Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για DFI μητρική και Dual Core..

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετοιμαζομαι να παρω Dfi Lanparty RDX200 2XVGA 2LAN ή την LANPARTY UT NF4 SLI-DR και AMD 4200BVBOX ATHLON 64-X2 4200 DUAL CORE S939. Εχει κανεις τον εν λογω συνδυαμό? Εχει κανεις υπόψιν του ασυμβατότητες με άλλα κομμάτια ? (καρτες γραφικών,τηλεόρασης κτλ)

Εγω πιο πολύ θέλω επιδόσεις σε επεξεργασία Video και Encoding. Δεν με νοιαζουν και τόσο πολύ τα γραφικά και τα παιχνίδια. Αλλά απο την άλλη πιστευω οτι η Ati έχει καλύτερες κάρτες γραφικών αυτή την περίοδο. Απο την άλλη μόνο η πρώτη υποστηρίζει dual καρτες με Ati chip. Αλλά η δευτερη φαίνεται να μου κάνει καλύτερη δουλειά (Πιο γρήγορη) στο video.. στην ταχύτητα usb , sata..

τι λέτε?

Δημοσ.

Φίλε αν ήμουν στην θέση σου και ήθελα να διαλέξω ανάμεσα στις δύο τότε θα έπαιρνα την πρώτη γιατί θα είχα καλύτερη εικόνα(κατά την γνώμη μου πάντα).

Δημοσ.

1) Εφόσον δεν σε νοιάζουν τα games δεν σου χρειάζεται μητρική με υποστήριξη 2 VGA... << CrossFire >> / << SLI >>...

2) Την πρώτη την απορίπτουμε όπως και να 'χει και για άλλους λόγους ( προβλήματα όπου στέλνει 3V+ στον επεξεργαστή μας, και άλλα ωραία :D )

3) Όποια PCI Express motherboard και να πάρεις, μπορείς να βάλεις ότι γραφικών θέλεις ( αρκεί να είναι PCI Express :D )

Αν θες να κάνεις και overclocking χτύπα την DFI LanParty nF4 Ultra-D @ 130euro

Αν δεν θες overclocking, χτύπα είτε την Asus A8N ή την MSI K8N Neo4...

Δημοσ.

den tin exw balei akoma panw..To palikari pou tin eixe mou eipe oti stin panw pci x den anoige katholou kai stin katw thira anoige alla epaize sta 8x!!kai eixe peksei me tis rithmiseis gia to sli!!!Den nomizw na ekane lathos kati.Tespa tha tin balw mesa stin bdomada kai tha dw!!

Δημοσ.
2) Την πρώτη την απορίπτουμε όπως και να 'χει και για άλλους λόγους ( προβλήματα όπου στέλνει 3V+ στον επεξεργαστή μας' date=' και άλλα ωραία :D )

[/quote']

Βασιλη κανεις μεγαλο λαθος εδω . Και εγω την ειχα αυτη τη μητρικη , αλλα και 2 αλλοι φιλοι μου . Ας μην αναφερω και τις δοκιμες που εκανε ο gorillakos & o esdee .

Επειδη βρεθηκαν 2-3 κομματια στην xtremesystems που ΙΣΩΣ να μην εφταιγαν αυτα , αλλα καποιοι αρπαγμενοι FX , πηρε τη μπαλλα η μητρικη.

Δεν καηκαν επεξεργαστες και απο την expert ? Απο την a8n32 ?? Ποσσες δεκαδες CPU ειχαν καει απο τις παλιες DFI ???

H μητρικη ειναι μια χαρα αψογη .

Δημοσ.
Βασιλη κανεις μεγαλο λαθος εδω . Και εγω την ειχα αυτη τη μητρικη ' date=' αλλα και 2 αλλοι φιλοι μου . Ας μην αναφερω και τις δοκιμες που εκανε ο gorillakos & o esdee .

Επειδη βρεθηκαν 2-3 κομματια στην xtremesystems που ΙΣΩΣ να μην εφταιγαν αυτα , αλλα καποιοι αρπαγμενοι FX , πηρε τη μπαλλα η μητρικη.

Δεν καηκαν επεξεργαστες και απο την expert ? Απο την a8n32 ?? Ποσσες δεκαδες CPU ειχαν καει απο τις παλιες DFI ???

H μητρικη ειναι μια χαρα αψογη .[/quote']

Μιλάς σε κάποιον που έχασε 2 Opteron από SLI-DR eXpert και φίλο μου που έχασε έναν 3200+ Venice από RDX200...

Φυσικά μπαίνοντας στο BIOS στο πρώτο boot και απλά ρυθμίζοντας default safe settings και κάνοντας save & exit πρόκειται για μεγάλο user error, kαι δικαιολογημένα στο restart η μητρική δίνει 3V στην CPU... :D

Sorry...αλλά...έχει και άλλα μείον η μητρικούλα...οπότε...υπομονή μέχρι τον Μάρτη για την "κανονική" CrossFire μητρική...aka RD580 ( ελπίζω αυτή την φορά να μην ξεκινήσουμε με BIOS όπως το 110-1...και dead CPUs )

Δημοσ.
Μιλάς σε κάποιον που έχασε 2 Opteron από SLI-DR eXpert και φίλο μου που έχασε έναν 3200+ Venice από RDX200...

Φυσικά μπαίνοντας στο BIOS στο πρώτο boot και απλά ρυθμίζοντας default safe settings και κάνοντας save & exit πρόκειται για μεγάλο user error' date=' kαι δικαιολογημένα στο restart η μητρική δίνει 3V στην CPU... :D

Sorry...αλλά...έχει και άλλα μείον η μητρικούλα...οπότε...υπομονή μέχρι τον Μάρτη για την "κανονική" CrossFire μητρική...aka RD580 ( ελπίζω αυτή την φορά να μην ξεκινήσουμε με BIOS όπως το 110-1...και dead CPUs )[/quote']

Αρα το προβλημα δεν ηταν/ειναι μονο στην rdx200 !

Υπηρξε μια γενικη αναστατωση με τα 4 phase PWM .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...