Προς το περιεχόμενο

Ποιό bandwidth meter εμπιστεύεστε;

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι; Εχω καμποσες μερες τωρα που προσπαθω να δω τι ειναι πιο εμπιστο αλλα ακρη δεν βγαζω ... Εσεις πως την βολευετε;

Το παρακατω screenshot το τραβηξα γελωντας με σπασμενα νευρα...:twisted:

Mε την σειρα που εμφανιζονται απο μπροστα προς τα πισω, ειναι οι εξης εφαρμογες που δηλωνουν το download rate.

DUmeter, Kerio firewall, netLimiter, bitlord.

Kατεβαινει το τορεντ και δεν εχω παραλληλα καμια αλλη ενεργη internet activity. Στη συγκεκριμενη εικονα ειναι μικρη σχετικα η αποκλιση αλλα τυχαινει να δω και αποκλισεις της ταξεως των 10-15 kb. Kαλα το upload rate δεν το σχολιαζω καν ...

post-1655-129062928812_thumb.gif

Δημοσ.

an to router sou yposthrizei snmp to Onlineeye Pro einai to kalytero poy exw dokimasei.exei kai ry8mish gia thn apoklish stis endeixeis.kalo kai to du alla poly aisiodoxo..mono ta statistika pou sou dinei axizoun.gia dial up einai mia xara

Δημοσ.

κι εγω -τουλαχιστον απο το screenshot- δεν βλεπω διαφορες αξιες λογου. οι software-ικοί μετρητές, φυσιολογικα εχουν διαφορές, αφου ειναι μέρος του συστήματος το οποιο προσπαθούν να μετρήσουν.

τι μοντεμ και τι ειδους συνδεση εχεις?

check here

Router traffic monitor v.2.0

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=17

Traffic Monitor MONO για Speedtouch 510/530 με το firmware 4.3.2.6. (νομίζω όχι για USB)

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=15

or look all the category utilities / adsl

Δημοσ.

To router μου ειναι το FRITZ! Box fon που δινει η ΗΟL στο πακετο 6+6.

Το snmp δεν ξερω καν τι ειναι ... :neutral:

Να και ενα χειροτερο screenshot για τους δυσπιστους.

Yπενθυμιζω, κατεβαινει μονο ενα τορρεντ την προκειμενη στιγμη και τιποτα αλλο.

19.00 kB bitlord

22.13 kB Netlimiter

27.82 kB Kerio FW

37.40 kB DUmeter

post-1655-129062928835_thumb.jpg

Δημοσ.

Για το Traffic Monitor...

Οι μετρήσεις που παίρνω είναι μεγαλύτερες από αυτές που μου δίνουν άλλα προγράμματα, γιατί?

Οι μετρήσεις βασίζονται σε ακριβέστατα στατιστικά που κρατά το ίδιο το router.

Αυτά περιλαμβάνουν και τα control packets και τα error packets και τυχόν incoming dropped packets.

Όλα αυτά συνιστούν κίνηση στη γραμμή σας και πρέπει να μετρηθούν.

Στο dumeter, προτιμότερη πιστεύω ρύθμιση είναι το display average values (options->general)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...