kirimis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Mπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ΚΑΙ ένα waterproof test????? :twisted: Θα με ενδιέφερε πολύ............. Just kidding... Αμεσως εσυ... μην χασεις :-P Αν μου φυγει παντως καμια μερα κανα ποτηρι νερο... θα το ποσταρω
MadSurfer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μολίς το χτύπησα και έγω!!! Πολύ καλό σετάκι σε αισθηση, η εγκατάσταση έγινε χωρις το παραμικρό πρόβλημα και η επικοινωνία είναι άριστη! Το BT το έχω συνδέσει στο πίσω μέρος του case στις υποδοχές που βγάζει απ' έυθείας η μητρική.
MadSurfer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μετά απο 2 μέρες λειτουργίας αυτό που έχω παρατηρήσει (στο δικό μου τουλάχιστον MX5000) είναι ότι όταν αφήσω ανοιχτό το pc το βράδυ να κατεβάζει τότε όταν πάω να χρησιμοποιήσω το mouse δεν έχει καλή ανταπόκριση στην κίνηση. Όταν όμως περάσουν κάποια δευτερόλεπτα που λειτουργώ το mouse (μπορεί 15-20 δευτερόλεπτα αλλά μπορεί και λίγο παραπάνω) τότε απο εκεί και πέρα παίζει κανονικά χωρίς καθόλου προβλήματα. Αυτό το έχω παρατηρήσει τα 2 βράδια που άφησα pc να κατεβάζει. Και στις 2 περιπτώσεις είχε μείνει για αρκετές ώρες χωρίς να μετακινεί κάποιος το mouse (πάνω απο 4-5 ώρες). Εάν το αφήσω για λιγότερη ώρα χωρις να το λειτουργώ πχ 30 λεπτά η μια ώρα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε όλες τις περιπτώσεις απο ότι βλέπω υπάρχει σύνδεση μέσω Bluetooth (δηλαδή δεν έχει χαθεί) αλλά και το σήμα του Bluetooth είναι μια χαρά. Επίσης να αναφέρω ότι το pc δεν το έχω βάλει να μπάνει σε λειτουργία εξοικονόμηση ενέργειας και το μόνο που μπαίνει σε κατάσταση αναμονής είναι η οθόνη.
kirimis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 errrmmm madsurfer και μενα κανει ενα μικρο delay αλλα οχι 15-20.... Αν το αφησω idle αρκετη ωρα προφανως μπαινει σε power save status, και με ενα κουνημα σε 2-3 δευτερα εχει επανελθει πληρως. Τωρα εαν κανει 15-20, μηπως εχεις τιποτα αλλα ΒΤ στην περιοχη του mouse και το καθυστερουν κατα καποιο τροπο?
MadSurfer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Σε εμένα δεν είναι delay αυτό που κάνει. Μπαίνει σε power save και επανέρχεται μολις κουνήσεις το mouse χωρίς πρόβλημα. Απλά όταν γίνει αυτό που λέω, μετά απο αρκετές ώρες που δεν το έχεις λειτουργήσει, τότε δεν είναι ακριβές στην κίνηση. Είναι κάτι σαν αυτό που παρουσιάζουν τα κλασικά ασύρματα mouse όταν είναι στα όρια της εμβελειας αλλά σε ποιο μικρό βαθμό. Οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει σχεση με BT (πχ. κινητό) είναι κλειστή. Έπίσης να αναφέρω ότι εάν το pc είναι κλειστό τελείως και το ανοίξεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και γενικότερα η επικοινωνία του BT είναι άψογη και με το set της Logitech άλλα και με άλλες συσκευές. Έχει περάσει απο το μυαλό μου μήπως φταίει η θέση του BT adaptor που είναι στο πίσω μέρος του case (στις USB θυρες που βγάζει απ' ευθείας η μητρική) αλλά απο την άλλη σκευτομαι ότι εάν ήταν αυτό τότε θα το παρουσίαζε συνεχώς και όχι μόνο όταν το αφήνω πολλές ώρες χωρις να το λειτουργώ, γιατί αν το αφήσω μισή με μία ώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό θα το μάθω σήμερα ή άυριο που λέω να αλλάξω θέση στο BT adaptor ή θα του βάλω μια μικρή προέκταση (35-30cm) για να φύγει απο το πίσω μέρος του case. PS: Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει γίνει κανονικά η εγκατάσταση του CD καθώς και όλα τα automatic updates που κάνει
giorgos_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Emena parousiazi kathisterisi sto proto patima enos pliktrou, p.x otn patao to "R" emfanizete stin othoni meta apo 2 defterolepta kai kamia fora dio fores eno to exo patisi mia, episis to mouse otan p.x kano mia kikliki kinisi sxetika grigora kai efoson exo oloklirosi ton kiklo kai exo afisi to mouse o kersoras einai peripou stin mesi tou kiklou kai oloklironi to kiklo me kathisterisi 1-2 defterolepton, to BT to exo sto piso meros tou koutiou kai to kouti einai kato apo to grafio, mipos pezi rolo afto??
