doc1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά επανεγκατέστησα το NFS αλλα δε δουλεύει το save game με copy -paste... Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται η μεταφορά των saves?
giankyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 mesa sto My Documents yparxei enas fakelos NFS Most Wanted, an den yparxoun ekei mesa fakeloi me ta usernames pou eixes dhmiourghsei mallon xa8hkane..
billpeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά επανεγκατέστησα το NFS αλλα δε δουλεύει το save game με copy -paste...Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται η μεταφορά των saves? Θα φτιάξεις στο C:\Documents And Settings\*Username*\My Documents\NFS Most Wanted\ τον φάκελο με όνομα ΟΛΌΙΔΙΟ με το nickname που είχες ingame στο save σου. Μέσα εκεί θα βάλεις το αρχειάκι ( αυτό που έχει όνομα ίδιο ακριβώς πάλι με το ingame name σου )
doc1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μήπως υπάρχει και κανα patchακι για να μπορώ να έχω όποιο αυτοκίνητο θέλω? Δεν ξέρω εσείς αλλα εμένα μου την έχεις ψιλοσπάσει το κυνηγητό με την αστυνομία... "Σπάσε" 500 roadblocks, διέλυσε 200 περιπολικά... Μου φαινεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Έχω φτάσει 6ος στη λίστα, αλλά έχω βαρεθεί να με κυνηγανε τα περιπολικά... Νομίζω ότι κάνει κοιλιά από κάποιο σημείο και μετά...
billpeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν σου ταιριάζει, αλλά http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=965107&postcount=260
stefanos_79 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν σου ταιριάζει' date=' αλλά http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=965107&postcount=260[/quote'] Ι apreciate it.!!!Εχω κολλήσει στο #3 και οφειλω να ομολογήσω δεν έχω και πολλά κουραγια να το τελειωσω μόνος μου χωρις βοήθεια,έλλειψη χρόνου επικείμενη στράτευση :)...Παντως παραξενο μου φαίνεται πως και σε αυτό το game to save είναι τόσο μικρό
doc1000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 πολύ καλό το save! Αλήθεια το τελείωσες χωρίς cheats? Γιατί μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό! Εκτός κι αν είσαι οδηγός φόρμουλας1 δε νομίζω ότι μπορεί καποιος να το τελειώσει αυτό το game...
billpeppas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δίχως cheats φυσικά. Δεν χρησιμοποιώ cheats γενικώς, και είμαι εντελώς κατά της ύπαρξής τους. Δεν βρίσκω τον λόγο να παίξω ένα παιχνίδι αν είναι να χρησιμοποιήσω cheat.
giankyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 ki egw to termatisa xwris cheats mesa se 10 meres. apla 8elei neuro
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 etsi etsi! htan kai oi prwtes meres pou phra ena Playstation2 USB joypad apo to ebay kai milame to kahmeno ama eixe lalia 8a ourliaze akoma
gregdais Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 kai egw eimai enantia sta cheats... zhto ta trainers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.