haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μήπως έστω ξέρει κανείς σε τι συχνότητα εκπέμπει το MX1000? το gamepad εκπέμπει στα 2.4GHz. Και το bluetooth ΜΧ1000, επειδη ειναι bluetooth εκπεμπει και αυτο στα 2.4 GHz. Q: Will other RF (Radio Frequency) devices interfere with Bluetooth Devices?A: No. Bluetooth radios operate on the unlicensed 2.4 GHz (Industrial, Scientific and Medical) frequency band that is shared among other devices (microwave ovens, cordless phones, garage door openers, etc. ). Bluetooth radios switch frequencies at such a rapid pace (1,600 times per second) and the data packets are so small that interference from other RF sources is highly unlikely. Bluetooth is a robust communication system. <top> Q: Will Bluetooth and Wireless LAN (WLAN) interfere with each other? A: No, both Bluetooth and WLAN can co-exist. Since Bluetooth devices use Frequency Hopping and most WLANs use Direct Sequence Spreading techniques they each appear as background noise to the other and should not cause any perceivable performance issues.
haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα' date=' αλλά με bluetooth, είναι πληκτρολόγιο κ ποντίκι. Ενώ το πληκτρολόγιο συνδέεται κανονικά, το ποντίκι συνδέεται μερικές φορές και αυτές κινείται πολύ αργά. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και πώς να το διορθώσω? Να πώ επίσης ότι εχώ και ενα gamepad ασύρματο απο τη logitech του οποίου ο δέκτης είναι κοντά στο ποντίκι(πάνω στο γραφείο) ενώ το bluetooth usb είναι πίσω από τον υπολογιστή. Το πληκτρολόγιο είναι το MX5000 και το gamepad to Cordless Rumblepad 2 Thanx[/quote'] Και εγω εχω το ιδιο πληκτρολόγιο κ ποντίκι. Λοιπον καλο θα ηταν τον δεκτη του gamepad να μην τον εχεις πολυ κοντα στο ποντικι και στην ιδια νοητη ευθεια με το ποντικι και το bluetooth receiver. Επιπλεον επειδη και εγω ειχα προβληματα με το ποντικι, το bluetooth receiver δεν πρεπει με τιποτα να ειναι στο πισω μερος του pc. Εκει εχει πολυ θορυβο(ηλεκτρομαγνητικο) λογω πριζων,ups, τροφοδοτικου και των καρτων του pc. Επιπλεον παρεμβαλεται και το ιδιο το κουτι του pc που ειναι και μεταλλικο (οτι χειροτερο) μεταξυ ποντικιου και bluetooth receiver. Αρα ακου τι θα κανεις! Βαλε το bluetooth receiver ή σε καμμια usb που εχει μπροστα το pc ή αλλιως παρε ενα καλωδιο επεκτασης του usb (σαν και αυτο που δινουν με τα usb flash disks) και συνεδεσε το bluetooth receiver και βαλτο πανω στο γραφειο ή πανω στο pc. Λογικα τοτε θα λυθουν ολα τα προβληματα σου! Εμενα τωρα ποια πιανει το ποντικι και απο το διπλα δωματιο!!(εγω διαλεξα τη λυση του καλωδιου επεκτασης του usb)
sycom Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 το έβαλα στο hub της οθόνης και δουλεύει μια χαρά. Το gamepad δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι αυτό που λες θα δουλέψει. thanx a lot haHa.
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 το έβαλα στο hub της οθόνης και δουλεύει μια χαρά. Το gamepad δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι αυτό που λες θα δουλέψει. thanx a lot haHa. Παρακαλω! off-topic: Χρησιμοποιεις mouse-pad για το ποντικι? Αν ναι ποιο?
sycom Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ναι χρησιμοποιώ ένα άσχετο, διαφημιστικό. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μεχρι στιγμής.
goiteytikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 min asxoleisai me mouse kai tetoia afou einai poli mikro to kostos
giankyr Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 @goiteytikos, kane mas dwro apo ena mouse afou einai poli mikro to kostos!
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αυτα που λέει το Quote σχετικά με το οτι δεν θα κανει interfere το bluetooth με το wifi ειναι ότι να ναι. Ο κολλητος μου εχει το DiNovo της Logitech (bluetooth) και εχει συνδέσει τον αποκωδικοποιητή της Nova σε ενα wifi transmiter για να στέλνει εικόνα και στην τηλεόραση του σαλονιού, και απο τότε που πήρε το dinovo ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ εικόνα. Φαίνεται χάλια. Οταν βγαλει το bluetooth, όλα οκ. Και αυτο γιατι ναι μεν οπως λεει το quote το bluetooth ειναι robust communication, το κατακαημένο το wifi όμως το ρωτήσαμε?? Ναι οκ η bluetooth συσκευη δεν θα εχει προβλημα, εχει ομως η wifi οποτε το ιδιο πράγμα ειναι! Οπότε καλή η θεωρία με τα ασύρματα και τα bluetooth που μας έχουν πρήξει, αλλά ειναι μουφες. Και επίσης δεν καταλαβαίνω τί διάολο σκεφτόταν η Logitech που έδωσε το ίδιο εύρος και στα ποντίκια της, τα 2.4GHz τα είδα και εγω στο site οτι οντως ετσι ειναι, οπως φυσικα και το router μου. Ευτυχως για μενα το wifi το χρησιμοποιω μονο οταν δεν ειμαι στο pc (και ειμαι με το laptop που εχει την wifi καρτα) οπότε δεν με καιει κιολας για το mouse, αλλά ειναι βλακεία τους που δεν το αναφέρουν κάπου, εξάλλου πολυς κόσμος πλεον αγοράζει wifi συσκευές οι οποιες παντα ειναι στα 2.4, ξαφνικά λοιπόν σου έρχεται η Logitech και κάνει "ντου" στην ίδια μπάντα.. Και εντάξει εγω εψαξα απο εδω και απο εκει και το βρηκα, ηξερα που να ρωτησω. Ο αλλος ο τυχαιος που τα αγοράζει τί θα κάνει? Μιά χαρά ημουν με το microsoft mouse, κρίμα που το έσπασα... (αυτά κανεις οταν χωρίζεις!!LOL!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.