MadSurfer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Απο ότι είχα διαβάσει σε κάποιο forum το πληκτρολογιο μπαίνει σε κάποια κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας μετά απο λίγη ώρα που δεν το χρησιμοποιείς (δεν θυμάμαι αν ανάφερε πόσα ήταν αυτά) και όταν πας να το χρησιμοποιήσεις ξανά υπάρχει μια πολύ μικρή καθυστέριση αλλά όχι 2 δευτερολεπτά. Εμένα εάν το αφήσω αρκετή ώρα χωρις να το λειτουργώ ανταποκρίνεται μετά απο κανα δευτερόλεπτο το πολύ, μπορεί και μισό δευτερόλεπτο κατι που δεν μπορώ μετρήσω ακριβώς. Για το mouse αυτο που λες εμένα δεν μου έχει κάνει κάτι τετοιο, δοκίμασες κάποια άλλη θύρα USB; Λογικά έχεις εγκαταστήσει και το software της logitech; Σχετικά με αυτό που έλεγα ότι κάνει το δικό μου, χθες και σήμερα το πρωί που παλι το ειχα αφήσει ανοιχτό το pc το βράδυ λειτουργούσε κανονικά το mouse χωρίς να μου κάνει τα περίεργα που έκανε για λίγα δευτερόλεπτα τις προηγούμενες 2 φορές!
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 me liga logia, osoi to exete to setaki, 8a to proteinate se kapoion na to agorasei? Exw to Bluetooth set ths MS, to 1o pou eixe bgalei, alla den kukloforhse Ellada, kai exw frikarei, konteyei na me trelanei, ka8ws arketa plhktra ksafnika exoun stamathsei na leitourgoun, kai etsi exw anagkastika 2 plhktrologia panw sto grafeio, 1 gia typing kai 1 gia gaming, mias kai auto gia typing kanei pollh fasaria kai den kanei gia gaming. Elega edw kai kairo na agorasw to Setaki auto ths Logitech, alla h8ela na mia oloklhrwmenh apopsh kapoiou pou to exei hdh! Mou to proteinete?
Marker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Και μια ερωτηση: τι mouse pad προτεινεται για το ΜΧ1000 και γενικοτερα για τα laser ποντικια? Ή εστω τι επιφανεια?? Func Surface 1030 http://www.func.net http://multishop.xwww.gr:81/pgProducts.aspx?CAT=13&SCAT=1
georgeadams Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Και μια ερωτηση: τι mouse pad προτεινεται για το ΜΧ1000[/b'] και γενικοτερα για τα laser ποντικια? Ή εστω τι επιφανεια?? Εγώ χρησιμοποιώ κάτι το φαινομενικά άσχετο, αλλά τελικά πολύ βολικό: επιφάνεια κοπής (30cm x 22cm) :-D
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 kai egw exw problima me to mouse alla einai stigmiaia kai poli spastika. px lagarei to mouse... (kai baraei kai o cpu 100%) alla to pliktrologio einai aplws jet (kai no lag) ^^
polaki Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Eγω με αυτα που διαβαζω και που βλεπω (απο Di Novo φιλου που κλαίει τα λεφτά του 230€) ξενερώνω με τη φάση του bluetooth. Οκ καλο το bluetooth αλλά μια χαρά ηταν και το ασυρματο. Πιο πολύ μπελάς είναι παρά πρακτικό. Το DiNovo ας πούμε πήγαμε μια φορα να μπουμε BIOS δεν επαιζε... αλλες παίζει, αλλες όχι. Κανουμε φορματ (ξεροντας οτι δεν ειναι αυτο βεβαια γιατι δεν εχει καμια σχεση με Bios) επειδη ειχε παλιοτερα ενα αλλο bluetooth dongle για να συνδέει το κινητο, και απλά αν δεν ειχα φερει εγω (πες το προαίσθημα ή απλή λογική) το ενα "καλωδιάτο" σετάκι, απλά δεν θα γινοταν η εγκατάσταση, παιδιά κατα το setup των windows το keyboard & mouse ΔΕΝ... Δεν ξερω αν σε μας ετυχε, αλλα οκ καλου κακου μην πετάξετε το παλιό σας σετ μπας και χρειαστει (τουλαχιστον οσοι σκεφτεστε το diNovo2, για το ΜΧ5000 δεν ξερω). Επίσης το παιδι εχει transmiter για Nova, εχει το κουτι της Νοva στο δωματιο του και στέλνει το σημα στο σαλονι (δεν περναει απο την κεντρικη κεραια δηλαδη). Οταν το bluetooth ειναι ενεργοποιημένο, απλά δεν εχει τηλεοραση το σαλονι. Το οποιο ΔΕΝ συμβαινει οταν εχει πανω το παλιο bluetooth dongle του οσο μεγαλη μεταφορα και να κανει... Γενικα εχει ξενερωσει το παιδι... Ηταν και γω να παρω το diNovo αλλά μου εκατσε αλλαγη φρενων στο αμαξι και με εφερε λιγο πισω, αλλά τελικά τα 230 ευρω δεν τα δινω. Αν ειναι δυνατον αναφέρετε λιγο περισσότερο αν εχετε παρατηρήσει κάποιο (οποιοδήποτε) πρόβλημα με το ΜΧ5000 γιατι το σκέφτομαι πολυ σοβαρα αλλα ο μονος λογος που δεν το παιρνω ειναι γιατι δεν θελω να μπλεχτω με τα προβληματα του dinovo2.....
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 me to mx5000 to mono problima pou exw [kai merikes fores ginetai xondro] einai to laggarisma toy mouse. an kserei kaneis kamia apantisi as pei i kana bluetooth patch tis microsoft [alliws to espasa ^^]
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 erwtisi stous exontes tou set exete antimetopisei problima me to response? dld na koynate to pontiki kai na kinite o diktis poio arga kai me kathisterisi kai gia merika lepta?
kirimis Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 erwtisi stous exontes tou setexete antimetopisei problima me to response? dld na koynate to pontiki kai na kinite o diktis poio arga kai me kathisterisi kai gia merika lepta? ναι... αν και σπανια αλλα καμια φορα συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.