pako13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Όταν ανάβω το pc μου αυτό κάνει γύρω στα 5 λεπτα!!!!! να ανοίξει τα xp. Έχω ένα δισκο 40αρη και σχεδόν αδειος είναι. Τι συμβαίνει και αργεί τόσο πολύ???????
blueviper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Βρε παιδιά...γράψτε και τίποτα παραπάνω για τη σύνθεσή σας και πληροφορίες γενικότερα, ώστε όσοι το επιθυμούν να βοηθήσουν να μπορούν να είναι συγκεκριμένοι...δεν κάνει δα και κόπο να παραθέσεις 1-2 στοιχεία περισσότερα για τη μνήμη που διαθέτεις, για το πως/πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα (εγκατάσταση πχ κάποιου προγράμματος), πως πάμε από antivirus/anti-spyware προστασία κοκ. Η μοναδική ερώτηση που δεν έχω δει ακόμα είναι "δεν έχω υπολογιστή...τι φταίει?".
nmtray2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Βρε παιδιά...γράψτε και τίποτα παραπάνω για τη σύνθεσή σας και πληροφορίες γενικότερα' date=' ώστε όσοι το επιθυμούν να βοηθήσουν να μπορούν να είναι συγκεκριμένοι...δεν κάνει δα και κόπο να παραθέσεις 1-2 στοιχεία περισσότερα για τη μνήμη που διαθέτεις, για το πως/πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα (εγκατάσταση πχ κάποιου προγράμματος), πως πάμε από antivirus/anti-spyware προστασία κοκ. Η μοναδική ερώτηση που δεν έχω δει ακόμα είναι "δεν έχω υπολογιστή...τι φταίει?".[/quote'] Τη ξερεις τη φαση που πηρε καποιος στην Apple τηλ και ρωτουσε γιατι δεν δουλευε ο υπολογιστης του? Τελικα δεν το ειχε στην πριζα (φυσικα ο υπαλληλος που προσπαθησε να το βοηθησει απολυθηκε για τον πλακωσε στα βρισιδια)
Marker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Όταν ανάβω το pc μου αυτό κάνει γύρω στα 5 λεπτα!!!!! να ανοίξει τα xp.Έχω ένα δισκο 40αρη και σχεδόν αδειος είναι. Τι συμβαίνει και αργεί τόσο πολύ??????? Try: Kane disk check, me to surface test enable, kai des ean exeis bad sectors. Episis energopoiise to HDD smart sto bios.
sYn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Marker sosta auta pou tou ipodikniis alla prota prepi na anaferi ti sin8esi tou pc kai to peristatiko oste na ginoume pio safis
Marker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Marker sosta auta pou tou ipodikniis alla prota prepi na anaferi ti sin8esi tou pc kai to peristatiko oste na ginoume pio safis To ksero, apla enas filos mou exe paromoio provlima me idio HDD (bad clusters emfanizontai sunexos kai gi auto argoun upervolika polu ta windows). Kai apo ta legomena tou pako13 my best guess einai auti. Pote den ksereis. Gi auto Pako13 grapse ti sunthesi sou gia na min kanoume ...guess
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Έχω έναν 486DX και κάνει 326.8 εργατώρες να φορτώσει τα xp. Τι φταίει?
Marker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Έχω έναν 486DX και κάνει 326.8 εργατώρες να φορτώσει τα xp.Τι φταίει? Ftaiei to ...pontiki
blueviper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αλέξανδρε...έλεγξέ το για spyware για καλό και για κακό. Δεν ξέρεις ποτέ. Αν είναι να το ρίξεις στις 325.2 εργατοώρες με ένα scan μόνο, αξίζει τον κόπο. Επίσης ρίξε ένα optimization στη registry και ίσα που το φτάσαμε στις 352.14.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.