carlmikaze Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 παντως προσωπικα εχω σχετικά γκρίζο προηγούμενο με τους ved buens ende... τους ειχα ακουστα και ειχα αγοράσει και το περίεργο μαυρο κουτάκι "for those who caress the pale", αλλα δεν μου άρεσε, το βαρέθηκα πλήρως και το πούλησα, ή το αντάλλαξα με κάτι - δεν θυμάμαι τώρα... οκ, πάρτο πίσω από εκεί που το έδωσες και σου δίνω μέχρι 100 ευρώ για να το δώσεις σε εμένα.
paintbox Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ela nte... δεν ξέρω γιατί θεωρείται τόσο... αυτό... συλλεκτικό.. γιατί μέσα δεν ειχε τίποτα το ιδιαίτερο... μάλλον - δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα ε; τελος παντων ενα ντσεντε ειχε μεσα, και δεν θυμαμαι καν αν ειχε μπουκλετ με στοιχους. δυστυχώς είναι τώρα χαμένο, το έδωσα σε ενα φιλο ενός φίλου ενός φίλου, πριν απο 7-8 χρόνια οπότε τώρα τρέχα γύρευε ) και εκείνος ήξερε τι έπαιρνε :Ρ παντως δεν φανταζόμουν να το ψάχνουνε τώρα... α, ενα αλλο που εδωσα ήταν το digibook του filosofem, το μονο παραπάνω που είχε ήταν πιο zoomed το artwork, και επίσης είχε μεταφράσεις στα γερμανικά (βρήκε δηλαδή σε ποια γλώσσα να μεταφράσει τα δημιουργήματά του... ααχ... dunkelheit...) τελος πάντων ) ολα αυτά παρελθόν για'μένα.... δεν λυπάμαι που τα έδωσα, ισα ισα νιώθω πιο χαρούμενος τώρα γιατί ελπίζω εκείνοι που τα έχουν να τα εχουν εκτιμήσει κατάλληλα... ))
carlmikaze Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Oκ, δεν φαντάζεσαι τι λεφτά θα έβγαζες =p Και όποιος τα έδινε, σίγουρα θα τα εκτιμούσε κατάλληλα.
oedipous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ξεχασατε και τους Master's Hammer παιδια.......Το Ritual και το The Filemnice occultist απλα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!Αν και δεν ασχολουμαι πια με Black Metal (ακουω Dark Wave,Gothic,Electro/Industrial και power noise),υπαρχουν καμποσοι δισκοι της τοτε εποχης.Με συγκινησατε ρε!!!!!!!!!!
Rising1980 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Sorry για το off topic, αλλά μετά τους SunnO))) το black metal μου φαίνεται στρουμφοειδές. Εξαιρούνται οι Dodheimsgard. /OFFTOPIC
Rising1980 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Και οι Thorns. Ο μοναδικός λόγος για να ξεκινήσω συλλογή εντόμων :-P
carlmikaze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ξεχασατε και τους Master's Hammer παιδια.......Το Ritual και το The Filemnice occultist απλα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!Αν και δεν ασχολουμαι πια με Black Metal (ακουω Dark Wave,Gothic,Electro/Industrial και power noise),υπαρχουν καμποσοι δισκοι της τοτε εποχης.Με συγκινησατε ρε!!!!!!!!!! yeah, πολύ μεγάλη μπάντα κατά τη γνώμη μου.
paintbox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Master's Hammer> οκ, ειχα παρει το μονο που μπορούσα να βρω τοτε απο δαύτους, το Slagry - που ξερωγώ είχε μονο synths και καμια κιθάρα, και ήταν εντελώς WEIRD, ειχε διασκευή του rock'n'roll music η πως το λένε σε αργή εκτέλεση... και άλλα παλαβά (οπως Czerny, Sabre Dance)... τεσπά, ξεχώρισα μονο δυο τραγούδια που ηταν αρκετά καλά, και γραμμένα απο τους ιδίους... οι τύποι πόζαραν κιόλας σε περίεργη φάση, ο ένας ήταν ντυμένος χίτλερ εντελώς.... τεσπά, τα Ritual και Jilemnice occultist ρε παιδιά δεν τα εχω πετύχει ποτέ πουθενά, εκτός απο την φορά που πέτυχα το Ritual cd σε τιμή 26 ευρώ στο μοναστηράκι (σιγά μην το έπαιρνα) - και ενα βιντεο που εχω κατεβάσει απο το site τους, εποχής Ritual, μου φάνηκε αρκετά... down to earth - με αρκετά μονότονο drumming και riff, α, και ενα κιθαριστικό σόλο που ποτε δεν θα το περίμενα ) μου άρεσε πάντα η ιδέα του Jilemnice... επειδή ήταν concept... τέλος πάντων, οταν ακουσα αυτο το παραπάνω κομμάτι απο video ξεψύθηκα να τους ψάχνω... βασικά μου θύμισαν Ancient Rites, για κάποιο λόγο μου φαίνεται κάπως στεγνός αυτός ο ήχος, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.. to Slagry ομως δεν το μετάνιωσα, είχε την πλάκα του, και μου άρεσε πολύ ενα κομμάτι - το Indianska pesn hruzy, η κάτι τέτοιο... απο μνύμη τωρα το λέω, δεν θυμάμαι πως είναι ακριβώς.... παντως τα πολωνικά συγκροτήματα είναι περίεργα ρε γμτ, αρκετά εχουν μπλέξει και πολιτικές πεποιθήσεις γύρω τους, οπως οι Graveland (αν δεν κανω λάθος) - ας τα να πάνε σε αλλους εχουν σκοτωθεί ή εξαφανιστεί μέλη (Profanum, Master's Hammer, αν δεν κανω λάθος..) τέλος πάντων, eerie stuff...
