polaki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εχω το 610 της Logitech και εχω το εξης προβλημα. Εχτες εβαλα ενα wireless router (Zyxel) και ενω το mouse λειτουργουσε κανονικά, σημερα συνεχώς "πηδάει". Μπαταρίας πρόβλημα δεν υπάρχει γιατί τις άλλαξα κανονικά. Επίσης το receiver του ειναι στα 20cm απόσταση, εκεί που ήταν εδώ και 2 μήνες δηλαδή χωρίς πρόβλημα... Μπορει κανεις να με βοηθήσει? Τί να κάνω...
spirosta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι βασικό. Αν κλείσεις το ασύρματο από το router τότε έχει και πάλι πρόβλημα? Πάντως λίγο δύσκολο να φταίει αυτό αφού το wifi είναι στα 2,4Ghz και το ποντικάκι θα είναι γύρω στα 20. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ.
NiCkReD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 για βαλτο κοντα του να δεις τι κανει.......
polaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αμέσως μόλις έγραψα το ποστ έκλεισα το router να δω τί παίζει και σταμάτησε το τρεμόπαιγμα.. Μετά το ξαναάνοιξα και ήταν μια χαρά, βέβαια πού και πού κάνει κάτι κουλά αλλά υποφέρεται. Θα δω πώς πάει τις υπόλοιπες μέρες και βλέπουμε.. Πάντως με παραξενεύει πολύ (αν τελικά ήταν αυτό) γιατί οι συχνότητές τους είναι τελείως διαφορετικές και δεν περίμενα κάποια παρεμβολή.. :\
polaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Tελικά το πρόβλημα ειναι στο wireless... Όταν κάνω traffic ουσιαστικα αχρηστεύεται το mouse... Κάποια ιδέα πριν το σπάσω please?
spirosta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν κοίταξε αν έχεις τοποθετήσει σωστά την κεραία. Το wifi δουλεύει στ 2,4GHz και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει παρεμβολές με το ποντίκι που μάλλον είναι στα 20-50Mhz και με ισχύ λιγότερη (απλά τα 2,4Ghz είναι πιο διαπεραστικά.) Αν σιγουρευτείς ότι όλα είναι σωστά τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις ποντίκι. Για κάποιο λόγο ξεσυντονίζεται.
goiteytikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 stin teliki peta to kai pare ena kainouiro
polaki Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ωραιος, έδωσα 60 ευρω για να το πετάξω και να πάρω καινούριο χωρίς να ξέρω καν αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω...
PlaStiK Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Κανονικά το ποντίκι και η βάση του πρέπει να έχουν απο ένα κουμπάκι, με το οποίο μπορείς να αλλάξεις κανάλι εκπομπής. Δοκίμασε και αυτή τη λύση.
haHa Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ενημερωτικα το logitech 610 δουλευει στα 2.4 GHz 2.4 GHz cordless--5X greater rangeAutomatically detects and eliminates wireless interference for a level of reliability that conventional 27MHz can't match. The ultra-compact receiver plugs directly into a USB port, eliminating clutter.
nicksoti Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ναι πράγματι, κι εγώ ένα Logitech για Laptop που έχω στα 2.4ghz δουλεύει. Υποτίθεται πως έτσι έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια. Μπορείς πάντως να αλλάξεις κανάλι στην wifi κάρτα δικτύου σου.
sycom Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά με bluetooth, είναι πληκτρολόγιο κ ποντίκι. Ενώ το πληκτρολόγιο συνδέεται κανονικά, το ποντίκι συνδέεται μερικές φορές και αυτές κινείται πολύ αργά. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και πώς να το διορθώσω? Να πώ επίσης ότι εχώ και ενα gamepad ασύρματο απο τη logitech του οποίου ο δέκτης είναι κοντά στο ποντίκι(πάνω στο γραφείο) ενώ το bluetooth usb είναι πίσω από τον υπολογιστή. Το πληκτρολόγιο είναι το MX5000 και το gamepad to Cordless Rumblepad 2 Thanx
sycom Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μήπως έστω ξέρει κανείς σε τι συχνότητα εκπέμπει το MX1000? το gamepad εκπέμπει στα 2.4GHz.
makis_kom Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Έχω και γω πρόβλημα με wireless mouse. Είχα πάρει πριν καιρό ένα φτηνό ασύρματο innovator, δούλεψε 2-3 μέρες όπου ξαφνικά σταμάτησε! Το πήγα πίσω πήρα άλλο το οποίο δούλεψε και αυτό 1-2 μέρες και μετά ....πάπαλα! Μεθαύριο πάω να τσιμπίσω μία προσφορά στο Lidl. 24 ευρόπουλα SilverCrest wireless mouse+keyboard. Πριν 1χρόνο αγόρασα πάλι ένα ασύρματο Silver Crest και δεν έχει έπαθε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.