geovard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αχ geovard...Διάβασε το link που παραθέτει ο EKTELESTES... Ό' date='τι κατάφερα να σκανάρω το παραθέτω...[/quote'] Γιατί nikoskon αυτός ο μορφασμός?Είπα κάτι πού δεν στέκει?Μόνο πες μου πού πουλάνε TDK labelaflash να πάω να πάρω καμμιά πενηνταριά. Βλέπεις βέβαια αυτά πού γράφω ότι δηλαδή τα πρόσωπα φαίνοντα σαν τοπίο στην ομίχλη ε?
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα επιμείνω να ξαναδιαβάσεις το link του EKTELESTES για την τεχνολογία Labelflash. Όσον αφορά την εικόνα που ανέβασα,δυστυχώς ο HP 2200c μου δεν μπορεί να βοηθήσει παραπάνω. Επίσης δεν μίλησα για TDK Labelflash DVDs. Αν το πήρες πρέφα,δεν χρειάζεσαι Labelflash DVDs για να εκτυπώσεις. Και ένα απλό DVD την κάνει την δουλειά του.Απλά στο Labelflash DVD ή μία επιφάνεια θα είναι ειδική για εκτυπώσεις με Labelflash τεχνολογία και η άλλη θα ειναι η κανονική data πλευρά του DVD.
geovard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 E καλά περίμενα εσένα nikosκon να μου πείς ότι γράφει καί σε κοινά δισκάκια.Δύο είχα χαλάσει γιά να τυπώσω ενα tatoo αλλά μάταια.Γιά πιάσε να εκτυπώσεις σε ένα πραγματικά απλό δισκάκι καί άσε τα γαλάζια καί πράσινα... άλογα να δείς αν τυπώνει.Κάτι ίχνη αφίνει καί έβαλα μεγεθυντικό φακό γιά να δω. 'Οταν λές ότι τυπώνει παντού (πάντα βέβαια σε dvd data side) θα πρέπει καί να είναι έτσι. Καί έτσι καί γιά να κάνω καί τον...μάγκα λέω λοιπόν ότι την τεχνολογία labelflash κατά βάση ανέπτυξε η fuji(καί στοχεύει στην εκτύπωση στην label side τού δίσκου) ενώ την τεχνολογία tatoo (σήμα t@2) είχε αναπτύξει πολύ πριν η yamaha.Η t@2 τυπώνει στην data side.Συνεργάστηκαν οι δυό εταιρείες καί βγήκε το νέο format, print direct to disk.Βρήκαν καί την nec στο..δρόμο καί της λένε,άντε τώρα εσύ πρώτη να υλοποιήσεις τις πατέντες μας. (Όταν σε άλλο μήνυμα είπα,μα καλά πως έγραψες σε tdk αφού δεν είναι labelflash ήθελα με αυτό να τονίσω πως στά ειδικά αυτά δισκάκια δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σε όποια πλευρά καί να γράψεις.Μάλλον δεν το έθεσα ξεκάθαρα)
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Γιά πιάσε να εκτυπώσεις σε ένα πραγματικά απλό δισκάκι καί άσε τα γαλάζια καί πράσινα... άλογα να δείς αν τυπώνει.Κάτι ίχνη αφίνει καί έβαλα μεγεθυντικό φακό γιά να δω. Πες μου ένα τέτοιο δισκάκι που θεωρείς απλό,να το δοκιμάσω. Την πιθανότητα το NEC σου να είναι προβληματικό το αποκλείεις; Το έχεις checkάρει;
papaki63 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 paides rikste mia matia mhpws kai sas endeiaferei... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133596
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 papaki αν μας ενδιαφέρει θα το δούμε,μην ανησυχείς. δεν είναι ανάγκη για κάθε thread που ανοίγει κάποιος να το postάρει σε άλλα threads. Επί του θέματος. Δοκίμασα ένα Creation DVD+R 8x και RAKS DVD-R 8x.Μιά χαρά και στα 2. Ποιό απλό από το RAKS δεν διαθέτω...
nikosdimos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Έχει πάρει ο αδερφός μου ένα 4550 αυτό έχει αυτή τη ικανότητα;
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Έχει πάρει ο αδερφός μου ένα 4550 αυτό έχει αυτή τη ικανότητα; Όχι,αλλά μπορεί να την αποκτήσει.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133596 ti diafora exei me to lightscribe? http://www.cdfreaks.com/article/249 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131814
talos_2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί κανείς να δοκιμάσει εάν γράφει στην πλευρά δεδομένων των cd-r;
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δεν γράφει σε CD... Ή τουλάχιστον δεν το επιτρέπει το Nero...
geovard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί κανείς να δοκιμάσει εάν γράφει στην πλευρά δεδομένων των cd-r; Δεν έχει συμβατότητα με cd. Προς nikοskon, Όταν έφτειαξες την εικόνα πού ανέβασες καί πριν την γράψεις στο δίσκο έκανες προεπισκόπηση?Πως φαινόταν εκεί η εικόνα?Το nero στην έδειξε ακριβώς έτσι πού φαίνεται?Έχει σημασία να μού πείς γιά να δω τι λάθος μπορεί να κάνω εγώ.
nikosdimos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Χρειάζεται κάποιο add-on για το Nero ή υπάρχει κάποια επιλογή που επιλέγεις τι θα εκτυπώσεις στο δισκάκι;
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 @geovard: Στο Nero μου την δείχνει έγχρωμη,όπως έιναι στην πραγματικότητα. Δεν μου έχει κάπου επιλογή για προεπισκόπηση. @nikosdimos: Όλες οι εκδόσεις μετά την 6.6.1.3(..νομίζω) το υποστηρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.