Panahs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά ο αγαπημένος μου δίσκος είναι το ΓΕΝΕΣΙΣ και μετά Khronos... Αν και ο Sanctus Diavolos έχει την κομματάρα "αθάνατοι εστέ" Επειδή έχω το Γένεσις αυθεντικό' date=' μιλάμε για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Artwork! Από τη θήκη μέχρι το CD. Πολύ επιβλητικό. Ούτε τα εμπορικότερα συγκροτήματα τέτοιο πράμα. [img']http://www.eyesofchaos.com/gallery/245.jpg[/img]
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ποιός είναι αυτός guido? Αλήθεια ο Burzum τί γίνεται?
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ακόμη μέσα είναι? Ξέρετε τους ακριβείς λόγους που τον κλείσανε?
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 δολοφονία του Euronymous αν δεν με απατά η μνήμη μου. Ο τυπάς ήταν αρχηγός και ιδρυτής του Inner Circle μια εθνικόφασιστικοσατανιστικής οργάνωσης που "εκφραζόταν" μέσω black metal. Μαλακίες.... Και που κατέληξαν; Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή.... Πάντως, θεωρώ ότι το black metal έχει αρκετό βάθος για να καλύψει πολλές απαιτήσεις.... Ό,τι και να λένε οι "απέξω" άλλο το black των Immortal και των Darkthrone και άλλο το black των Covenant και των Borknagar. Προσωπικές προτιμήσεις - έτσι στα γρήγορα και σε τυχαία σειρά - Rotting Crhist, Necromantia, Elysian Fields (τους θυμάται κανείς; ), Cradle of Filth, Absu, Dimmu Borgir, Arcturus, Therion (μέχρι το Lepaca Kliffoth), ε, αυτά.
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 [...']Ό,τι και να λένε οι "απέξω" άλλο το black των Immortal και των Darkthrone και άλλο το black των Covenant και των Borknagar. [...] Τους Kovenant εννοείς;
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 πριν γίνουν Kovenant και ξεκινήσουν να παίζουν αηδίες, λεγόντουσαν Covenant και έβγαζαν ΔΙΣΚΑΡΕΣ σαν το Nexus Polaris !
Cristina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 I know... Αλλά όταν σήμερα λέμε Covenant, νομίζω πως το μυαλό όλων πάει σε αυτούς.
DarkKnight Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Therion (μέχρι το Lepaca Kliffoth). όχι κ Black metal οι Therion τα παληκάρια παίζαν Death metal (περίπου)... κατά τάλλα έχεις δίκιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.