carlmikaze Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μιά χαρά post ήταν. Άκου και τα άλλα Taake, κράζουν το δεύτερο επειδή έχει πλήκτρα αλλά μη μασάς.
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 /offtopic mode on bandito τώρα τι ακούς αν επιτρέπεται / παίζεις πουθενα? /offtopic mode off Δεν παίζω πουθενά. Ήμουν άθλιος μουσικός για αυτό και το παράτησα. Ακούω ένα snapshot απο αυτά που άκουγα τότε (my dying, moonspell, therion, anathema) και έχω και κάποια καινούργια ακούσματα (απο portishead και Thievery μέχρι Ξυλούρη και Μητροπάνο). Γενικώς ακούω "αληθινή" μουσική.
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ουαχ, κάτι θυμάμαι -αμυδρά- περί Adelain? Ή κάνω λάθος? Σωστά. Προτείνω να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Προσπάθησε για μερικές μερες να θυμάσαι ασήμαντα τηλέφωνα. Μετά, διαφορετικές συνταγές σπανακόπιτας. Κάνε αυτά και βλέπουμε EDIT: Τι είναι το "ουαχ";
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 α) Οι Profanatica γαμάνε ανελέητα. Πολύ επι τούτου ρε γαμώτο. β) Το "Adelain" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που βγήκαν από ελλάδα μεριά ever. Κρίμα που η μετέπειτα πορεία τους ήταν της πλάκας. Χμμμ... Εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα επόμενα ίσως γιατι δεν τα είχα ακούσει απο 800 φορές το καθένα στο στούντιο για να τα βαρεθώ
georgemarios Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 β) Το "Adelain" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που βγήκαν από ελλάδα μεριά ever. 1+ κρατω αυτη τη στιγμη το βινυλιο στα χερια μου και κλαιω απο ευτυχια' date=' τι δισκαρα ηταν αυτη (ακομα ειναι) Κρίμα που η μετέπειτα πορεία τους ήταν της πλάκας. οχι ρε, το 12 ablaze ΔΕΝ ειναι της πλακας, ειναι δισκαρα! Επίσης' date=' κατά τη γνώμη μου, αν το "Scarlet Evil Witching Black" των Necromantia έπαιρνε την αναγνώριση που του άξιζε, σήμερα θα το θεωρούσαμε ανάλογα κλασικό με τα δύο πρώτα Emperor. [/quote'] βασικα, το S.E.W.B ειναι κατηγορια απο μονο του. Τετοια αποκοσμη ατμοσφαιρα, τι να πω, επος!
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 1+κρατω αυτη τη στιγμη το βινυλιο στα χερια μου και κλαιω απο ευτυχια' date=' τι δισκαρα ηταν αυτη (ακομα ειναι) [/quote'] Εχμμμ, είχε βγεί σε βινύλιο; EDIT: Πείτε και ποιό είναι το αγαπημένο σας απο το Adelain μπάς και έχω βάλει κανενα ξόφαλτσο ριφάκι, να χαρώ λιγο
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Σωστά.Προτείνω να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Προσπάθησε για μερικές μερες να θυμάσαι ασήμαντα τηλέφωνα. Μετά' date=' διαφορετικές συνταγές σπανακόπιτας. Κάνε αυτά και βλέπουμε EDIT: Τι είναι το "ουαχ";[/quote'] Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπάνω από 2 σημαντικά τηλέφωνα. ;p Το ουάχ είναι κάτι παρεμφερές με το χμουχ που με την σειρά του ταυτίζεται με το χμμμμ και συνεπάγεται του "κάτσε να δεις". I of forevah.
georgemarios Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 δεν ξερω αν βγηκε σε βινυλιο, εγω παντως το εχω για αγαπημενα τραγουδια, εεεεεε. θα ελεγα το Ι of forever ή το of purity and black
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπάνω από 2 σημαντικά τηλέφωνα. Μην γίνεις γιατρός και αρχαιολόγος. EDIT: Μάλλον εννοείς να σκεφτείς και οχι να θυμηθείς. Γμτ' date=' γιατι μου το χαλάς; I of forevah. Άλλο;
bandito Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 δεν ξερω αν βγηκε σε βινυλιο, εγω παντως το εχω Άρα μάλλον βγήκε
carlmikaze Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 οχι ρε, το 12 ablaze ΔΕΝ ειναι της πλακας, ειναι δισκαρα! Χμ, έστω, ίσως να θεωρούσα το "We...the Enlightened" απλά συμπαθές. Το "12 Ablaze" ήταν κατά τη γνώμη μου βατό, συνηθισμένο, ανέμπνευστο, ίδιο. Το τελευταίο τελευταίο δε, ανύπαρκτο.
ifrit Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Λίγο άσχετο με την κουβέντα που έχετε, αλλά οι Ved Buens Ende έχουν επανασυνδεθεί από τον Απρίλιο... (http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=51460)
carlmikaze Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αμέ! Δίσκος το 2007 και επανακυκλοφορία σε ελληνική εταιρία της κασσέτας σε βινύλιο!
ifrit Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Ελπίζω να κάτσει επανακυκλοφορία και να βρω το Written in waters επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.