Προς το περιεχόμενο

DivX , DivX3, DivX4,DivX5

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορες εχουν ???? Ειπα σε ενα φιλο να παρει ενα player που παιζει divX και πηρε ενα sony που απο οτι γραφει υποστηριζει DivX 3,4,5 .

divX φτιαγμενα με το AutoGK θα τα παιζει αραγε ????:confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.
Aν χρησιμοποιησες καποιο απο τα DivX 3,4,5 τοτε ναι... μπορεις να πας στο DivX να δεις ποια εκδοση εχεις

Λυπαμαι αλλα δεν το καταλαβα...Εμενα με ενδιαφερει αν το sony παιζει τα divx που εχουν φτιαχτει με το Auto gordian.:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Λοιπον....Πηγα στο σπιτι του φιλου μου και το Sony DVP-NS33 αλλες ταινιες παιζει κι αλλες οχι και βγαζει μημυμα "Data error DivX."

Τα ιδια δισκακια τα εφερα στο δικο μου LG DV9900 και παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Τα δυο players βασιζονται σε διαφορετικο chip...

Eιναι λογικο να εχουν καποιες διαφορες...

Ειχαν καποιο χαρακτηριστικο τα αρχεια που δεν επαιζαν, στο Sony?

Δημοσ.

Ειχαν καποιο χαρακτηριστικο τα αρχεια που δεν επαιζαν' date=' στο Sony?[/quote']

Ολα ηταν φτιαγενα απο dvd που μοιραζαν εφημεριδες με το AutoGK .Παρ ολα αυτα αλλα επαιζαν κι αλλα οχι .:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του Sony DVP-NS 33...

Αρχικά το μηχάνημα δεν έπαιζε Xvid και κάποιους τύπους Divx.Όμως με την αναβάθμιση του Firmware που παρέχεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας λύνεται το πρόβλημα και υποστηρίζεται και η θέαση εξωτερικών υποτιτλών!:-D :-D ...

Παραθέτω την παραπομπή για την αναβάθμιση...

http://support.sony-europe.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=en

Δημοσ.
Είμαι κάτοχος του Sony DVP-NS 33...

Αρχικά το μηχάνημα δεν έπαιζε Xvid και κάποιους τύπους Divx.Όμως με την αναβάθμιση του Firmware που παρέχεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας λύνεται το πρόβλημα και υποστηρίζεται και η θέαση εξωτερικών υποτιτλών!:-D :-D ...

Παραθέτω την παραπομπή για την αναβάθμιση...

http://support.sony-europe.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=en

Κριμα που δεν προλαβες να δεις πιο νωρις το θεμα φιλε μου...Το πηγε πισω ο φιλος μου και εχει παραγγειλει το LG 9900 σαν το δικο μου...:oops: :oops: :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...