Προς το περιεχόμενο

Windows 64 bit versions

stuxk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λέω να δοκιμάσω τα Windows 64 bit. Βλέπω ότι κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις. Υπάρχει κάποια έκδοση που να έχει sp1 και sp2 ή δεν υπάρχουν στα 64-bita ? Ποιά είναι η πιο δυνατή να βάλω ???

Δημοσ.

Επειδή και εγώ σκέφτομαι να κάνω το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζεται με drivers. Κυκλοφορούν drivers ή τελικά θα αναγκαστώ να ξαναβάλω τα XP για να λειτουργήσουν οι συσκευές μου?

Δημοσ.
Επειδή και εγώ σκέφτομαι να κάνω το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζεται με drivers. Κυκλοφορούν drivers ή τελικά θα αναγκαστώ να ξαναβάλω τα XP για να λειτουργήσουν οι συσκευές μου?

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108567&highlight=Drivers

Δημοσ.
Να προσέξεις τον τίτλο...τα Windows που θες είναι τα Windows XP Professional x64 ...όχι τα Windows XP Professional 64BIT[/i']

Φίλε billpeppas τι διαφορά υπάρχει μεταξύ των δύο ???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Να προσέξεις τον τίτλο...τα Windows που θες είναι τα Windows XP Professional x64 ...όχι τα Windows XP Professional 64BIT[/i']

Θέλεις να μας δώσεις κάποιο Link που μιλάει για τις διαφορές τους? Εγώ έψαξα κι αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ονομασία x64 αντιστοιχεί στην 64bit.

Δημοσ.
Θέλεις να μας δώσεις κάποιο Link που μιλάει για τις διαφορές τους? Εγώ έψαξα κι αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ονομασία x64 αντιστοιχεί στην 64bit.

Έχει προαναφερθεί κατά την εποχή αναμονής των x64...

Τα Windows XP 64BIT είναι για τους Intel Itanium

Δημοσ.
Προσωπικά έψαξα στη MS και βρήκα μόνο x64

Δεν ξέρω τι παίζεται, αλλά ναι, πλέον στο site δεν μπόρεσα να εντοπίσω ξανά τα XP 64BIT...τα 2003 Server 64BIT πάντως υπάρχουν ακόμα πάνω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...