Προς το περιεχόμενο

Black Metal

vedbuensende

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή μου θυμίσατε πολλά να δυο φωτό και απο μένα.....

πρώτη photo.

όταν και αν θελήσεις να τα πουλήσεις, θα σου ήμουν υπόχρεος αν ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινα.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

thanx for the info, carlmikaze.

ξερει κανεις τους rhymes of destruction? είναι σιγουρα το πιο αστείο cd που εχω πάρει... εντάξει εχουν κάνει προσπάθεια τα παιδιά αλλά... οκ... βασικά γμτ ειναι αρκετά μέτρια πράγματα που κυκλοφορούν.. φαντάζομαι.. οπως παντού εξάλλου...

α, επίσης, ειχα βρει κάπου τυχαία ενα cdaki επανακυκλοφορία των πρώτων ep του ildjarn, με τον insahn στα φωνητικά σε κάποια τραγούδια... ήταν απο τους τύπους που θεωποιούσε εντελώς το split necromantia / varathron - αυτή είναι η μουσική, έλεγε (πάλι στο subterra).... (σωστός!)

και επίσης - εχει ακούσει κανείς Arckanum? γουσταρα να τους βρω αλλα περασαν... τους Forgotten Woods? Burzum-esque κατα πολύ αλλά μου άρεσαν - είχαν φτιάξει και ενα κομμάτι-tribute στους.... Velvet Underground!! :)))

αυτά τα άσχετα...

Δημοσ.

@paintbox para polu kaloi oi Arckanum , twra oi Ildjarn to Forest Poetry mono pou xw akousei , den mou arese

@christos_75 nice avatar , "Here in the darkness....Evoke" ;)

Δημοσ.

carlmikaze..... σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, θα σε έχω υπόψην μου όταν και εαν τα βαρεθώ να τα έχω στην δισκοθήκη μου.

guido.....respect!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...