Προς το περιεχόμενο

Αργή Εκκίνηση

pako13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανάβω το pc μου αυτό κάνει γύρω στα 5 λεπτα!!!!! να ανοίξει τα xp.

Έχω ένα δισκο 40αρη και σχεδόν αδειος είναι. Τι συμβαίνει και αργεί τόσο πολύ???????

Δημοσ.

Βρε παιδιά...γράψτε και τίποτα παραπάνω για τη σύνθεσή σας και πληροφορίες γενικότερα, ώστε όσοι το επιθυμούν να βοηθήσουν να μπορούν να είναι συγκεκριμένοι...δεν κάνει δα και κόπο να παραθέσεις 1-2 στοιχεία περισσότερα για τη μνήμη που διαθέτεις, για το πως/πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα (εγκατάσταση πχ κάποιου προγράμματος), πως πάμε από antivirus/anti-spyware προστασία κοκ.

Η μοναδική ερώτηση που δεν έχω δει ακόμα είναι "δεν έχω υπολογιστή...τι φταίει?".

Δημοσ.
Βρε παιδιά...γράψτε και τίποτα παραπάνω για τη σύνθεσή σας και πληροφορίες γενικότερα' date=' ώστε όσοι το επιθυμούν να βοηθήσουν να μπορούν να είναι συγκεκριμένοι...δεν κάνει δα και κόπο να παραθέσεις 1-2 στοιχεία περισσότερα για τη μνήμη που διαθέτεις, για το πως/πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα (εγκατάσταση πχ κάποιου προγράμματος), πως πάμε από antivirus/anti-spyware προστασία κοκ.

Η μοναδική ερώτηση που δεν έχω δει ακόμα είναι "δεν έχω υπολογιστή...τι φταίει?".[/quote']

Τη ξερεις τη φαση που πηρε καποιος στην Apple τηλ και ρωτουσε γιατι δεν δουλευε ο υπολογιστης του? Τελικα δεν το ειχε στην πριζα (φυσικα ο υπαλληλος που προσπαθησε να το βοηθησει απολυθηκε για τον πλακωσε στα βρισιδια)

Δημοσ.
Όταν ανάβω το pc μου αυτό κάνει γύρω στα 5 λεπτα!!!!! να ανοίξει τα xp.

Έχω ένα δισκο 40αρη και σχεδόν αδειος είναι. Τι συμβαίνει και αργεί τόσο πολύ???????

Try: Kane disk check, me to surface test enable, kai des ean exeis bad sectors. Episis energopoiise to HDD smart sto bios.

Δημοσ.
Marker sosta auta pou tou ipodikniis alla prota prepi na anaferi ti sin8esi tou pc kai to peristatiko oste na ginoume pio safis

To ksero, apla enas filos mou exe paromoio provlima me idio HDD (bad clusters emfanizontai sunexos kai gi auto argoun upervolika polu ta windows). Kai apo ta legomena tou pako13 my best guess einai auti. Pote den ksereis. Gi auto Pako13 grapse ti sunthesi sou gia na min kanoume ...guess

Δημοσ.

Αλέξανδρε...έλεγξέ το για spyware για καλό και για κακό. Δεν ξέρεις ποτέ. Αν είναι να το ρίξεις στις 325.2 εργατοώρες με ένα scan μόνο, αξίζει τον κόπο. Επίσης ρίξε ένα optimization στη registry και ίσα που το φτάσαμε στις 352.14. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...