deus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 γεία χαρά μόλις πήρα την 2405FPW της dell φοβερη οθόνη, την έχω συνδέσει στο pc και έβαλα και το xbox360 δίπλα όλα ωραία... ένα μόνο τεράστιο πρόβλημα πως θα έχω ήχο?????? βρήκα αυτο http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AAC1 απο internet αλλά δεν καταλαβαίνω τι να το κάνω και δεν το έχω ακόμη. καμιά ιδέα? ευχαριστώ προκαταβολικά.
sargos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Me ti kalodio exeis sundesei 360<->Dell, giati kai ego eixa to idio problima mia mia samsoung othoni, i opoia eno me scart epeze kaninika me ixo (alla xalia eikona) me vga kalodio epeze teleia eikona xoris ixo... (Mallon tha xreiazotan to kalodiaki pou exeis sto link) Telika ego ebala kalodiaki S-video kai ola kala!
deus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 έχει component η dell οπότε βάζω τα καλώδια χωρίς το scart και έχει τέλεια εικόνα..αλλά για τον ήχο το κόκκινο και το άσπρο δε μπαίνουν πουθενά χωρίς το καλώδιο. εσεις όλοι που έχετε το VGA το κόκκινο και το άσπρο για ήχο που τα σύνδέετε?
unforgiven Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις το συγκεκριμένο αντάπτορα της Altec. Π'ηγαινε σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και ζήτησε έναν αντάπτορα για να συνδέσεις στερεοφωνικά RCA σε είδοδο minijack. Τέτοια δεν έχει η Dell; Σαν των ακουστικών του walkman;
deus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 έχεις δίκιο φίλε unforgiven, θα πάρω adaptor σε καρφί οπότε θα το βάλω απευθείας στα ηχεία μου ή στη κάρτα ήχου.
Merlin_o_magos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Deus έχω μια ερώτηση για σένα..Σκοπεύω να πάρω την dell την 24αρα..Για σύνδεση με το pc και με το xbox360. Το xbox 360 με το vga σε αυτή την οθόνη παίζει τζάμι.?Τα παιχνίδια παίζουν full screen? Απο ποιότητα? Εγώ τώρα το έχω συνδεμένω σε μια 17αρα και παίζει τζάμι στην μέγιστη ανάλυση απλώς το πρόβλημα είναι οτι επειδή δεν είναι wide βγάζει στα παιχνίδια πάνω κάτω μάυρες μπάρες..
deus Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 τα παιχνίδια τα παίζει full δεν χρειάζεσαι το vga το έχω συνδέσει απευθείας με τα καλώδια που έχει. απο ποιότητα τι να πω φοβερή οθόνη, πολλές ευκολίες 4 usb υποδοχές για μνήμες στο πλαι μπορείς να συνδέσεις 5 συσκευές διαφορετικές εγώ έχω μόνο το pc και xbox360.
Merlin_o_magos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Και απο άλλους άκουσα τα ίδια καλά σχόλια.Θα την αγοράσω τελικά
gameover Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 i dell ayth exei hdcp? nomizo oxi ...kalutera agorase tin 20ara tin kainouria me hdcp
Merlin_o_magos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Oxi απο όσο γνωρίζω δεν έχει..Και εγώ διάβασα για την καινούργια την 20αρα οτι έχει.24άρα με hdcp ξέρεις αν θα βγεί ?
gameover Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Oxi απο όσο γνωρίζω δεν έχει..Και εγώ διάβασα για την καινούργια την 20αρα οτι έχει.24άρα με hdcp ξέρεις αν θα βγεί ? gia 24 de ksero...i 30ara pou uparxei pantos einai korufi! exei polu mikri kathisterisi 14ms black/white 11ms grey to grey kiola auta xoris overdrive.kai xoris overdrive exeis to pleonektima apousias psifiakou thoribou sta video kai kapoia alla problimata episis pou sxetizontai me to monima kolima kapoias eikonas stin othoni sou(sto behardware.com to anaferei kapou).xromata poiotita gonies theasis ola ayta einai top! foberi othoni an antexeis ta 2100euro pou kanei peripou kai enoeitai polu isxiri karta grafikon( kartes grafikon kalutera:-D ) an theleis paixnidia se full ruthmiseis grafikon..
Merlin_o_magos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=3240&postdays=0&postorder=asc&start=400 Πολλα προβλήματα στις καινούργιες dell ....Έχουν αρχίσει τις μαζικές επιστροφές στην dell.. Εγώ θέλω την οθόνη για σύνδεση με το xbox360.Θα πάρω την παλιά 24αρα που είναι σίγουρα οτι παίζει τζάμι ,αν προλάβω γιατί η dell ξεστοκάρη .
deus Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 μια χαρά θα είσαι με την dell είναι πολύ καλή 30αρά είναι λίγο μεγάλη για υπολογιστή πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.