Προς το περιεχόμενο

Live radio

trizoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως παραδειγμα αναφερω το site http://www.live24.gr

Παρεχει μια λιστα ραδιοσταθμων που με κλικ σε καποιον απο αυτους ανοιγει ενα popup με τις συχνοτητες του συγκεκριμενου ραδιοσταθμου και ακους live το προγραμμα τους. Συνηθιζα οταν χρησιμοποιουσα XP να ακουω απο εκει ποδοσφαιρικους αγωνες ενω δουλευα στον υπολογιστη.

Γνωριζει κανεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις που πρεπει να γινουν σε ενα συστημα Linux για να μπορει να χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη λειτουργια? Σε εμενα ενω το popup ανοιγει κανονικα, εμφανιζει επανω την ενημερωση του Firefox για missing plugins και στην αναζητηση για αυτα τα plugins δεν δινει κανενα αποτελεσμα. Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν υπαρχει ηχος του ραδιοσταθμου.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν το καταφέρεις να το δουλέψεις,πες μου και μένα,γιατί εγώ κολλάω στο make,γιατί έχω τον firefox 1.5 και δεν τον έχω στον default φάκελο της διανομής!Η διανομή μου είχε τον firefox 1.0.6 και τον έβγαλα για να βάλω τον 1.5.

Δημοσ.

Αν κάνεις soft links στον φάκελο plugins του firefox1.5 τα mplayer-plugins θα είσαι μια χαρά:

Σου δείχνω τα δικά μου για να ξέρεις πάνω κάτω ποιά να κάνεις:

>
mplayerplug-in-gmp.so -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-gmp.so
mplayerplug-in-gmp.xpt -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-gmp.xpt
mplayerplug-in-qt.so -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-qt.so
mplayerplug-in-qt.xpt -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-qt.xpt
mplayerplug-in-rm.so -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-rm.so
mplayerplug-in-rm.xpt -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-rm.xpt
mplayerplug-in.so -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in.so
mplayerplug-in-wmp.so -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-wmp.so
mplayerplug-in-wmp.xpt -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in-wmp.xpt
mplayerplug-in.xpt -> /usr/lib/mozilla-firefox/plugins/mplayerplug-in.xpt

Επειδή όπως είπες μπορεί να ζητάει τον 1.0.6 για να μπούν...βάλτον προσωρινά, βάλε τα mplayer-plugins, κάνε τα links και βγάλτον ;).

Δημοσ.

Το πακετο ειναι το mplayerplug-in-3.17-fc3.i386.rpm

Κατα την εγκατασταση ζηταει σαν dependency τον Firefox 1.0.6

Του λες ΟΚ βαλτα και τα 2.

Μετα παιρνεις τα plugins απο το directory του Mozilla και τα ανταγραφεις στα plugins του Firefox 1.5

Αφαιρεις τα Firefox 1.0.6 και mplayer-in-3.17fc3 και ολα λειτουργουν τελεια.

Και παλι ευχαριστω My8os!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ,δούλεψε και σε μένα!Τελικά το πακέτο mplayerplug,δεν χρειάζεται να το κατεβάσω,υπάρχει στο cd της διανομής μου(Mandriva).Όλα δούλεψαν μια χαρά!Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...