Προς το περιεχόμενο

Black Metal

vedbuensende

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
/offtopic mode on

bandito τώρα τι ακούς αν επιτρέπεται / παίζεις πουθενα?

/offtopic mode off

Δεν παίζω πουθενά. Ήμουν άθλιος μουσικός για αυτό και το παράτησα.

Ακούω ένα snapshot απο αυτά που άκουγα τότε (my dying, moonspell, therion, anathema) και έχω και κάποια καινούργια ακούσματα (απο portishead και Thievery μέχρι Ξυλούρη και Μητροπάνο). Γενικώς ακούω "αληθινή" μουσική.

Δημοσ.
Ουαχ, κάτι θυμάμαι -αμυδρά- περί Adelain? Ή κάνω λάθος?

Σωστά.

Προτείνω να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Προσπάθησε για μερικές μερες να θυμάσαι ασήμαντα τηλέφωνα. Μετά, διαφορετικές συνταγές σπανακόπιτας.

Κάνε αυτά και βλέπουμε :)

EDIT:

Τι είναι το "ουαχ";

Δημοσ.

α) Οι Profanatica γαμάνε ανελέητα.

Πολύ επι τούτου ρε γαμώτο.

β) Το "Adelain" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που βγήκαν από ελλάδα μεριά ever. Κρίμα που η μετέπειτα πορεία τους ήταν της πλάκας.

Χμμμ...

Εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα επόμενα ίσως γιατι δεν τα είχα ακούσει απο 800 φορές το καθένα στο στούντιο για να τα βαρεθώ :)

Δημοσ.

β) Το "Adelain" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που βγήκαν από ελλάδα μεριά ever.

1+

κρατω αυτη τη στιγμη το βινυλιο στα χερια μου και κλαιω απο ευτυχια' date=' τι δισκαρα ηταν αυτη (ακομα ειναι)

Κρίμα που η μετέπειτα πορεία τους ήταν της πλάκας.

οχι ρε, το 12 ablaze ΔΕΝ ειναι της πλακας, ειναι δισκαρα!

Επίσης' date=' κατά τη γνώμη μου, αν το "Scarlet Evil Witching Black" των Necromantia έπαιρνε την αναγνώριση που του άξιζε, σήμερα θα το θεωρούσαμε ανάλογα κλασικό με τα δύο πρώτα Emperor.

[/quote']

βασικα, το S.E.W.B ειναι κατηγορια απο μονο του. Τετοια αποκοσμη ατμοσφαιρα, τι να πω, επος!

Δημοσ.
1+

κρατω αυτη τη στιγμη το βινυλιο στα χερια μου και κλαιω απο ευτυχια' date=' τι δισκαρα ηταν αυτη (ακομα ειναι)

[/quote']

Εχμμμ, είχε βγεί σε βινύλιο;

EDIT:

Πείτε και ποιό είναι το αγαπημένο σας απο το Adelain μπάς και έχω βάλει κανενα ξόφαλτσο ριφάκι, να χαρώ λιγο :)

Δημοσ.
Σωστά.

Προτείνω να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Προσπάθησε για μερικές μερες να θυμάσαι ασήμαντα τηλέφωνα. Μετά' date=' διαφορετικές συνταγές σπανακόπιτας.

Κάνε αυτά και βλέπουμε :)

EDIT:

Τι είναι το "ουαχ";[/quote']

Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπάνω από 2 σημαντικά τηλέφωνα. ;p

Το ουάχ είναι κάτι παρεμφερές με το χμουχ που με την σειρά του ταυτίζεται με το χμμμμ και συνεπάγεται του "κάτσε να δεις".

I of forevah.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπάνω από 2 σημαντικά τηλέφωνα.

Μην γίνεις γιατρός και αρχαιολόγος.

EDIT: Μάλλον εννοείς να σκεφτείς και οχι να θυμηθείς. Γμτ' date=' γιατι μου το χαλάς;

I of forevah.

:( Άλλο;

Δημοσ.
οχι ρε, το 12 ablaze ΔΕΝ ειναι της πλακας, ειναι δισκαρα!

Χμ, έστω, ίσως να θεωρούσα το "We...the Enlightened" απλά συμπαθές. Το "12 Ablaze" ήταν κατά τη γνώμη μου βατό, συνηθισμένο, ανέμπνευστο, ίδιο. Το τελευταίο τελευταίο δε, ανύπαρκτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...