Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Spin Music Pro - Εφαρμογή ραδιοφώνου - δωρεάν

The neverending music radio

Finally an easy and quick to listen to the music you want while you are on your Mac: Spin Music Pro has a wide range of music stations to choose the kind and within seconds you can already enjoy the music looking for.

mzl.dvxagvip.800x500-75.jpg

mzl.wuyneodq.800x500-75.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν φαίνεται άσχημο.

Έχει κάπου επιλογή για να βλέπουμε το Bitrate του κάθε σταθμού; Επίσης απουσιάζει η επιλογή Search νομίζω;

Δεν φαίνεται άσχημο.

Έχει κάπου επιλογή για να βλέπουμε το Bitrate του κάθε σταθμού; Επίσης απουσιάζει η επιλογή Search νομίζω;

Ούτε εγώ τα βρήκα, μάλλον δεν υπάρχουν!

Είναι περισσότερο για να ακούς κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής (με πολλές εναλλακτικές προτάσεις), παρά κάποιο συγκεκριμένο σταθμό!

Θα ήθελα ένα πρόγραμμα σαν το WInamp στα PC που να βάζω ότι σταθμό θέλω. Δεν θέλω όμως να το βάλω στο Mac.

Πολύ καλό ραδιόφωνο είναι το Tune In Radio στο iOS.

Δυστυχώς όμως δεν το βρήκα για OSX. :(

Κι εγώ χρησιμοποιώ το TuneIn Radio σε iOS! Πολύ καλό!

Σε MacOSX χρησιμοποιώ το Greek Radio Mac για ελληνικούς σταθμούς και το RadioTuner (windget) που του προσθέτεις όποιο σταθμό θέλεις!

Και τα δύο χρειάζονται Flip4Mac για να παίξουν, και τα δύο διατίθενται δωρεάν!

edit.

Γιατί συγκεκριμένο σταθμό πως μπορείς να επιλέξεις/ψάξεις;

Νομίζω δεν γίνεται καν... :(

Ναι, δεν νομίζω να γίνεται...

Δεν έχει search (τουλάχιστον δεν το βρήκα όσο κι αν έψαξα :P ) κι αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα για μένα. Διαφορετικά είναι πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή! Όπως είπα και παραπάνω, είναι περισσότερο για να ακούσεις κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής παρά κάποιο συγκεκριμένο σταθμό!

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό πρόγραμμα για απεγκατάσταση εφαρμογών;

Χρησιμοποιώ το AppCleaner (δωρεάν) και είμαι ευχαριστημένος! Εύκολο και αποτελεσματικό!

Σε τι χρησιμεύει αυτό; Αφού με Delete από το Finder>Applications σβήνεται ολοκληρωτικά η εφαρμογή.

Κάνω ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Σε τι χρησιμεύει αυτό; Αφού με Delete από το Finder>Applications σβήνεται ολοκληρωτικά η εφαρμογή.

Κάνω ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Δεν συμβαίνει πάντα! Συχνά οι εφαρμογές δημιουργούν αρχεία που μπορεί να περιέχουν εικονίδια, επιλογές χρήστη, αποθήκευμένα δεδομένα, που ένα απλό delete στο app δεν περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα αρχεία που έχει δημιουργήσει.... Οι εφαρμογές που κάνουν uninstall δεν σβήνουν μόνο το app αλλά ψάχνουν και σβήνουν επιπλέον τα αρχεία που έχει δημιουργήσει! Ή τουλάχιστον αυτό υπόσχονται ότι κάνουν, εξαρτάται από την αποτελεσματικότητά τους!

Δες κι εδώπου τα λέει αναλυτικά.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

kislogo.png

KisMac

Free-(Δωρεάν)-

Βρίσκει τα γύρω δίκτυα (ασύρματα μόνο) και αφού κάνει capture το handshake ξεκινάει μια επίθεση της επιλογής σας (BruteForce, Dictionary κτλ...) και σας εμφανίζει τον κωδικό του ασύρματου δικτου για σύνδεση σε αυτό...

Official Site για free download, συμβατότητες και επιπλέον άλλες πληροφορίες...

Αρνητικά : Μη συμβατό με όλες τις ασύρματες κάρτες δικτύου, χρονοβόρες πολλές φορές διαδικασίες, μη σίγουρο αποτέλεσμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...