Προς το περιεχόμενο

Black Metal

vedbuensende

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ο Varg έφαγε τον Euronymoys. 23 μαχαιριές. Επίσης έδωσε σφαίρες στον Dead για να αυτοκτονήσει. Ξεκλήρισε τους Mayhem με λίγα λόγια.

Απέδρασε πρόσφατα, μια απόδραση συνοδευόμενη από ΗΛΙΘΙΑ γεγονότα, αλλά τον ξαναπιάσανε. Παλιά δήλωνε νεοναζί κτλ, τώρα την έχει δει εθνικόφρων νορβηγός νορδιστής. Μεγάλος παπάρας, με μεγάλο μουσικό συναίσθημα nonetheless.

Επίσης ψάχτε τους ved buens ende. Δεν είναι black. Θα τεστάρει όμως τους ορίζοντές σας.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Elysian Fields (τους θυμάται κανείς; )

Eixa xexorisei orismena kommatakia ta opoia ontos itan para poli kala....

Oso gia to skiniko anamesa se Euronymous kai Varg kai oi 2 mpaglamades itan o enas kai allos exakolouthei na einai... Mialo koukoutsi

Δημοσ.
...

Επίσης ψάχτε τους ved buens ende. Δεν είναι black. Θα τεστάρει όμως τους ορίζοντές σας.

Είναι οι ambient-φεύγα μουσικές που κάθεται και γράφει?

Δημοσ.

Όχι, δεν έχουν σχέση με Varg. Δεν είμαι σίγουρος πως μπορώ να σου περιγράψω τι είναι. Τα μέλη είναι η αφρόκρεμα της Νορβηγικής black σκηνής, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με black metal.

Δημοσ.

Σεβόμενος το εν λόγω παρακλάδι της μεταλλικής μουσικής σκηνής, αλλά και τις προτιμήσεις όσων παιδιών δηλώνουν οπαδοί του black & death metal, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Πόσοι από εσάς θα ακούτε αυτή τη μουσική, μετά απο 5-10-15 χρόνια (κοινώς όταν το αίμα θα σταματήσει να "βράζει");

Δημοσ.
I know...

Αλλά όταν σήμερα λέμε Covenant' date=' νομίζω πως το μυαλό όλων πάει σε αυτούς. drunk.gif

Πήγα στο site που παραθέτεις.... Υπόσχομαι να μην το επισκεφθώ ξανά !!!!

όχι κ Black metal οι Therion τα παληκάρια παίζαν Death metal (περίπου)...

κατά τάλλα έχεις δίκιο

Ίσως να έχεις δίκιο' date=' έχω καιρό να ακούσω τα παλιά τους...

Σεβόμενος το εν λόγω παρακλάδι της μεταλλικής μουσικής σκηνής, αλλά και τις προτιμήσεις όσων παιδιών δηλώνουν οπαδοί του black & death metal, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Πόσοι από εσάς θα ακούτε αυτή τη μουσική, μετά απο 5-10-15 χρόνια (κοινώς όταν το αίμα θα σταματήσει να "βράζει");

Φίλε Ktulu_gr, μπορεί το αίμα μου να έχει σταματήσει προ καιρού να "βράζει", όπως το θέτεις, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Εξηγούμαι: Σίγουρα, δεν είμαι οπαδός του black (τώρα που το σκέφτομαι, δεν είμαι οπαδός κανενός παρακλαδιού του metal, τα ακούω όλα με άνεση). Σίγουρα, επίσης, το black και το death δεν είναι ΤΩΡΑ κάτι το οποίο θα μπορούσα να ακούω όλη μέρα (μόνο με τους Dead Can Dance μπορώ να το κάνω :) ). Αλλά πιο σίγουρο από όλα είναι ότι όταν ακούω τραγούδια σαν το "Archon" των Rotting Christ, το "One Road To Asa Bay" των Bathory (Quorthon R.I.P.) ή το "Queen Of Winter, Throned" των Cradle Of Filth, τα απολαμβάνω με κάθε κυριολεκτική και μεταφορική έννοια του ρήματος "απολαμβάνω" !!! Δεν ξέρω τι θα σου πουν τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά το metal έχει ριζώσει μέσα μου, και δεν έχω καμία διάθεση να το ξεριζώσω!

Δημοσ.

Κtulu_gr δεν ξέρω κατά πόσο σέβεσαι τα παραπάνω είδη Metal ή ολόκληρο το metal (ίσως κ να κάνω λάθος,οπότε μην παρεξηγείς) διότι αυτήν την ερώτηση την έχω κ έχουμε ακούσει όλοι όσοι ακούμε Metal γενικότερα, αλλά αν ικανοποιείς μεγάλο ποσοστό του αυτιού σου, του μυαλού σου κ της ψυχής σου δεν νομίζω να σταματήσουμε να ακούμε Metal κ τα διάφορα <<είδη>> του...

