Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αυτος δε θελει adobe air για να δουλεψει ? μηπως ειναι βαρυς ?

Yeap,με air δουλευει.Δεν θα τον ελεγα ελαφρυ. Εχω 4gb οποτε προς το παρον δεν με ενοχλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

functionflip-screenshot.png

Το FunctionFlip είναι ένα μικρο πρόσθετο στο System Preferences που σας επιτρέπει να επιλέξετε για κάθε F πλήκτρο το πως θα δουλεύει.

Ποια είναι τα F πλήκτρα και γιατί αυτό είναι σημαντικό ;

Τα F πλήκτρα είναι αυτά που βρίσκονται στην απάνω γραμμή του πληκτρολογίου σας, αυτά που η Apple έχει επιλέξει ως πλήκτρα που θα κάνουν διάφορες λειτουργίες όπως να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κτλ. Εάν εσείς τώρα θέλετε το πλήκτρο F8 να δουλεύει σαν κανονικό F8 μέχρι τώρα είχατε μόνο 2 επιλογές.

α) να έχετε όλα τα πλήκτρα σε F mode, β) όποτε θέλετε να κάνετε χρήση του F8 να πατάτε μαζί και το FN.

Όπως καταλαβαίνετε το FunctionFlip σας επιτρέπει λοιπόν να έχετε μόνο το F8 σαν function key, και όλα τα άλλα να κάνουν την δευτερεύουσα εργασία τους.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ δωρεάν.

via milaraki.com

20110208-anxiety.jpg

Anxiety

Lightweight To-do Management

ελληνικα

Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω αυτό. Ενώ το iCal έχει events, και έχω ρυθμίσει και το Anxious να βλέπει το αντίστοιχη calendar, στο τελευταίο δεν εμφανίζονται τα events... :mad:

MyTunesControllerPlus_Snag1.12_0.png

MyTunesController Plus

MyTunesController Plus Is a Free Mac iTunes Menubar Controller with Song Lyric Support

Φαίνεται ενδιαφέρον. Θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι. B)

MyTunesControllerPlus_Snag1.12_0.png

MyTunesController Plus

MyTunesController Plus Is a Free Mac iTunes Menubar Controller with Song Lyric Support

Τελικά αποτυχία το εν λόγω πρόγραμμα. Καλό, χρυσό, αλλά από τα 7-8 κομμάτια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, μόνο σε 1 μου κατέβασε στοίχους. Στα υπόλοιπα αδυνατεί να τους βρει. Και καλα οι διασκευές και άλλα "περίεργα" κομμάτια, αλλά να μην διαθέτει στίχους π.χ. από Iced Earth ή Blind Guardian??

Anyway, θα συνεχίσω να το τεστάρω για κανα 2 μέρες ακόμα, πριν αποφασίσω αν θα το κρατήσω.

εντιτ: τελικά απ' ότι βλέπω (πηγαίνοντας σειριακά από κομμάτι σε κομμάτι) οι database του είναι φτωχότατη. :mad:

Τελικά αποτυχία το εν λόγω πρόγραμμα. Καλό, χρυσό, αλλά από τα 7-8 κομμάτια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, μόνο σε 1 μου κατέβασε στοίχους. Στα υπόλοιπα αδυνατεί να τους βρει. Και καλα οι διασκευές και άλλα "περίεργα" κομμάτια, αλλά να μην διαθέτει στίχους π.χ. από Iced Earth ή Blind Guardian??

Anyway, θα συνεχίσω να το τεστάρω για κανα 2 μέρες ακόμα, πριν αποφασίσω αν θα το κρατήσω.

εντιτ: τελικά απ' ότι βλέπω (πηγαίνοντας σειριακά από κομμάτι σε κομμάτι) οι database του είναι φτωχότατη. :mad:

Αν θες προγραμμα για να σου βρισκει στιχους γιατι δε δοκιμαζεις το tunesart

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...