giannhsg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 παιδια καλησπερα.. Ενας φιλος μου εχει εναν celeron 2,8 με 512 ddr μνημη. Η οθονη του ειναι η G 17'' LCD L1717S BLACK που εχει χρονο αποκρισης 12ms. Εγω εχω εναν p4 2,4 northwood με 1,5gb μνημη. Η οθονη μου ειναι η ΕΙΖΟ M1700K με 8ms χρονο αποκρισης. Οταν βαζουμε να παιξουμε hitman 3, se aυτον κολαει ενω σε εμενα παιζει κανονικα. Τι φτεει? Οταν η οθονη εχει μεγαλο χρονο αποκρισης τι προβλημα προκυπτει με τα παιχνιδια? Γιατι αυτο υποψιαζομαι.. Μην αγορασει τσαμπα μνημη το παιδι μιας και εκει εχει καταληξει αλλα το hitman 3 λεει min requirements 256mbram.
spirosta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Οταν λες κολλάει κάνει σκαλώματα και σαν να χάνει καρέ? Τότε είναι πρόβλημα υπολογιστή. Μάλιστα ένας celeron 2.8 για μένα είναι χειρότερος από ότι ένας P4 2.4. Το βασικό όμως είναι οι κάρτες γαφικών. Αυτές κάνουν την μεγάλη διαφορά. Εκεί κοιτάχτε το πρόβλημα. Η οθόνη δεν έχει τίποτε. Επίσης ποτέ η παραπάνω μνήμη δεν είναι τσάμπα λεφτά.
giankyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 file giannhsg 8a symfwnhsw me ton spirosta pws prepei na einai 8ema kartwn grafikwn kai ontws enas celeron 2.8 einai katwteros apo enan p4 2.4. pisteuw pws den einai problhma o8onhs kai gia na sigourefteis mporeis na allakseis o8onh me ton filo sou gia 1-2 meres
giannhsg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 εχει καλυτερη καρτα απο εμενα!! απλα οπως προχοραει γυρναει πχ στα δεξια και ο χαρακτηρας του παιχνιδιου γυρναει αλλα η σκια του γυρναει μετα απο 3 δευτερα!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ποτέ μην πιστεύεις τα min system requirements. Δεν είναι θέμα οθόνης αλλα υπολογιστή ή κάποιο software problem.
snot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 To pio pithano einai na einai thema mnhmhs h mnhmhs kartas grafikwn. Eixa to idio provlhma se arketa paixnidia mexri pou agorasa alla 512mb mnhmhs
spirosta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία τώρα που είπες ότι ο χαρακτήρας γυρνάει και αργεί η σκιά 3sec είμαι σίγουρος πως είναι θέμα υπολογιστή. Αλλα 512ΜΒ RAM θα βοηθούσαν αλλά δεν μας λες και τι κάρτες γραφικών έχετε? Επίσης που ξέρεις μπορεί ο hitman να είναι πιο γρήγορος και απο τη σκιά του.. λολ Α και μάλλον το thread πρέπει να μετακομίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.