EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εκεί που έστησα ένα pc στον ξάδελφο μου, μου συνέβη το εξής απίστευτο. Ενώ έχω επιλέξει παντού τα ηχεία ως 7.1 και μέσα από τα windows και από τα settings που έχει η κάρτα, ο ήχος σε audio cd και mp3 βγαίνει μόνο από τα 2 μπροστινά ηχεία+το sub. Στο test που κάνω από την κάρτα ήχου ακούγονται όλα τα ηχεία. Δοκίμασα media player 10 και ένα που έχει η creative. Η κάρτα ήχου είναι μια creative audigy se και τα ηχεία είναι τα creative T7900 7.1. Τι παίζει ρε παιδία ?
blackwar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα πας στην EAX CONSOLE της κάρτας, και στην καρτέλα CMSS 3D και θα το κάνεις enable εάν δεν είναι επιλεγμένο. Και λογικά θα δουλεύουν όλα τα ηχεία…
qspock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Τιποτα δε παιζει, ειναι απολυτα φυσιολογικο αφου ο ηχος που παιζεις ειναι απλος stereo. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που προτεινε ο blackwar, να ενεργοποιησεις δηλαδη καποιο stereo expansion algorithm. Νομιζω οτι και χωρις να το κανεις αυτο, μπορεις να παρεις ηχο σε ολα τα ηχεια αν βαλεις στο output plugins του winamp direct sound.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα δεν έχει αυτήν την επιλόγη αλλα παίζουν ολα τα ηχεία. Θα το κοιτάξω,thanks.
piroedros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Kalispera ... Mpes kai epelekse ixeia 5.1 oste na mporesei na vrei ta 7.1 kai meta afou diapistoseis oti doulveoun girise ta se 7.1 Piroedros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.