giannhsg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα.. Εχω εναν p4 στα 2,4 με 1,5gb ddr ram. Ξαφνικα και χωρις να κανω τιποτα, εκει που εγραφα μια χαρα σιντι και dvd.. Απο εχτες οτι dvd και cd παω να γραψω, σερνετε ο υπολογιστης... Γιατι αυτο? Παλια χρησημοποιυσα και αλλες εφαρμογες, ακουγα τραγουδια κτλ χωρις να επιρεαζει.. Προτεινετε μου κανενα καλο πιο ελαφρυ λογισμικο για γραψιμο με τις ιδιες δυνατοτητες! Μπορει να φτεει οτι το dvd recorder ειναι τοποθετημενο ΚΑΘΕΤΑ αντι για οριζοντια επειδη εχω πλαγιασει το κουτι κατω?
dbDRAG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Murizei skouli eisai virus free??? to exeis tsekarei?? ligo dyskolo na ftaiei to katheto!Emena opws kai allwn episeis mia xara douleve katheta.Episeis mporeis na shkwseis to kouti kai na to dokimaseis orizontia.
giannhsg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ναι μια χαρα ειναι το pc. 2 antivirus 3 spyware
madsc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Το πιο πιθανό είναι να γύρισε σε pio mode το recorder/hd σου. Τσέκαρε από device manager κ αν ισχύει κάνε απεγκατάσταση του controller που είναι επάνω κ restart. /sc
giannhsg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 oντως ειχε γυρισει σε pio! Χωρις να κανω κατι εγω παρολαυτα.. το αλλαξα αλλα δε μπορω να κανω restart τωρα. αν συνεχιστει το ρποβλημα θα ενημερωσω! ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.