ChPaNaG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 λοιπόν παιδιά πήρα το παρακάτω pc μεταχειρισμένο: AMD 2200 xp ASUS a7v333 g-FORCE 4 mx440 256 ram μαζί με κάτι cd-r και dvd Αλλά εχουμε το εξής πρόβλημα. Δοκίμασα να βάλω τον 20αρη σκληρό (με λειτουργικό 2003) που έχω στον p3 μου απλά για να δώ αν είναι όλα οκ αλλά.... Δουλέυει για περίπου 2 δευτερα (ανεμιστηράκι επεξεργαστή, σκληρός) και μετά όλα οφ. Μνήμες δεν δοκίμασα γιατί το μόνο που έχει πάνω είναι μια 256 και στο άλλο pc δεν έχω ddr. Επειδή δεν έχω χρόνο προς το παρών να κάνω πειράματα (με τροφοδοτικά και βάλε βγάλε) λόγω εξεταστικής, μήπως μπορείτε να δώσετε μία πρώτη εκτίμηση?
Melissa_virus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Λογικά κάνε δοκιμή με καμία άλλη μνήμη αν βρείς από κανέναν φίλο σου. Οθόνη δεν ανάβει καθόλου ε? Δοκίμασε να αλλά3εισ θέση στην μνήμη. Αλλά μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό...
dpolal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχήν δεν πρόκειται να φορτώσει με τίποτα το λειτουργικό από τον 20άρη δίσκο, αυτό ξέχνα το... Άνοιξε το μηχάνημα, μπές στο Bios και κοίτα καταρχήν τις θερμοκρασίες λειοτυργίας. Σε περίπτωση που ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει. Αν όλα είναο κανονικά τότε δεν έχει πρόβλημα.
stehellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 dokimase na mpeis me live cd ton linux kai meta tsekare ...
ChPaNaG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά το pc ανοιγει για 1-2 δεύτερα όπως είπα, ούτε bios μπορώ να μπω ούτε τιποτα, ούτε η οθόνη δεν προλαβαίνει να πάρει σήμα. Το μόνο που πρόλαβα να δοκιμάσω είναι να αλλάξω θέση της ίδιας μνήμης αλλά πάλι τα ίδια.
Marker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ypotheto oti evales allo trofodotiko stp mixanima pou pires 1)Kane clear cmos me to jumper. Dokimase 2)vgale tin mpriza apo to trofodotiko kai pata to powerbutton merikes fores kai perimene 15min xoris na peirakseis tipote. Meta sundese ksana to reuma kai pata to diakopti.
ChPaNaG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 οχι το τροφοδοτικο έμεινε ως είχε στο κουτί, αλλά θα δοκιμάσω αυτά που είπες
ChPaNaG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά λυθηκε, ο 2200 είχε πεθάνει αντικαταστάθηκε με εναν 2100
trv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 δεν ειναι λιγο "περιεργο" που καηκε 2 sec μετα που στο πουλισε το pc? .. λεω εγω τωρα
computeraz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Prosexe giati to sigkekrimeno simptwma ofeiletai stin prohgoumeni genia ton Athlon, pou an den psixontai kala kaigontai mesa se 3 sec simparasirontas 99% kai to mainboard! Afto pou prepei na exasfaliseis einai i kali psixi tou epexergasti! An den valeis thermoagwgimi pasta i toulaxiston mia psiktra pou na paraei kala pano sto mikro tou core, pare toulaxiston ena copper spacer gia na pataei kala kai psixetai eniaia. Min to ameliseis tha tin xanapatiseis!
ChPaNaG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 μπορεί και να ήταν νεκρός από πριν. Το παιδί που μου τον έδωσε δεν τον χρησιμοποιούσε σε αντίθεση με τον 2100 που μου έβαλε τωρα πάνω με ψύκτρα και ανεμιστήρα του 2200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.