Προς το περιεχόμενο

counter 1,6 steam account

timtsits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi

για να παιξω counter strike 1,6 απο την adsl μου πρεπει να εχω steam account δηλ. αγορασμενω game.

αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να αγωρασω το 1,6 η καποιο αλλο game ισως ποιο φτινο για να χρησιμοποιο το steam account απο αυτο και για το 1,6

Υ.Σ.

το cd που εχω για το 1,6 ειναι απο την καρτα γραφικων μου και οχι κοπια

Δημοσ.

Δεν πολυκαταλαβα αλλα αν εχεις cd γνησιο φτιαξε ενα steam accounτ και περνα το σεριαλ που εχει πανω το cd κανε τις αναβαθμισεις (που θα τις κανει μονο του το στεαμ) και εισαι ετοιμος

Δημοσ.
hi

για να παιξω counter strike 1' date='6 απο την adsl μου πρεπει να εχω steam account δηλ. αγορασμενω game.

αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να αγωρασω το 1,6 η καποιο αλλο game ισως ποιο φτινο για να χρησιμοποιο το steam account απο αυτο και για το 1,6

Υ.Σ.

το cd που εχω για το 1,6 ειναι απο την καρτα γραφικων μου και οχι κοπια[/quote']

Εγω ειχα νοικιασει απο video club το Condition Zero και για να παιξω μεσω Steam το αγορασα online μεσα απο το Steam (εκανε γυρω στα ?14).

Εδω και πανω απο 1 χρονο παιζω χωρις προβληματα σε Steam Servers. :)

Δημοσ.

LOL.Σωστος ο billpeppas.Κ τις εψαχνα τις οδηγιες αλλα δεν καταφερα να τις βρω.Θα τις κανω bookmark αμα ξαναζητησει καποιος κατι παρομοιο.

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...