Προς το περιεχόμενο

5,25' θηκη cd σε συρταρι hdd?

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δει κανεις σε e-shop κατι συρταρια που κυκλοφορουν κ δεσμευουν μιαε εξωτερικη 5,25' κ την μετατρεπουν σε θηκη σκληρου?

ποσο στοιχιζουν περιπου κ εχουνε κ κανενα ανεμιστηρα πανω ?

Δημοσ.

Κάνει ψύξη αλλά μην περιμένεις και πολλά.. ρίχνει τη θερμοκρασία περίπου 3 βαθμούς.. αν θέλεις ψύξη καλύτερα να βάλεις εναν ανεμιστήρα στο κουτί και να ρίχνει αέρα πάνω στους σκληρούς.

Δημοσ.

εεεεεεεεμ , μαλλον εχει σημασια οτι ειναι σατα ο σκληρος.

felix, το λινκ λεει για συνδεση usb κ δεν θελω τετοια συνδεση, εχω καει προσφατα , με πρωτοκολλα που δεν διαβαζανε κλπ.

επισης, λες να το ψαξω, αλλά που ?

ο σκρουτζ μου δινει μονο αυτο σαν αποτελεσμα, μηπως τελικα δεν χρειαζεται το "mobile" ?

αν θυμαμαι καλα, αυτα τα συρταρια ειναι για περιπτωσεις που δεν εχεις αλλες θεσεις για σκληρους στο κουτι κ ερχονται κ φοριουνται σε μια 5,25 και συνδεονται με τις κανονικες καλωδιοταινιες της μητρικης, οχι usb / firewire.

δεν με ενδιαφερει η ευκολια του να μπαινει/βγαινει ευκολα, ψαχνω απλα κατι καλυτερο απο το να βαλω το σκληρο χυμα , μεσα στο κουτι

Δημοσ.
θέλεις απλά να βάλεις έναν σκληρό σε 5' date='25 στο κουτί, όχι να τον έχεις φορητό? τότε για περίπου 8 ευρώ βάλε ένα τέτοιο, μειώνει και τον θόρυβο (λέει)..

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804901

Το έχει ένας φίλος. Δεν μειώνει γενικά το θόρυβο αλλά το θόρυβο από τους κραδασμούς.

Εγώ πάντως που ήθελα να βάλω τους δίσκους σε 5,25 του έβαλα βιδώνοντας καλά μόνο από τη μία μεριά. Βέβαια πρέπει να δεις αν είναι τελείως σταθεροί και φυσικά α αντέχει και η λαμαρίνα. Έβαλα και έναν 80άρι ανεμιστήρα μπροστά και είναι πάντα κρύοι.

Δημοσ.
θέλεις απλά να βάλεις έναν σκληρό σε 5' date='25 στο κουτί, όχι να τον έχεις φορητό? τότε για περίπου 8 ευρώ βάλε ένα τέτοιο, μειώνει και τον θόρυβο (λέει)..

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804901[/quote']

θα λεγα οτι ειναι μαλλον ακριβως οτι ψαχνω.

φχαστω πολυ :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...