Προς το περιεχόμενο

Κόλλησε στο μπουταρισμα και δεν εκλεινε με τιποτε!

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα για 2η φορα μεσα σε 2 μηνες ο φορητος υπολογιστης μου παρουσιασε το εξης προβλημα:

δεν ανοιγε!

Για την ακριβεια, ηταν σε μια περιεργη κατασταση: ηταν ανοικτος αλλα σε μια κατασταση οπου δεν μπορουσα να κανω τιποτε. Πριν μπει windows κατασταση.

Η οθονη ηταν εντελως μαυρη, και το λεω αυτο γιατι εχει ενα καμενο pixel και οταν αναβει, εστω κι αν το χρωμα ειναι μαυρο, το συγκεκριμενο πιξελ ειναι μπλε.

Ο ανεμιστηρας δουλευε.

Το πιο περιεργο ηταν οτι πατησα επανειλλημενα το κουμπι power, και δεν εκλεινε.

Τον εβγαλα απο το ρευμα, αλλα και παλι δεν εγινε τιποτε αφου ως laptop εχει μπαταρια που τροφοδοτει το συστημα.

Μονη λυση λοιπον, ηταν ή να βγαλω μπαταρια, ή να την αφησω να αδειασει, το οποιο και εκανα.

Να πω οτι παροτι τον ειχα βγαλει απο το ρευμα, η ενδεικτικη λυχνια (φορτιζει ή είναι φορτισμενος) εδειχνε οτι ακομη ειναι στο ρευμα. Προφανως το pc δεν καταλαβε οτι εβγαλα το βυσμα τροφοδοσιας.

Αφου αδειασε η μπαταρια, κατοπιν, το pc μπηκε στα windows κανονικα.

Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο?

Hardware προβλημα; κατι ακινδυνο, κατι σημαντικο, κατι παει λαθος και θα ερθουν χειροτερα?

'Η μηπως κατι με software, power saving settings κλπ? (αν και δεν το νομιζω)

Παντως εγινε 2η φορα και δεν ξερω μηπως μου ξανασυμβει.

Απο την ολη εμπειρια μου υποψιαζομαι κατι σε σχεση με μπαταρια-τροφοδοσια αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

Επισης δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, αλλα και τα 2 περιστατικα μου συνεβησαν εκτος σπιτιου που εχω ups, σε χωρους που απλα συνεδεσα το laptop στην πριζα.

Αποψεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδες με τα καλομαθημένα laptops τι τραβάμε...Άσε το δικό μου εκτός από ups για να ανάψει, θέλει το Σαββατόβραδο το αμάξι για να πάει παραλία και χαρτζιλίκι για λουλούδια στα μπουζούκια...

Όσο ακέφτομαι εγώ που στην ηλικία του δεν είχα γάλα να πιώ, ούτε κωλόχαρτο να σκουπιστώ μου 'ρχέται να το στείλω να μείνει με τη μάνα του.

Δημοσ.

Ελπιζω να το βαζεις σε τσαντα και δεν μας ειπες αν το λειτουργεις εκτος πσιτιου μονο με την μπαταρια του...

Δημοσ.

καλησπερα.δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα και εμενα μου εκανε ενα laptop compaq τα ιδια και μια μερα δεν αναψε ποτε.μου ειπαν οτι ειναι motherboard αλλα σε φορητα οτι και να χαλασει ειναι motherboar:( οποτε δεν το εφτιαξα ποτε και το εχω βιδες.αν βρεις τι φταιει πες και σε μενα να ξαναδοκιμασω μπας και...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...