Anexann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ψάχνω για single console/multi-system KVM switches μάλλον για 2 συστήματα, αλλά ίσως αγοράσω 4-port σε περίπτωση που θέλω να ελέγχω μέσω αυτού και κάποιο laptop. Μέχρι τώρα έχω κοιτάξει Belkin, Linksys και D-Link. Ξέρει κανείς κανένα άλλο κατασκευαστή τέτοιων switches? Επίσης αν και λίγο παράλογο, αφού θα πρέπει να είμαι κοντά στο switch για να αλλάζω το source, ήθελα να ρωτήσω αν η κονσόλα μπορεί να είναι ασύρματη? Μπορώ στις εξόδους PS2/USB -ανάλογα τι θα επιλέξω τελικά- να συνδέσω ένα wireless desktop? Γνωρίζω πως KVMs υψηλότερης λογικής έχουν και δυνατότητες αλλαγής source μέσω κάποιου shortcut από το πληκτρολόγιο.
ntg_net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 το αγορασα την Παρασκευη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.56987
Anexann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μάλιστα. Θα ήθελα να μου έλεγες τις εντυπώσεις σου, έστω και τις πρώτες, καθώς και αν γνωρίζεις το επίσημο site της Equip (έκανα μια έρευνα και δεν το βρήκα). Προσθέτω απλώς και τις λύσεις της Level One. Ακόμα απλώς ψάχνω το μεγαλύτερο δείγμα που μπορώ από κατασκευαστές και μετά θα αρχίσω να επιλέγω σιγά-σιγά.
ibari Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 To site της equip είναι http://www.equip-info.net Εγώ πήρα πριν 2 βδομάδες αυτό http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=300&prod=1042&bild=331215&bildnr=2 από το πλαίσιο 26€. πολύ καλή αγορά, δεν έχει κανένα προβλήμα. Δεν έχει καμία αισθητή παραμόρφωση στο σήμα της οθόνης. Αν με το wireless εννοείς να συνδέσεις ασύρματο mouse ή keyboard, εγώ έχω ασύρματο ποντίκι της microsoft και δουλεύει κανονικά. Σε όλα τα ηλεκτρονικά switch η αλλαγή γίνεται και με συνδιασμό πλήκτρων από το πληκτρολόγιο (συνήθως ctrl+ctrl+1) οπότε δε χρειάζεται να έχεις το switch κοντά σου.
Anexann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ ibari. Φαίνεται αξιόλογη εταιρία και η Equip. Πρέπει να βρω απαντήσεις σε 2-3 ερωτήματα που έχω κατά νου: 1) αν μπορώ να βρω μετατροπέα VGA-to-DVI και το αντίστροφο (και τι απώλειες θα έχω) 2) αν μπορώ να βρω μετατροπέα PS2-to-USB (κάπου το είχα δει αλλά δε θυμάμαι), και θα προχωρήσω μετά σε κάποια αγορά μάλλον ενός 4-port KVM switch (και το pocket range της Equip είναι πολύ κομψό).
ntg_net Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Τι εντυπωσεις να πω ? κανει την δουλεια που λεει.. Προβληματα τιποτα... Επερνα δανεικο αυτο που λεει ο ibari απο ενα φιλο.. καλο αλλα για 2 pc χωρια απο αυτο δεν εχει κουμπι πανω του Ενω αυτο που πειρα το ελεχγεις απο το keyboard (ctrl ctrl 1,2,3,4) ή απο το ιδιο to switch
dpolal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Kανονικά κοίτα για κάποιο που να υποστηρίζει emulation πληκτρ./ποντικιού επειδή μερικά παλαιότερα μοντέλα όταν έκανες reboot ένα μηχάνημα και ταυτόχρονα γύρναγες στο άλλο τότε το πρώτο έχανε το πληκτρ. και ποντίκι. Επίσης κοίτα αν υποστηρίζει και λειτουργία ανίχνευσης που απενεργοποιεί όσες πόρτες δεν έχουν επάνω τους συνδεδεμένο τίποτα (στα 4-πορτα) οπότε είναι ποιό εξυπηρετικό όταν γυρίζεις από το ένα πισί στο άλλο. Αν π.χ. τα έχεις συνδέσει στην ένα και τέσσερα πόρτα τότε δεν σε περνάει από τις δύο και τρία...
ntg_net Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Tο συγκεκριμενο που του προτεινα ειναι οκ σε αυτα που λες dpolal2 εκτος για το ποντικι που δεν ξερω
morpheas2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Egw 8a soy prwthna na koitages kai sthn level1,nomizw pws mporei na beis ayto poy psaxneis.Epeiseis koita ligo sto e-shop ayto to montelo ths level1 (LEVEL ONE KVM-0405 PALM-SIZED KVM SWITCHe),borei kai na soy kanei. (elpizw na boh8hsa):wink:
Anexann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Όλες οι γνώμες ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ.
VFXCode Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Anexam mporw na sou vrw PS2toUSB adapter. Exei dio thires gia ps2 xeiristiria. an thes steile mou pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.