Δημοσ.

Exoun perasei kai polla xronia apo tote kai den 8umamai kai polla,alla nomizw pws...

δολοφονία του Euronymous αν δεν με απατά η μνήμη μου. Ο τυπάς ήταν αρχηγός και ιδρυτής του Inner Circle μια εθνικόφασιστικοσατανιστικής οργάνωσης που "εκφραζόταν" μέσω black metal. Μαλακίες.... Και που κατέληξαν; Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή....

To Inner Circle eixe "udri8ei" apo ton Euronymous kai oxi ton Varg.

To Inner Circle basika den htan kan organwsh alla kapoio fanzine h' kapoio fuladio pou moiraze sto diskadiko tou o Euronymous.Twra katalabainete me to ti egine sthn norbigia tote' date='ti diastash 8a phran kapoia 8emata apo tous ekei dhmosiografous,oson afora tis anakribies ktl ktl

O Euronymous htan "aristeros".To ti htan o Varg allo 8ema...

Επίσης έδωσε σφαίρες στον Dead για να αυτοκτονήσει

Den 8umame pios edwse tis sfaires auto pou 8umame omws einai pws o euronymous brhke ton dead nekro kai ton fotografise,kai genika polla exoun akoustei gia ton rolo tou euronymous se aythn thn autoktonia

Epeidh ezhsa thn olh fash otan ginotan.(1993-94 an 8umame kala),

ta perissotera pou exoun eipw8ei tote h' kai argotera htan radio arbhles .

8umame dekades fanzine na filoksenoun pseftikes sunenteukseis tou Varg apo thn fulakh.To ti diabazame kai akougame tote den perigrafete.Apisteuto gelio.

An mesa se ola ayta baleis kai to pws kukloforousan ta nea apo ta topika kanalia ths norbhgias,ee xamos :).Apla fantasteite to ti 8a elege sthn ellada h lampirh kai oi diaforoi eisaggelatoi gia kati antistoixo.Ennow pws nai dikaiws einai fulakh o Varg afou ontws dolofonise kai ekapse...,alla ta paramu8ia gurw apo auta htan apisteuta

Exei graftei ena endiaferon biblio gia ola ayta ta gegonota:

"Lords of Chaos:The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground"

apo ton Michael Moynihan twn Blood Axis .

An kai gia to idio o Varg exei dhlwsei pws enw sxedon olo anaferetai se mena o Moynihan den mphke kan ston kopo na me rwthsei thn dikh mou ekdoxh twn pragmatwn.

Kai genika enas apo tous logous pou apofasise o Varg na kleisei prin kapia xronia to burzum.com htan epeidh oi perissoteroi opadoi twn burzum den mpainan kan ston kopo na asxolh8oun poies htan oi dikes tou idees,alla anaparagan oti akougan apo ta media.Xarakthristika eixe dhlwsei:"Kalutera na kleisei,para na mpainoun atoma mesa sto forum kai na grafoun hail burzum,hail satan"

Σεβόμενος το εν λόγω παρακλάδι της μεταλλικής μουσικής σκηνής' date=' αλλά και τις προτιμήσεις όσων παιδιών δηλώνουν οπαδοί του black & death metal, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Πόσοι από εσάς θα ακούτε αυτή τη μουσική, μετά απο 5-10-15 χρόνια (κοινώς όταν το αίμα θα σταματήσει να "βράζει");

[/quote']

Proswpika pote den eimoun blackmetallas.Akouw kai akouga diafora pragmata .Mporw na akousw apo apocalyptic folk mexri kai e.b.m.,kai oso afora to metal apo anathema mexri kai darkthrone.

Black metal den akouga epeidh ebraze kapio aima,wste na stamathsw na akouw twra sta 28.Oso periergo kai an akoustei egw gia na mporesw na koimh8w to bradu prin polla xronia akouga burzum.Den mou anabe ta aimata,anti8etos me hremouse....:) (kai den anaferomai stous ambient diskous pou exei bgalei,alla stous black )

Δημοσ.
..... με μεγάλο μουσικό συναίσθημα nonetheless.

Basika ayto einai kai to shmantiko.Gia mousikh milame kai mousikh akoume.To ti kanei h' ti einai o allos ligo mas afora opo thn stigmh pou den to propagandizei ka8olou,h' estw se elaxisto ba8mo mesw tis mousikhs tou.

