h1k1k0m0r1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 έχω ένα laptop και επιχείρησα να το συνδέσω με υπολογιστή αλλά τζίφος. στα εικονίδια που έχει κάτω αναγράφει πως δεν έχει συνδεθεί το καλώδιο. Παρότι είναι συνδεδεμένο και στους 2 υπολογιστές. Κάνω και restart και πάλι προκοπή καμία. Γενικά τι ρυθμίσεις πρέπει να φτιάξω ώστε να μπορέσω να συνδέσω 2 υπολογιστές σε τοπικό δίκτυο? (βασικά μεταφορά δεδομένων θέλω να κάνω)
Costinio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Απλά τα συνδέεις με καλώδιο UTP (το κουμπώνεις στις ethernet κάρτες τους) και μετά πας στις ιδιότητες της σύνδεσης σε κάθε υπολογιστή και δίνεις IP διευθύνσεις, πχ 192.168.0.1 το pc και 192.168.0.2 το laptop. Αυτά! Έτσι θα έχεις ένα τοπικό δίκτυο με τους 2 υπολογιστές να βλέπονται και θα μπορείς να ανταλαζεις αρχεία μέσα από network places ή από ftp server που θα στήσεις στο 1 pc.
sYn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 des an pano sto kalodio exei tin endi3i stranded
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά το καλώδιο γράφει πάνω UTP άρα υποθέτω πως είναι το κατάλληλο. Όσο για το αν γράφει stranded, όχι δεν το πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως πάω στο network setup wizard, κάνω τις ρυθμίσεις αλλά μετά εξακολουθώ να μην βλέπω τίποτα στο My network places. Η πλάκα είναι πως έχω ανοιχτά και τα Pc, συνδεδεμένα με το καλώδιο, και παρ' όλ' αυτά στο ξεκίνημα του setup βγάζει συνεχώς μήνυμα "ignore disconnected network hardware"
NiCkReD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 αν δε ξερεις απο δικτυα, βαλε να παιρνει μονο του ip....ολο και κατι θα γινει
sYn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά το καλώδιο γράφει πάνω UTP άρα υποθέτω πως είναι το κατάλληλο.Όσο για το αν γράφει stranded' date=' όχι δεν το πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως πάω στο network setup wizard, κάνω τις ρυθμίσεις αλλά μετά εξακολουθώ να μην βλέπω τίποτα στο My network places. Η πλάκα είναι πως έχω ανοιχτά και τα Pc, συνδεδεμένα με το καλώδιο, και παρ' όλ' αυτά στο ξεκίνημα του setup βγάζει συνεχώς μήνυμα "ignore disconnected network hardware"[/quote'] an den exei endiamesa kana switch to kalodio prepi na ine cross-over
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.