Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tagalicious for mac os x. Βρίσκει tags, lyrics, album art για όλη την μουσική στο itunes. Ακόμα και την κατεβασμένη, τα κομμάτια από youtube κλπ. Σε 2800 κομμάτια δεν βρήκε μόνο για 50 (κυρίως remix). Έχει βγει και key generator.

Αλλά please δώστε τα 8$ το αξίζει.

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα παιδια,αν μπορει καποιος να φτιαξει μια καινουργια λιστα,με τα προγραμματα εκατσα διαβασα απο την αρχη μεχρι και την 42 και σε μερικες σελλιδες να το προγραμματα που εχει δεν δουλευουν...ειτε ειναι παλια, ηδεν ξερω κι εγω ...το ζηταω σαν χαρη νεος χρηστης μακ και δυσκολευτηκα..πιστευω οτι θα ειναι κι αλλοι...ευχσριστω!

• Like 1

Tagalicious for mac os x. Βρίσκει tags, lyrics, album art για όλη την μουσική στο itunes. Ακόμα και την κατεβασμένη, τα κομμάτια από youtube κλπ. Σε 2800 κομμάτια δεν βρήκε μόνο για 50 (κυρίως remix). Έχει βγει και key generator.

Το αγόρασα από το App Store στα 8 Ευρώ και δεν το έχω μετανιώσει.

Απλά μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ και να καταλαβαίνω πόσο καλό πρόγραμμα είναι το iTunes αν έχεις αγοράσει τη μουσική. Με λίγα λόγια όταν η μουσική είναι τακτοποιημένη, πράμα που συμβαίνει μόνο αν την έχεις αγοράσει ή αν με κάποιο πρόγραμμα έχεις εισάγει πληροφορίες, όπως tags, artworks, κλπ.

1000 Μπράβο!

καλησπερα παιδια,αν μπορει καποιος να φτιαξει μια καινουργια λιστα,με τα προγραμματα εκατσα διαβασα απο την αρχη μεχρι και την 42 και σε μερικες σελλιδες να το προγραμματα που εχει δεν δουλευουν...ειτε ειναι παλια, ηδεν ξερω κι εγω ...το ζηταω σαν χαρη νεος χρηστης μακ και δυσκολευτηκα..πιστευω οτι θα ειναι κι αλλοι...ευχσριστω!

Έχεις δίκιο. Το παρόν θέμα έχει μεγαλώσει τόσο που δεν είναι πλέον πρακτικό. Κλειδώνεται λοιπόν και ξεκινάμε από την αρχή εδώ: Προτάσεις για χρήσιμα Mac Apps (μόνο προτάσεις, όχι ερωτήσεις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...