guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ναι το είδα, το δικό μου δεν το έχεις όμως θα με κάνεις αύριο να ξεθάβω κι' άλλες κούτες (αν και ελάχιστα έχουν διασωθεί)
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 θα με κάνεις αύριο να ξεθάβω κι' άλλες κούτες (αν και ελάχιστα έχουν διασωθεί) και θα τα ψάξεις ενα ενα ; Δεν σου έχω πεί χρονολογία
hugelacky Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 χεχε αυτά είναι...Τους Nergal τους θυμάσαι;Όχι... :oops: Bandito εγώ πήγαινα και τον Γιώργο που είπες πριν, από όσα διάβαζα τουλάχιστον στο Invader φαινόταν πολύ ανοιχτόμυαλος όταν όλοι σχεδόν του Hammer ήταν κολλημένοι με κλασικά πράγματα (και γι αυτό δεν πήγαινα και το Hammer καθόλου). Να σου πω, θυμάσαι τέυχος που είχες στείλει το γράμμα? Όλο και σε κάποια κούτα θα είναι, θα το βρώ... :wink: edit: lol, τα ίδια λέμε quidο
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Τι μου θυμίσατε γαμώτο....Πάνε κοντά 10 χρόνια που σταμάτησα να ακούω black ..... Απο τότε που παράτησα το συγκροτημα (ή απο τότε που με έδιωξαν )' date=' σταμάτησα να ασχολούμαι εντελώς με το black ..... Μετα το Adelain, πήρα τον πούλο. Είχα γράψει και ενα cult καφρο-γραμμα στο metal hammer που έκραζα, και μετά απάντησαν και τα παιδιά με αντίστοιχο κράξιμο [/quote'] είπες είπες
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Όχι... :oops: Bandito εγώ πήγαινα και τον Γιώργο που είπες πριν' date=' από όσα διάβαζα τουλάχιστον στο Invader φαινόταν πολύ ανοιχτόμυαλος όταν όλοι σχεδόν του Hammer ήταν κολλημένοι με κλασικά πράγματα (και γι αυτό δεν πήγαινα και το Hammer καθόλου). [/quote'] Για τον λίγο που τον γνώρισα, ήταν ανοιχτόμυαλος και είχε και ένα περίεργο χιούμορ που ενίοτε μπορούσε να σε κάνει να πεθάνεις στα γέλια. Για invader και τέτοια δεν ξέρω, απο τότε σταμάτησα να ακούω και τελευταία έχω παραδώσει την μουσική μου επιμόρφωση στον αδερφό μου Να σου πω, θυμάσαι τέυχος που είχες στείλει το γράμμα? Όλο και σε κάποια κούτα θα είναι, θα το βρώ... :wink: Χμμμμμ. Τευχος οχι. Πρέπει να είναι Αυγ.Σεπ.Οκτ.Νοεμ ή 94 ή 95. Καλή τύχη EDIT: καλή τύχη Both of ya
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Το σκηνικό ήταν όταν ήμουν στους Desulphurize (άθλιο έτσι; ) κάτι βρήκα (όρεξη που την έχω βραδιάτικα ε;...)
paintbox Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 χοχοχοχ.... georgemarios> ελα ρε... equinox ov the gods....!!!! τους είχα και γω στο μυαλό αλλά επειδή δεν μπορούσα να τους κατατάξω στο black, δεν είπα τίποτα... βασικά δεν ξέρω τι παίζουνε τώρα - προσωπικά έχω τα 2 cd που βγάλανε στην Unisound (απο την οποία ήταν πολύ δυσαρεστημένοι, κλασσικά, μάλλον..) Είναι πολύ καλοί, έφαγα και εγώ κολλημα - εχουν καταφέρει να βγάλουν αυτή την περίεργη μυστικιστική ατμόσφαιρα, - δεν ξέρω.. πως τα κατάφερε η Unisound να βρίσκει τέτοια συγκροτήματα... και η φωνή του τραγουδιστή τους είναι φοβερή, δεν έχω ξανακούσει τέτοια, και νορμάλ, και με γρύλισμα, επική, που καταφέρνει να μην φαίνεται πομπώδης και τα τραγούδια τους είχανε heavy synths αλλά και πάλι δεν το παραέκαναν καθόλου.. φοβεροί... btw.. εχει ακούσει κανείς τους... Magenta? ενα αλμπουμ που λέγεται "little girl lost".. λέει πάνω στο cd πως περιέχει συνεργασίες απο μέλη των Arcturus.. και το κοζάρω εδώ και αρκετό καιρό σε ένα δισκάδικο στο μοναστηράκι, αλλά δεν το εχω πάρει ακόμα. carlmikaze> η σελίδα της nebelhexe δεν ανοίγει, δεν ξέρω τι έγινε. βασικά ναι, έψαχνα στον γκούγκλη για aghast, αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάποια ειδική σελίδα, μόνο reviews - και - νομίζω, απο την συνέντευξη στο SubTerra, είχα την εντύπωση πως είναι δύο κοπέλες στους Aghast.. (καλά εκείνο το issue (#0) ηταν πολύ καλό, και δεν ξέρω αν ξανακυκλοφόρησε κάποιο άλλο - το έγραφε ο Γιώργος Φλωράκης, ο κάποτε αρχησυντάκτης του metal hammer (απο τις εκπομπές του στο Sky Rock αρχισα να ακούω μέταλ, και ειδικά, black.. ) (και αυτό το issue #0 of SubTerra το πήρα εκ των υστέρων, σε έκπτωση, απο το M.E.) στην σελίδα των isvind (http://www.isvind.com) εχει και 2 τραγούδια απο το αλμπουμ που ανέφερες για κατέβασμα - τα άκουσα μου θύμισαν αρκετά τα brutal sections απο το bergtatt ) ενδιαφέρον αρκετά, αν και δεν τα έκανα ακόμη digest τους fleurety παλι απο το SubTerra τους ξέρω, αν και δεν εχω ακούσει κάτι εκείνο το enslaved πρέπει να είναι το πρώτο τους; έχω ακούσει εκείνο το mcd που επανακυκλοφόρησε με το "the forest is my throne" των satyricon.. μου άρεσε, απ'οτι θυμάμαι, ενα τραγούδι ) αχ, πρέπει να το ξανακούσω :ΡΡ και φυσικά κάποια απο το Frost (ολα μονο αν ημουν σε ανάλογη φάση) - οπως κλασσικά το viking-o-ειδές που προχωράει για αρκετό καιρό με ακουστικά όργανα, chanting, και το νορβηγικό harp (δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς, αυτό που παίζουνε με το στώμα..) οσο για Manes, πρώτη φορά ακούω το όνομα!! θα κάνω έρευνα η δισκοκριτική στο σεβαστό (και δυσανάγνωστο, με τον τρόπο που γράφει ο τύπος..) http://www.anus.com είναι εγκομιο.. φάση οι.. The 3rd and the Mortal.. φαντάζομαι πως έχεις ακούσει τα Sorrow EP & Tears Laid In Earth, που μονο αυτά είναι με την Kari.. τα άλλα ούτε εμένα δεν μου πουαρέσουν, αν και δοκιμάζω περιοδικά να τα ακούσω και να μπω στο νόημα... λεει πως fleurety επανακυκλοφόρησε στην Candlelight. η ίδια εταιρία είχε κυκλοφορήσει κάποτε το πρώτο full-length των Beyond Dawn, "Pity love", που του έχω μεγάλη αδυναμία, οπως και στο επόμενο που βγάλανε με την Misanthropy. αν και δεν εχουν σχέση με black metal, ισως λίγο σε κάποια δευτερα φωνητικά στο Pity Love. η σελίδα τους (http://www.beyonddawn.com) εχει αρκετά ολόκληρα τραγούδια από ολη την καριέρα τους, οπου οκ, μονο τα πρώτα, longing for scarlet days και pity love, θυμίζουν κάπως μελαγχολικό, ρομαντικό και βαρύ doom/death... οσο λέτε για τον Magus Wampyr, στο (N.A.O.S. - Communion) γίνεται αρκετά προσωπικός, και σε διαφορετική μουσική κατεύθυνση, και του είμαι αρκετά ευγνώμων γι'αυτό.. βασικά ψιλοθαυμάζω ανθρώπους που σε κάποια φάση μιλάνε για προσωπικές τους εμπειρίες ανοιχτά, είναι σαν να μοιράζονται με το κοινό τους μια αμοιβαία εμπιστοσύνη. και γω Metal Invader επαιρνα επειδή ηταν πιο extreme ας πουμε απο το m.h. (χεχε με αφιερώσεις σε dark λογοτεχνία, κλπ.) αλλά νομίζω χάλασε η φάση σιγά σιγά οπως κατέβηκε σε δημοτικότητα το black metal (ή ήτανε ιδέα μου πως κάποτε ήταν διαδεδομένο..) (ή τέλος πάντων κάποια στιγμή σταμάτησα να παρακολουθώ ο ίδιος)
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Νατος και άντεργκραουντ ο bandito. Γουστάρω υπερτίγκα.
