billbo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Lew na valw adsl kai epeidh sto spiti yparxoun parapanw apo enas ypologistes kai malista ena laptop, me psinei to modem/router pou deinei to sygekrimeno paketo... Dedomenou oti me endiaferei na exw modem router, yparxei periptwsh na me symferei kapoia allh prosfora h endexomenws na agorasw modem/router se syndyasmo me allh prosfora? Poso kairo kata meso oro tha perimenw mexri na energopoihthei h syndesh?
DIMERR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 H prosfora einai kali alla to router exei polla provlimata mexri twra opws aposindeseis ktl.Merikoi bebaia den exoun provlima alloi omws opws egw briskoun to router provlimatiko akoma meta kai apo firmware upgrade.Isws sto mellon i etairia na bgalei kapoio kainourio f/w kai na lithoun ta provlimata.Opote einai dikopo maxairi i katastasi. Egw an iksera otan eixa parei to paketo oti tha eixa tetoia provlimata tha eixa parei to aplo paketo kai tha edina kapoia lefta meta gia na parw ena eggihmeno kalo asirmato router.
deathlok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 με τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή η forthnet δεν θα πρότεινα την αγορά του πακέτου αυτού. Πάρε κάποιο αλλό και αγόρασε ένα ρουτερ ασύρματο της επιλογής σου γιατί όταν θα καταργιέσαι για τα χάλια ping τα disconnects κτλ τα 20 -30 € παραπάνω που θα δώσεις για ένα ρουτερ και κάποια άλλη εταιρία θα σου φαίνονται πραγματικά ψύχουλα. αν θές να δεσμευτείς για ένα χρόνο κοίτα και την προσφορά της χολ με ελάχιστα χρήματα παραπανω δίνει wirelles router (δεν ξέρω βέβαια ποιό και αν είναι καλό)
zaxoys Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Όταν λέει 6 μήνες δωρεάν 4 ώρες /μήνα αστικά και υπεραστικά με forthnet Telephony θέλει απλώς να γραφτείς εκεί ή είναι απαραίτητη και η προεπιλογή? (οπότε δεν λέει και τόσο...) Το έχει κάνει κανείς? Πάντως οι περισσότεροι για το router που δίνει δεν έχουν καλή άποψη ...πολύ disconnect παίζει...Για wireles πάντως φαίνεαι καλός
sgeros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αδελφέ εγω εχω το Plus με το Linksys WAG54G και δεν έχω κανένα πρόβλημα με disconect.Είχα μόνο οταν πριν καμια εβδομάδα η forthnet είχε υποστεί μια γενικότερη συμπικιτριληξη αλλα ουδέποτε ξανα ειχα προβλημα... Οσο αφορά το telephony δεν μπορώ να σου πω γιατι δεν το χρησιμοποίησα¨)
zaxoys Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 To WAG54G έχεις ή το WAG354G?Το Plus δίνει το WAG354G πλέον το οποίο λένε οτι είναι χειρότερο από το WAG54G ...(για το WAG54G δεν έχουν ακουστεί τόσα προβλήματα με disconnect )
NoD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ δυό μέρες που είμαι με τον συγκεκριμένο router δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κατεβάζοντας ακόμη και από torrents που εκεί λένε ότι είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του.
aGka8l Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ δυό μέρες που είμαι με τον συγκεκριμένο router δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κατεβάζοντας ακόμη και από torrents που εκεί λένε ότι είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του. pou se re Nod Arxonta!pedia to provlima me tis aposindesis lene oti pianei mono Vorio ellada!
billbo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Kaneis apo Notio h Dytikh Ellada (kata protimish Peloponiso) me to sygekrimeno modem pou na exei provlhma me disconnects??? An pragmati isxyei to sygekrimeno provlima mono gia Vorio Ellada mporei na me volepsei h sygekrimenh prosfora...
ApSiMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Όταν λέει 6 μήνες δωρεάν 4 ώρες /μήνα αστικά και υπεραστικά με forthnet Telephony θέλει απλώς να γραφτείς εκεί ή είναι απαραίτητη και η προεπιλογή? (οπότε δεν λέει και τόσο...) Το έχει κάνει κανείς? Πάντως οι περισσότεροι για το router που δίνει δεν έχουν καλή άποψη ...πολύ disconnect παίζει...Για wireles πάντως φαίνεαι καλός 1ον το router το εχω κανα 2μηνο χωρις κανενα προβλημα (περιοχη Αθηνα) 2ον για το τηλεφωνο οχι δεν απαιτειται προεπιλογη φορεα.Τη προσφορα με το τηλεφωνο την εχω 8 μηνες τωρα (adsl in a box για 6μηνες + plus που εκανα ανανεωση προ 2μηνο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.