Giati an koitagame px tis sexualikes protimhseis tou tibet apo tous current93 (den einai black metal,tuxaio paradeigma) 8a prepe na kapsoume ta cd tous :)

Δημοσ.

Kαληνυχτα...:neutral:

Δημοσ.

@spoonman69

Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να απαντήσεις; Μάλλον ανέβαζεις τον αριθμό των post σου (στην καλύτερη περίπτωση), αφού αν σκεφτόσουν λίγο την ερώτηση που έκανα θα απαντούσες κάτι πιο ουσιαστικό, όπως τα παιδιά παραπάνω που μπήκαν στον κόπο.

ΥΓ1: Ακούω metal (στις πιο πολλές του μορφές), hard & classic rock, καθώς και λίγη κλασσική μουσική (για όσους νομίζουν ότι μπήκα εδώ για να κράξω...).

ΥΓ2: Αν ήθελα να ανοίξω flame-war και όχι να κάνω διάλογο, τότε το post μου θα αναφερόταν στην μουσική (τεχνική, μελωδία, κτλ.) και τα φωνητικά που απαρτίζουν το black / death metal.

ΥΓ3: Την παραπάνω ερώτηση την έχω κάνει και στον εαυτό μου.

ΥΓ4: Οι Him παίζουν Love Metal (για την ερώτηση που έγινε στην αρχή του Post)...

ΥΓ5: Δεν θα ανοίξω μέτωπο με κανέναν εδώ, μιας και δεν έχει ουσία.

Καλές ακροάσεις σε όλους...

Δημοσ.
@spoonman69

για όσους νομίζουν ότι μπήκα εδώ για να κράξω...

φίλε Ktulu_gr το είπα κ παραπάνω χωρίς παρεξήγηση, απλώς εχώ βαρεθεί την ερώτηση αυτή κ επομένως ήμουν λίγο επιφυλακτικός, βεβαίως έχω αρκετούς γνωστούς κ φίλους όπως κ πολοί από δω μέσα που <<αλλάξανε>> λόγω <<ηλικίας>> τα ακούσματά τους λέγοντας ότι αυτά είναι πλεόν <<Παιδιάστικα>> κ ότι μεγαλώσανε πλέον κ είναι καιρός να ακούσουνε κάτι άλλο όπως σκυλάδικα, bitακια, Houseακια κ άλλα συναφή, θα μου πείτε εύλογα ότι κατακρίνω την μουσική αυτή, εν μέρει ναι, αλλά εγώ βλέπω να βγαίνουν δισκάρες στα εν λόγω είδη όπως The Amenta-Occasus, Behemoth-Demigod κ.α και όσο ακούω παλιότερες εποχές 90's τόσο βλέπω ότι αυτό που ακούω με εκφράζει κ με ικανοποιεί κ όσον αφορά το Black metal ΟΚ

no problem υπάρχουν πολλά κ καλά συγκροτήματα που κρατούν ακόμα το είδος, βέβαια αν ανατρέξουμε το παρελθόν χάνεσε λιγάκι αλλά μένω στα κλασσικά μαυρομεταλλικά συγκροτήματα του παρελθόντος όπως Gorgoroth, Immortal, Ved Buens Ende, Burzum, Dissection, Varathron κ Rotting Christ (βεβαίως-βεβαίως) κ.α.Τώρα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να μαλώνουμε κ μεταξύ μας...Αυτά

Δημοσ.

Χαίρομαι που κάποιος μπαίνει στον κόπο και διαβάζει/απαντά σε μια ερώτηση η οποία για τους φίλους του black & death metal (και όχι μόνο) είναι taboo. Αυτό δείχνει ανοιχτό μυαλό σε διάλογο/συζήτηση και όχι φανατισμό.

ΥΓ: @ Wizzy κατέβασα το "One Rode to Asa Bay" και το βρίσκω άψογο

Δημοσ.

taboo δεν νομίζω ότι είναι για μας η ερώτηση αυτή για έναν απλό λόγο, εφοσον αγαπάμε κ ακούμε το metal νομίζω πως ψάχνουμε κάθε δυνατή ευκαιρία για να το υποστηρίξουμε με την κατάλληλη φρασεολογία κ δείχνοντας ότι δεν είμαστε στενόμυαλοι όπως αυτοί που το κατακρίνουνε κ το βρίζουνε λέγοντας γνωστά κ μη εξαιρετέα πράματα μουσική του σατανά,άτομα με ειδικές ανάγκες κ.α τα οποία δεν μου έρχονται στο μυαλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...