worldcitizen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που μου την έσπαγε στο MS Remote Desktop είναι που δεν ήταν UB, όχι ότι καθυστερούσε πολύ, αλλά προσπαθώ να αποφεύγω τις εφαρμογές που δεν είναι UB. Σήμερα έπεσα στο CoRD ένα open-source (UNIX port) Remote Desktop Client που τρέχει native και σε Intel. Απ'ότι κατάλαβα είναι υπό ανάπτυξη ακόμα και στο μέλλον θα προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά όταν τον δοκίμασα μου φάνηκε πλήρως λειτουργικός. Give it a try... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
small change Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html VLC media player is a multi-purpose multimedia tool. It can play DVDs, VCDs or read a stream from the network. It plays DivX/MPEG-4 files (and many other files) and is unaffected by the dreaded .avi bug which can cause choppy sound when playing DivX in QuickTime Player. You can also stream content to the network or a file. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 VLC Compatibility In response to the new Intel processors' date=' a small piece of software called the Apple Remote Helper has surfaced to allow remote use in the popular VLC media player. Play, pause, volume, and skip buttons all work normally. It should be noted, however, that the volume buttons change VLC's volume, and not the system volume. Starting with release 0.8.6-test1 VLC itself supports the Apple Remote. Apple Remote Helper λοιπόν, για να βλέπουμε και ταινίες με υπότιτλους εξ'αποστάσεως... (αφού έχουμε φτιάξει το playlist..) http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Remote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Apple Remote Helper λοιπόν, για να βλέπουμε και ταινείες με υπότιτλους εξ'αποστάσεως... (αφού έχουμε φτιάξει το playlist..) http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Remote Eξαιρετικό, δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ε-ξαι-ρε-τι-κό thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 To Linotype FontExplorer X 1.1 (όχι, δεν τρέχει σε Χ11) το έχουμε πει? Αν όχι είναι ένα πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο για να διαχειρίζεστε τα Fonts σας.. Είναι και free.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megadancemix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 http://macforge.net/ Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει παλι. 40.000 open source project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 BackityMac Easiest Backup Solution for all your important Files Freeware για Disk Images, επι πληρωμή για Burn, Μπορεί να πάρει Backup και Restore για: Apple Mail Entourage iCal Address Book Keychain Preferences Folder DashBoard Widgets Safari Bookmarks FireFox Bookmarks Camino Bookmarks iPhoto Library iTunes Music Library iWeb Files Documents Folder Entire Home Folder και φακέλους της επιλογής μας.. Το δοκίμασα για Backup, και τα κάνει μια χαρά, για Restore, ευτυχώς ακόμα δεν το έχω χρειαστεί για να το δοκιμάσω... EDIT, Το δοκίμασα και το Restore και δεν δούλεψε.. Με την μαγεία όμως του OSX, απλά τα αντιγράφετε στο ~/Library/ ή στο ~/Library/Application Support/ και είσαστε Ready 2 Go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 EDIT, Το δοκίμασα και το Restore και δεν δούλεψε... Έχω κάνει Restore 3-4 φορές μέχρι τώρα, πάντα με απόλυτη επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 amsn υποστηρίζει και video κανονικά! το προτιμώ από το audium που ΔΕΝ υποστιρίζει emoticons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 http://softbend.free.fr/himmelbar/index.html με ενοχλούσε λίγο που έψαχνα συνέχεια τον apz folder, τώρα όλα σε μία μπάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 iBackup Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει μέχρι τώρα σε backup... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Quicksilver Launcher για όλα τα προγράμματα, απ'ευθείας μέσω πληκτρολόγησης. Σκεφτείτε κάτι σαν το Spotlight, το οποίο να ψάχνει άμεσα στο σύστημα ό,τι θες (πρόγραμμα, text, ιστοσελίδα από τα bookmarks, τραγούδι στο iTunes κλπ) και να το εκτελεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείς να το ρυθμίσεις να εμφανίζεται στην οθόνη με συνδυασμό πλήκτρων (π.χ 2 φορές Shift), οπότε μπορείς να ανοίξεις οτιδήποτε χωρίς καν να αγγίξεις το mouse! Είναι freeware και UB, check it out! http://www.macupdate.com/info.php/id/14831 Υ.Γ. Το πρόγραμμα έχει ήδη αναφερθεί και στην πρώτη σελίδα...sorry για την double entry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά quicksilver και spotlight! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 To QS μπορεί να πάρει πάρα πολλά add-ons και να αντικαταστίσει σε αρκετά πράγματα το ποντίκι.. πχ, μπορεί να προσθέσει κείμενο σε ένα txt αρχείο, μπορεί να κάνει αναζήτηση πολύ απλά σε όποιοδήποτε site θέλεις με την βοήθεια του AcidSearch και του αντίστοιχου plugin. Μπορείς να στείλεις mail χωρίς καν να ανοίξεις το Mail.app . Μπορώ να το εκθιάζω για πολλές ώρες Spotlight έχω καιρό να χρησιμοποιήσω, τουλάχιστον το μπλε εικονίδιο πάνω αριστερά γιατί στον Finder δεν αλλάζετε με τπτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις