καλα κρασια!!

Κάνε απεγκατάσταση τους usb driver από το pc, και δοκίμασε να το συνδέσεις μέσο Ethernet.

Δημοσ.

Ρε παιδια κοκαλοσε δεν κανει τιποτα και στο 1242 του οτε μου ειπαν να το παω σε καταστημα του οτε για δωρεαν αντικατασταση μιας και ξερουν το προβλημα.Παντως εγω οτι και να κανω μου αναβει μονο το λαμπακι τις usb και το pwr και απο εκει και περα το χαος.Θα το παω λοιπον για αντικατασταση για να μην πεδευομαι!!

Δημοσ.
Ρε παιδια κοκαλοσε δεν κανει τιποτα και στο 1242 του οτε μου ειπαν να το παω σε καταστημα του οτε για δωρεαν αντικατασταση μιας και ξερουν το προβλημα.Παντως εγω οτι και να κανω μου αναβει μονο το λαμπακι τις usb και το pwr και απο εκει και περα το χαος.Θα το παω λοιπον για αντικατασταση για να μην πεδευομαι!!

Φίλε μου προτού το πας για να σου το δούνε κάνε ένα reset από το κουμπάκι που έχει το jetspeed πίσω, και επίσης κάνε και ένα reboot μέσα από το μενού του jetspeed.

Νομίζω με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να το ξεμπλοκάρεις.

Δημοσ.

Παιδες τους τα εχωσα κανονικα και μου το αλλαξανε.Αφηστε που θελανε τα νουμερα να με χρεωσουν κιολας.Ρε αυτοι εχουν ξεφυγει τελειως.Εγω παντως εχω το alkatel speedtouce 530 και αυτο το εχω σαν καβατσα.

Δημοσ.
Παιδες τους τα εχωσα κανονικα και μου το αλλαξανε.Αφηστε που θελανε τα νουμερα να με χρεωσουν κιολας.Ρε αυτοι εχουν ξεφυγει τελειως.Εγω παντως εχω το alkatel speedtouce 530 και αυτο το εχω σαν καβατσα.

kala kaneis.klaseis kalitera to speedtouuch.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...