sculper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 πήρα το ondsl kit της οτενετ θέλω να ρωτήσω το εξής.....να κάνω 12μηνο για να έχω από την εκάστοτε τιμή -50% ή να πάρω μόνο τους 4μήνες για να εκμεταλλευτώ προσφορές και δώρα μετά το 4μηνο?????? ο λόγος που δεν είμαι υποχρεωμένος να πάω στο 12μηνο είναι διότι δεν πήρα κάποιο δώρο που να με δεσμεύει! Τετάρτη λογικά θα με πάρουν από οτενετ! βοήθεια βρε παιδιά!....ακούω γνώμες!
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω... και μάλλον θα το κλείσω για 12μηνο... αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα με το δίκτυο και θέλω να φύγω... Είμαι αισιόδοξος μάλλον. Σκέφτομαι να πάρω το 512 όμως, καθώς ακούω ότι ο ΟΤΕ ξεχωρίζει τους χρήστες που έχουν 384 με αυτούς των 512 και οι ότι το 384 έχει "πιτάρει" (και το 512 προς εκεί πάει βέβαια, αλλα είναι καλύτερα).. Α, και μια άλλη απορία μου αν ξέρει κανείς.. Στην ΟΤΕΝΕΤ η γραμμή είναι στο όνομά σου (όπως στον ΟΤΕ), ή είναι της ΟΤΕΝΕΤ (όπως συμβαίνει με Forthnet, HOL);;;;;;
tempo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Α, και μια άλλη απορία μου αν ξέρει κανείς.. Στην ΟΤΕΝΕΤ η γραμμή είναι στο όνομά σου (όπως στον ΟΤΕ), ή είναι της ΟΤΕΝΕΤ (όπως συμβαίνει με Forthnet, HOL);;;;;; είναι στο όνομα σου, μετά την πάροδο του προπληρωμένου χρόνου αν θέλεις κρατάς τη γραμμή και πηγαινεις σε άλλη εταιρεία για πρόσβαση
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Το πακέτο είδα ότι το δίνει ο Γερμανός με δώρο PS2 ή Sony mp3 player 512mb, αν δεσμευτείς για 12 μήνες... Σκεφτόμουν για το PS2 αλλά μου είπαν στον Γερμανό της πόλης μου ότι μάλλον δεν θα έρθουν εδώ τέτοια πακέτα.... Επίσης νομίζω και το Πλαίσιο το δίνει με Transcend mp3 player 1GB.. Λογικά αν θέλεις να δεσμευτείς για 12μηνο για να έχεις το -50% τους επόμενους μήνες, συμφέρει να πάρει μια τέτοια προσφορά, αφου δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις ένα δώρο που αξίζει πάνω από 100 ευρώ!!! Τι λέτε;
spartak1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Α' date=' και μια άλλη απορία μου αν ξέρει κανείς.. Στην ΟΤΕΝΕΤ η γραμμή είναι στο όνομά σου (όπως στον ΟΤΕ), ή είναι της ΟΤΕΝΕΤ (όπως συμβαίνει με Forthnet, HOL);;;;;;[/quote'] Η γραμμη ανήκει στην οτενετ. Δεν υπάρχει εταιρία που να σου ενεργοποιεί τη γραμμή και να ανήκει σε σένα πλήν του ΟΤΕ(Connex). Το πλεονέκτημα της οτενετ είναι ότι αν θες σε αφήνει να πληρώνεις σε αυτή τη γραμμή και να συνεχίσεις με όποιον ISP θες. Σου έρχεται σπίτι ξεχωριστός λογαριασμός κάθε μήνα.
kostas111 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 file,sculper kai egw se ayth th kathgoria anoikw... kai egw to skeftomai alla mallon tha desmeutw giati ta lefta (20 eurw) einai polu kala gia kathe mhna kai h otenet emena toulaxiston mou douleuei arketa kala... den exw logo na tous allaksw oute na plhrwnw allou 40eurw to mhna... kalo einai na poune kai ta alla paidia th gnwmh tous..
sculper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 κατέληξα στους 4μήνες για τους εξής λόγους 1)προσφορές βγαίνουν όλο και πιο καλές κάθε μήνα! 2)άρα όταν περάσουν 4μήνες, θα πάρω και κάποιο δώρο που θα μου είναι χρήσιμο!(ήδη έχουμε φτάσει στα mp3 ,playstation, xbox κτλ) άρα αφού θα έχει κοπάσει η όλη φάση και η οτενετ θα έχει σχεδόν το σύνολο της αγοράς, θα κάνουν και ακόμη πιο καλά δώρα....αν όχι προσφορά! 3)οτενετ is the best....και γω έχω μείνει έκπληκτος με την ποιότητα! υπάρχει αντίλογος?????
tempo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 και εγώ otenet είχα και τις τελευταίες μέρες έχω forthnet...... απαράδεκτη κατάσταση, νοσταλγώ τις μέρες της otenet
broylis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Κάποτε είχα ΟΤΕΝΕΤ και μπορώ να πώ πως ήταν καλος Isp αν και σαφώς ακριβότερος απο όλους τους άλλους( μιλώ για αορίστου χρόνου σύμβαση).Απο κει και μετά όμως με τα τελευταία χουνέρια που μας κάνει ο ΠΟΤΕ, αρνούμαι πλέον, για λόγους ευθυξείας να δώσω έστω και ένα ευρώ σε οποιονδήποτε σχετικό οργανισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι οι διάφορες ιδιωτικές εταιρείες μας σέβονται περισσότερο σαν καταναλωτές...Οσο για το μερίδιο αγοράς της ΟΤΕΝΕΤ ναι εκεί διαφωνώ...Δε μου φαίνεται πως θα μπορέσει να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο!
De@th L0rd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Oxi.mακριά από Οτενέτ κι ας είναι η "καλύτερη".Μισώ τον πΟΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.