carlmikaze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Οι Master's Hammer δεν εξέφραζαν σαφές πολιτικό μήνυμα, παρότι μέλη τους νομίζω είχαν ξεκάθαρη πολιτική στάση. Ζούσαν και σε πρώην κομμουνιστική χώρα, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι βέβαιο δικαιολογία αυτό, αλλά γιατί να δικαιολογήσουμε κάτι; Τα cds και τα lps τους είχαν πρωτοκοπεί στην τσέχικη Monitor Records, αποτελούσαν καθαρά προϊόντα της εγχώριας αγοράς. Αυτά που είδες στο μοναστηράκι (και τα είχα δει και εγώ, 2 cds, το ένα 25 το άλλο 28 ευρώ) ήταν ουσιαστικά οι official εκδόσεις (αλλά και πάλι επανεκδόσεις), όταν υπέγραψαν στην τότε ανερχόμενη (και με πολλές μπαντάρες στο roster της) Osmose. To "Slagry" που πήρες, είναι total καμμένο, όλοι έκραξαν τον Franta Storm για αυτό. Η διασκευή που λες, είναι στον Chuck Berry! Αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν αυτά τα albums, η Osmose επανακυκλοφόρησε πέρσι το "Ritual" και το "The Jilemnice Occultist" σε ένα digipack cd, σε περιορισμένες κόπιες δυστυχώς (1000 ή 2000), αλλά βρίσκεται. Βέβαια, οι πρώτες εκδόσεις είναι στολίδια. Οι Graveland είναι δηλωμένοι ακροδεξιοί παγανιστές (κάτι τέτοιο). Οι περισσότεροι δίσκοι τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μερικά είναι αρκετά καλά. Δεν είναι και καμιά μεγάλη μπάντα όμως, ανεξαρτήτου της πλούσιας δισκογραφίας (10 albums, κάποιος μου λεγε οτι βγάζουν και άλλο τώρα).
Γηρυόνης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Άσχετο αλλά όποιος έχει black metal βινύλια και τα πουλάει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
carlmikaze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 άμα δεν τα βρείτε με τον αποπάνω, στείλτε και σε εμένα! Γηρυόνη, δεν πουλάω. Ανταλλάσω το "Servants of the Beast" των Temple of Baal αν θέλεις. Ωραία συσκευασία, στα 625 + poster. Το έχω ακούσει μόνο μια φορά. Η οποία δυστυχώς ήταν αρκετή.
christos_75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Επειδή μου θυμίσατε πολλά να δυο φωτό και απο μένα.....
Γηρυόνης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 άμα δεν τα βρείτε με τον αποπάνω' date=' στείλτε και σε εμένα! Γηρυόνη, δεν πουλάω. Ανταλλάσω το "Servants of the Beast" των Temple of Baal αν θέλεις. Ωραία συσκευασία, στα 625 + poster. Το έχω ακούσει μόνο μια φορά. Η οποία δυστυχώς ήταν αρκετή.[/quote'] Αυτοί ποιοί είναι, οι Γάλλοι ή υπάρχουνε κι άλλοι με το ίδιο όνομα; Αν είναι αυτοί που σκέφτομαι δε με τρελλαίνουνε κι ιδιαίτερα.
carlmikaze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αυτοί ποιοί είναι, οι Γάλλοι ή υπάρχουνε κι άλλοι με το ίδιο όνομα; Αν είναι αυτοί που σκέφτομαι δε με τρελλαίνουνε κι ιδιαίτερα. Nαι, οι γάλλοι είναι. Όπως ίσως κατάλαβες, ούτε και εμένα =p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.