NiTroGen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 paidia στο CDFreaks yphrxe mexri prin ligo alla moy sbhsane ta posts sxetika me to tool kai lene kai kati gia paranomo s/ware... http://club.cdfreaks.com/showpost.php?p=1268568&postcount=817 elpizw na mhn brw kanena mpela... pantws ola leitoyrgoyn swsta ... to dokimasa kai se ena 3550 ... apsoga!!! Χμμ.. Αυτό που έσβυσαν ήταν το δικό μου post. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τις απαντήσεις. Δεν καταλαβαίνω' date=' που το παράνομο στο να πειράξεις hardware το οποίο έχεις αγορασμένο; Η Dee λέει ότι σβήστηκε λόγω off-topic, αλλά δε με πείθει, αφού πουθενά μέσα στο forum δε γίνεται αναφορά στο εργαλείο αυτό! Λέτε να μην το έχουν ανακαλύψει ακόμη; Δε νομίζω! Στη σελίδα που έχει το εργαλείο μήπως έχει και trojans??? Με την τελευταία ενημέρωση του BitDefender, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία.
elalekom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Poia diskakia einai katallila gia to labelflash ? einai kapoia sygkekrimena i yparxei poikilia?
papaki63 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 pros to paron LF dvds exei bgalei mono h fuji kai den exoun er8ei sto ellada akoma mono germany holland k.l.p.
triantis7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 paides to 3540 ginetai???Mallon oxi alla de mporw na mi rwtisw...
noasgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου... Το δοκίμασε κανείς από 3550a-->4551a? Σύμφωνα με το site: (1)Κατευάζουμε το firmware της συσκευής που "θέλουμε να αποκτήσουμε" (2)Κατευάζουμε το binflash tool για να αλλάξουμε αργότερα firmware (3)Κατευάζουμε το tool που δίνεται στη σελίδα Με το tool κάνουμε convert τη συσκευή και αποτέλεσμα μετά από reboot είναι η "νέα συσκευή" με firmware version 0,05 έτοιμη να flashαρουμε (1) με το (2). Μετά από δοκιμές το αποτέλεσμα είναι η ίδια συσκευή (3550a) με firmware 0.05 (αντί του αρχικού 1,05). Παρ'όλα αυτά firmware για 4551a δεν υποστηρίζονται από δύο binflash tools που δοκιμάστηκαν. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι: α)Τι μπορεί να έκανα λάθος (η οθόνη με την επιλογή "νέας συσκευής" και agree [y/n] είναι κάπως μπερδεμένη β)Μπορεί κάποιος που να το έχει πετύχει να μας πει τα tools που χρησιμοποίησε? Thnx εκ των πρωτέρων -=Edit=- Όλα καλά τελικά, δούλεψε από 3550a σε 4551a!!
papaki63 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 binflash 1.24 , latest 4551f/w alla prwta prepei na kaneis to convert ...
EKTELESTES Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 to 3551 yposthrizei epishmws labelflash, koitakse to allo post.. ^^ afou doulepse, ok eisai, alla tha htan pio eukolo na to kaneis 3551 apo 3550 k me kalyterh symvatothta? pes entypwseis
noasgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μόλις έκαψα τη πρώτη επιφάνεια (data) με 4551a (πρώην 3550a) και μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν σε σχέση με αυτό που φανταζόμουν!! Για την δοκιμή έβαλα μία απλή ζωγραφιά έγχρωμη, μια ασπρόμαυρη, ένα κείμενο και μια φώτο(307Χ462 96dpi). Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να σας πω πόση ώρα μου πήρε γιατί το έβαλα και έφυγα από το σπίτι (όποιος ξέρει πάνω-κάτω να μας πεί)
andr3as Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Για καλύτερα αποτελέσματα να κάνετε Invert τα χρώματα (δηλαδή Negative) για να φαίνονται ποιο ρεαλιστικά στην κάτω επιφάνεια....
clio1400 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 papaki63 εισαι θεος !!!!!! Το εκανα και εγω το κολπακι αλλα δεν εχω labelflash software παρολο που εχω εγκαταστησει το νερο 6.6.1.4 Τι κανω λαθος??
papaki63 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 paizoyn diafora... h 8a breis thn ekdosh nero / nec apo kanena filo kai meta ua peraseis apo panw thn 6614 h thn 7014b h kata alloys apla 8a xreiasteis to arxeio LLS.dll gia to fakelo nero/core kai ekdosh poy yposthrizei LF opws sigoyra thn 7.0.1.4b emena moy "ekatse" o filos...me to nero/nec version
papaki63 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 ki allo bootflasher tool gia nec ... ta ergaleiakia ayta arxisan na diadidontai pio grhgora ap'oti perimenei kaneis... http://bootflash.50webs.com/
clio1400 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εκανα εγκατασταση του Nero 6.6.1.4 με labelflash αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα το nero recode και nero burning rom (ισως και αλλα) Καμια ιδεα παπακι??
scouser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia, mporei kapoios na eksigisei ti einai to label flash? Exw k egw NEC k thelw na kserw an aksizei ton kopo na perasw to firmware...Euxaristw..
EKTELESTES Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 gia ekshghseis yparxei to allo post. Gia thn ekdosh 6.6.1.4 prepei na valete k to katallhlo serial gia na deite to eikonidio labelflash pou vgainei dipla sto eikonidio help.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.