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Νατος και άντεργκραουντ ο bandito. Γουστάρω υπερτίγκα. Χε χε. Τα ξέρεις αυτα, τα είχαμε πεί πολύ παλιά με p.m. Προτείνω ασκήσεις για την μνήμη
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 κάτι βρήκα (όρεξη που την έχω βραδιάτικα ε;...) Πραγματικά. Πλησιάζεις πάντως και κάτι μου λεει οτι έχω να ρίξω πολύ γέλιο με το γράμμα.
hugelacky Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 /offtopic mode on bandito τώρα τι ακούς αν επιτρέπεται / παίζεις πουθενα? /offtopic mode off
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Χε χε.Τα ξέρεις αυτα' date=' τα είχαμε πεί πολύ παλιά με p.m. Προτείνω ασκήσεις για την μνήμη [/quote'] Ουαχ, κάτι θυμάμαι -αμυδρά- περί Adelain? Ή κάνω λάθος?
carlmikaze Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 paintbox, οι Magenta είναι το προσωπικό project του Anders Odden από Cadaver/Apoptygma Berzerk. Το "Little Girl Lost" το φέρνει συχνά πυκνά ακόμα και το metropolis. Ωραίος δίσκος. Οι Manes είναι περιπτωσάρα. Τα πρώτα είναι θεϊκό black, στα 2 τελευταία βαράνε μέχρι και trip hop. Τους Beyond Dawn τους αγαπώ πάρα πολύ, όλα τα albums τους μου προκαλούν κάτι ωραίο. Οι Isvind είναι αδικοχαμένοι. Ποτέ κανείς δεν τους έδωσε ιδιαίτερη σημασία, και είναι κρίμα επειδή το album τα σπάει ανελέητα. Νομίζω όμως ετοιμάζουν κάτι τώρα. (btw θεωρώ το "Dark Waters Stir" και το πρώτο Taake, ίσως τα καλύτερα δείγματα του δεύτερου κύματους κλασικού νορβηγικού black metal) Όσο για τον bandito : α) Οι Profanatica γαμάνε ανελέητα. β) Το "Adelain" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που βγήκαν από ελλάδα μεριά ever. Κρίμα που η μετέπειτα πορεία τους ήταν της πλάκας. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, αν το "Scarlet Evil Witching Black" των Necromantia έπαιρνε την αναγνώριση που του άξιζε, σήμερα θα το θεωρούσαμε ανάλογα κλασικό με τα δύο πρώτα Emperor.
mert Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Άκουσα το Sham Mirrors απο το οποίο έχω μείνει άφωνος και το οποίο σπέρνει άγρια. Το Αdelain το είχα βρει στο δίσκο ένος φίλου, μου άρεσε. Το Νattestid Ser Porten Vid γαμάει ανελέητα. σχετικά άσκοπο post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.