Προς το περιεχόμενο

Black Metal

vedbuensende

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνέχεια;!;!

Θα βγω μια βόλτα να κοιτάξω, δε νομίζω να είμαι και τυφλός.

Θύμησε μου μόνο που είναι το κατάστημα της nuclear blast...

Δημοσ.

Μάλιστα. Θενξ. Είναι κρίμα να έχω αυτόν τον δίσκο σε mp3, και τόσο καιρό το ψάχνω... Κι ένα EP δεν έχουν; Νομίζω.

Δημοσ.

ΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΘΡΕΝΤ ΡΕ, ΤΙ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΗΒΟΛ ΤΩΡΑ ΕΣΥ???

Ναι, δικό μου είναι. Είναι πολύ αστείο ;p

Δημοσ.

Κανάς στίχος στα αγγλικά των Ulver από το Bergtatt δε παιζει; γιατι φυσικά δε καταλαβαίνω τίποτα :P

Δημοσ.

παλια ειχαν δημοσιευσει την μετάφραση σε ενα απο τα site τους οι ulver, νομιζω πως την εχω κάπου σωζμένη στο σκληρό, αμα την βρω σπιτι και δεν δωσει καποιος λινκ νωρίτερα θα την ανεβάσω κάπου..

Δημοσ.

παντως προσωπικα εχω σχετικά γκρίζο προηγούμενο με τους ved buens ende... τους ειχα ακουστα και ειχα αγοράσει και το περίεργο μαυρο κουτάκι "for those who caress the pale", αλλα δεν μου άρεσε, το βαρέθηκα πλήρως :( και το πούλησα, ή το αντάλλαξα με κάτι - δεν θυμάμαι τώρα...

και τωρα πρόσφατα πριν απο κανενα-δυο χρόνια αγορασα εκεινο που λετε, το written in waters, σε επανακυκλοφορία, και πάλι, δεν μου εκανε καμια εντυπωση, - οκ, ασυνηθιστο, περίεργο, αλλά βρηκα πολύ δυσκολο το να παρακολουθώ τα τραγούδια... way above my abilities :))

τελος παντων :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...