geovard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μιά τελευταία nikoskon. Με ποιά έκδοση δουλεύεις, αυτή πού μού δώσανε εμένα από το πλαίσιο δηλ. την 6.6.1.3 nec edition ή αυτή πού υποστηρίζει τώρα τον nero με την νέα έκδοση 6.6.1.4?Γιατί εγώ δεν έβαλα καθόλου πάνω αυτή με το cd αλλά κατευθείαν την καινούρια τού nero πού έχει καί προεπισκόπηση.Υποπτεύομαι λοιπόν πως αν εσύ τύπωσες με την nec edition ίσως να είναι πιό σωστή.Γιά πες μου
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δεν χρησιμοποιώ την έκδοση του cd μιας και είναι OEM. Κατέβασα την 6.6.1.3 που τώρα την έχω σαν Enterprise Edition και η οποία δεν μου έχε προεπισκόπηση. Περιμένω να βάλω την v7.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 καλα αυτο ειναι το περιφημο labelflash; και εγω νομιζα οτι εκτυπωνε στο επανω μερος και εγχρωμα! τεσπα..
mandal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Luxx typwnei k sto panw meros alla me eidika diskakia mono.
blackstar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 καλα αυτο ειναι το περιφημο labelflash; και εγω νομιζα οτι εκτυπωνε στο επανω μερος και εγχρωμα! τεσπα.. kati eixe akoysti gia ta lightscribe oti 8a pezan me 5 xromata, ala akoma den eida tpt. opote gia na mhn grafeis me to xeri, mia xara einia kai to labelflash h lightscribe .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.