timtsits Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 hi για να παιξω counter strike 1,6 απο την adsl μου πρεπει να εχω steam account δηλ. αγορασμενω game. αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να αγωρασω το 1,6 η καποιο αλλο game ισως ποιο φτινο για να χρησιμοποιο το steam account απο αυτο και για το 1,6 Υ.Σ. το cd που εχω για το 1,6 ειναι απο την καρτα γραφικων μου και οχι κοπια
sokonik_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δεν πολυκαταλαβα αλλα αν εχεις cd γνησιο φτιαξε ενα steam accounτ και περνα το σεριαλ που εχει πανω το cd κανε τις αναβαθμισεις (που θα τις κανει μονο του το στεαμ) και εισαι ετοιμος
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Βεβαια υπολογισε πως τα updates ειναι περιπου 700-800MB!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Malista dinoun akoma to 1.6 me karta grafikon...oraioi re...
G_Zisis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά κάπου εδώ στο insomnia είχα διαβάσει ότι μπορώ με πειρατικό cs 1.6 να παίξω online σε cracked servers.πώς γίνεται αυτό?
kakofonixx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 hi για να παιξω counter strike 1' date='6 απο την adsl μου πρεπει να εχω steam account δηλ. αγορασμενω game. αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να αγωρασω το 1,6 η καποιο αλλο game ισως ποιο φτινο για να χρησιμοποιο το steam account απο αυτο και για το 1,6 Υ.Σ. το cd που εχω για το 1,6 ειναι απο την καρτα γραφικων μου και οχι κοπια[/quote'] Εγω ειχα νοικιασει απο video club το Condition Zero και για να παιξω μεσω Steam το αγορασα online μεσα απο το Steam (εκανε γυρω στα ?14). Εδω και πανω απο 1 χρονο παιζω χωρις προβληματα σε Steam Servers.
deathlok Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 o kaliteros tropos einai kaneis ena account sto steam kai agorazeis online ta games pou thes. mexri prosfata ixe to cs 1.6 10$ (distixos tora to exei mazi me to condition zero 20$)
billpeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά κάπου εδώ στο insomnia είχα διαβάσει ότι μπορώ με πειρατικό cs 1.6 να παίξω online σε cracked servers.πώς γίνεται αυτό? Ακολούθα τις παρακάτω οδηγίες, και καλή διασκέδαση οδηγίες για online gaming με πειρατικό CS 1.6
GT1807 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 LOL.Σωστος ο billpeppas.Κ τις εψαχνα τις οδηγιες αλλα δεν καταφερα να τις βρω.Θα τις κανω bookmark αμα ξαναζητησει καποιος κατι παρομοιο. Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.