marilou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 αν θεωρείς τους HIM σαν συγκρότημα black metal τότε ναι υπάρχω εγώ (προσ το παρόν ελπίζω)
spoonman69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 αν θεωρείς τους HIM σαν συγκρότημα black metal τότε ναι υπάρχω εγώ (προσ το παρόν ελπίζω) Οριστε? Anyway , πιο παλια ασχολουμουν αρκετα με το συγκεκριμενο ειδος τωρα μονο με συγκεκριμενα πραματα. Rotting Christ rules!!!!:twisted:
hugelacky Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 E όχι και Black Metal οι ΗΙΜ ρε παιδιά... ούτε black είναι, ούτε metal... :? Τεσπά κι εγώ παλιότερα άκουγα περισσότερο, πλέον μόνο συγκεκριμένα και ελάχιστα group όπως Dimmu Borgir, Immortal, C.O.F. (τα πρώτα), Diabolical Masquerade, December Wolves, Varathron, ... , αν και τα περισσότερα από αυτά που ανέφερα δεν είναι αμιγώς Black.
ifrit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ επιφανειακά, έχω πείρα μόνο από COF, Burzum, Mayhem και Darkthrone. Α, και Arcturus φυσικά. EDIT εννοείται και από Rotting Christ, δε το συζητάμε.
sotris99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Rotting Christ rules!!!!:twisted: Και τα μυαλά στα κάγκελα...!!!...
Panahs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Το πιο αστείο με την black metal είναι ότι τα ονόματα των συγκροτημάτων θυμίζουν φεστιβάλ κατάρας Για να μπούμε στο θέμα, δύσκολα πιστεύω ξαναβγαίνει δίσκος όπως το Non Serviam.
sotris99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά ο αγαπημένος μου δίσκος είναι το ΓΕΝΕΣΙΣ και μετά Khronos... Αν και ο Sanctus Diavolos έχει την κομματάρα "αθάνατοι εστέ"
spoonman69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Να υπενθυμισω εδω οτι οι Rotting Christ δωσανε ενα διημερο live την παρασκευη και το σαββατο που μας περασε στην Λαρισα το οποιο και ηχογραφηθηκε ζωντανα ωστε μεσα απο αυτην την ηχογραφηση να κυκλοφορησει το πρωτο live cd τους!!! Δεν χρειαζεται να περιγραψω το τι εγινε.....
sotris99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Να υπενθυμισω εδω οτι οι Rotting Christ δωσανε ενα διημερο live την παρασκευη και το σαββατο που μας περασε στην Λαρισα το οποιο και ηχογραφηθηκε ζωντανα ωστε μεσα απο αυτην την ηχογραφηση να κυκλοφορησει το πρωτο live cd τους!!!Δεν χρειαζεται να περιγραψω το τι εγινε..... No offence αλλά αυτό είναι το πρώτο τους live το οποίο σπέρνει!!!
spoonman69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 No offence αλλά αυτό[/url'] είναι το πρώτο τους live το οποίο σπέρνει!!! Σωστος, αλλα αυτο ειναι dvd.Δεν εχει κυκλοφορησει σε cd.Eγω μιλουσα για audio ηχογραφηση...
tarrasque Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 που θα βρούμε κομμάτια των Trisatanic Diabolator ? επίσης check this out: http://inm.necrobation.org/
^ACID_BURN^ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ακουγα πολύ κάποια χρόνια πρίν... Θυμάμαι On Thorns I Lay, Rotting Christ, Annihilator, Metallica, Sentenced, Iced Earth, Manowar, Maiden, Savatage και πολλοί άλλοι ακόμα. Πω πω! Πάνε μερικά χρόνια.. Εχω πολλά CDs αλλά για να μη πώ ψέμματα.. σπάνια όμως τα ακούω. Μόνο όποτε θέλω να ακούσω κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι.. Θυμάμαι όμως ακόμα στίχους....
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά... ;p Black είπε το παλικάρι. VBE νομίζω πως η pic που ακολουθεί επαρκεί ως απάντηση για την αρχοντιά μου. Edit: Μόλις είδα και το email σου. Oath of the black blood.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.