lagoudakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τιλες τωρα!!! Πολυ καλο προγραμματακι,το ειχα στανταρ οταν ειχα pc,μπραβο ρε φιλε για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Tincta text editor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Aν έχει αναφερθεί sorry Sequential,προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος image viewer για OSX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Aν έχει αναφερθεί sorry Sequential,προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος image viewer για OSX Ωραιος! Πραγματικα φαινεται πολυ καλος, γιατι ολοι οι υπολοιποι ηταν επιοικως απαραδεκτοι, συμπεριλαμβανομενου του preview και του Iphoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Νice.Θα τον δοκιμασε και εγω, μια και δεν εχω βρει ακομα τον ιδανικο για τα μετρα μου. Προς το προν ημουν με το Χee, ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Νice.Θα τον δοκιμασε και εγω, μια και δεν εχω βρει ακομα τον ιδανικο για τα μετρα μου. Προς το προν ημουν με το Χee, ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερος. O xee ηταν απλα ενα ημιμετρο και η κλασικη περιπτωση οπου στους τυφλους(image viewers σε mac os x) βασιλευει ο μονοφθαλμος. Συγκρινομενος με image viewers των windows(πχ faststone image viewer) ηταν μετριοτατος. Ο sequential φαινεται πολυ καλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Gramps | Organize your family tree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Breakaway για να σταματαει η μουσικη οταν αποσυνδεονται τα ακουστικα (οπως στα iDevices) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δωρεαν για λιγες ημερες, Deskscribble, μονο με ενα tweet, εδω (ειναι το τελευταιο στη λιστα), πατηστε get now (ή get deskscribble now) και ακολουθειστε τις οδηγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 iSight Disabler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Πολυ ωραιο θεμα,μπραβο παιδια σε ολους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Instinctiv, ενας audio player που συγχρονιζει desktop και mobile phone και εχει τασεις κοινωνικοτητας, εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Hacker Evolution Duality Beta Game http://www.youtube.com/watch?v=MbcF5Sj62z0&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=wgEbpMTSu-I&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κλασικά πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το καλύτερο πρόγραμμα για σημειώσεις που υπάρχει : Curio Μπορείτε να το αγοράσετε και στο App Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις