sb68s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά γειά σας Έχουμε και λέμε: Το μηχάνημά μου έκανε και κάνει αδικαιολόγητα reboot. Από τον Ιούνιο που το έχω αγοράσει έκανε τα reboot συνήθως όταν είμαι συνδεδεμένος στο inernet, άλλαξα το modem (us robotics usb) και με εσωτερικό pci και με άλλο εξωτερικό (Zoom usb) αλλά γινότανε πάλι τα ίδια. Επίσης όταν το σύστημα προέρχεται από κατάσταση αναμονής και συνδέω σε θύρα το usb flash disk ή τοποθετώ κάποιο δίσκο στους οδηγούς DVD κάνει πάλι το ίδιο. Μέτα το reboot βγαίνει η γνωστή αναφορά σφάλματος των XP. Αυτό γινότανε σχεδόν κάθε ημέρα από το Σεπτέμβριο και μετά. Το Δεκέμβριο αποφάσισα να το στείλω για να το κοιτάξουν και τα ΄παιξε το motherboard (Asus P5GD2 Deluxe). Γίνεται έλεγχος του μηχανήματος από το κατάστημα, άλλαζουν motherboard και μου λένε ότι οι επανεκκινήσεις οφείλοταν στο προηγούμενο motherboard. Με το καινούριο motherboard δούλεψε περίπου ένα μήνα σωστά αλλά πάλι τώρα άρχισε τα ίδια. Στο μεταξύ έγινε και αλλαγή της ψύκτρας γιατί η προηγούμενη έκανε υπερβολικό θόρυβο. Έτρεξα το 3DMark 2005 και δεν υπήρξε πρόβλημα, οι θερμοκρασίες είναι σωστές και ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω δει μπλέ οθόνη. Υποψιάζομαι τροφοδοτικό ή κάνω λάθος? Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα Κάθε βοήθεια δεκτή Motherboard: Asus P5LD2 Deluxe_ Psu: Made in china 420w (ο θεός να βάλει το χέρι του)_Cpu: Intel P4/630 (3 Ghz)_ Cooler: Zalman 7700_Ram: 2*512 ddr2@533_Vga: Albatron 6600GT PciExp_HD: Seagate Sata 120GB & 2* Western Pata 80GB_Dvdrw: Nec 3540_Dvdrom: Teac_Modem: Us Robotics Usb_ OS: Win XP Pro Sp2 Gr
KWSN_Men Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον πρέπει ή ο Θεός να βάλει το χέρι του ή έσυ το δικό σου στην τσέπη και να πάρεις ένα τροφοδοτικό της προκοπής.
Melissa_virus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Nαι όντος... Πάρε ένα καλό τροφοδοτικό. Γιατι τώρα με το κινέζικο... Έχουμε που έχουμε τα χάλια μας με το κωλοδίκτυο της ΔΕΗ δεν λέει να έχουμε και χάλια τροφοδοτικό. Καήκαμε...
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως αν είδα καλά δεν έχεις κάτι που να τραβάει υπερβολικό ρεύμα.......οπότε μαλλον τα 420w δεν πρεπει να τα βγαζει με τίποτα
agent_smith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Mporei na fteei to trofodotiko an einai kato apo 350watt. Egw pantos pou exw systima vasismeno sto idio motherboard me to diko sou den exw kanena apolitos provlima. Exw ena trofodotiko sta 460watt. Pantos analogi koufi periptosi exw dei kai egw. Ta reboot ginonte otan eisai sinedemenos sto internet?
sb68s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Mporei na fteei to trofodotiko an einai kato apo 350watt.Egw pantos pou exw systima vasismeno sto idio motherboard me to diko sou den exw kanena apolitos provlima. Exw ena trofodotiko sta 460watt. Pantos analogi koufi periptosi exw dei kai egw. Ta reboot ginonte otan eisai sinedemenos sto internet? Το τροφοδοτικό υποτίθεται ότι είναι 420watt. Γίνονται και όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet και χώρις να είμαι, κυρίως όταν το μηχάνημα προέρχεται από κατάσταση αναμονής και πάω να συνδέσω Usb Flash Disk ή να βάλω Dvd/Cd στον οδηγό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και με το προηγούμενο motherboard έκανε το ίδιο!
vlachaquito Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 kata megalo pososto einai to trofodotiko..otan vazeis dvd h kapoio stick sto usb travaei reyma parapano kai sou kanei reboot...gia dokimase na valeis kapoio allo gia ligo kairo (kaneis gnostos mhpos exei) kai an den sou kanei tote einai auto.. pantos etsi kai allios prepei na to allakseis file, mia xara mhxanhma kai to akoumpas pano se noname trofodotiko??lathos
Melissa_virus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Αφού και στα 2 motherboard έκανε το ίδιο τότε το τροφοδοτικό θα φταίνει. Και φορματ θα έχεις κάνει οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.