Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αυτος δε θελει adobe air για να δουλεψει ? μηπως ειναι βαρυς ? Yeap,με air δουλευει.Δεν θα τον ελεγα ελαφρυ. Εχω 4gb οποτε προς το παρον δεν με ενοχλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ok, thanks απλως ρωτησα, καθαρη περιεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το FunctionFlip είναι ένα μικρο πρόσθετο στο System Preferences που σας επιτρέπει να επιλέξετε για κάθε F πλήκτρο το πως θα δουλεύει. Ποια είναι τα F πλήκτρα και γιατί αυτό είναι σημαντικό ; Τα F πλήκτρα είναι αυτά που βρίσκονται στην απάνω γραμμή του πληκτρολογίου σας, αυτά που η Apple έχει επιλέξει ως πλήκτρα που θα κάνουν διάφορες λειτουργίες όπως να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κτλ. Εάν εσείς τώρα θέλετε το πλήκτρο F8 να δουλεύει σαν κανονικό F8 μέχρι τώρα είχατε μόνο 2 επιλογές. α) να έχετε όλα τα πλήκτρα σε F mode, β) όποτε θέλετε να κάνετε χρήση του F8 να πατάτε μαζί και το FN. Όπως καταλαβαίνετε το FunctionFlip σας επιτρέπει λοιπόν να έχετε μόνο το F8 σαν function key, και όλα τα άλλα να κάνουν την δευτερεύουσα εργασία τους. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ δωρεάν. via milaraki.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Anxiety Lightweight To-do Management ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Anxiety Lightweight To-do Management ελληνικα χμ.. ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 MacDropAny MacDropAny Syncs Local Folders with Your Dropbox Account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 MyTunesController Plus MyTunesController Plus Is a Free Mac iTunes Menubar Controller with Song Lyric Support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Anxiety Lightweight To-do Management ελληνικα Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω αυτό. Ενώ το iCal έχει events, και έχω ρυθμίσει και το Anxious να βλέπει το αντίστοιχη calendar, στο τελευταίο δεν εμφανίζονται τα events... MyTunesController Plus MyTunesController Plus Is a Free Mac iTunes Menubar Controller with Song Lyric Support Φαίνεται ενδιαφέρον. Θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 MyTunesController Plus MyTunesController Plus Is a Free Mac iTunes Menubar Controller with Song Lyric Support Τελικά αποτυχία το εν λόγω πρόγραμμα. Καλό, χρυσό, αλλά από τα 7-8 κομμάτια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, μόνο σε 1 μου κατέβασε στοίχους. Στα υπόλοιπα αδυνατεί να τους βρει. Και καλα οι διασκευές και άλλα "περίεργα" κομμάτια, αλλά να μην διαθέτει στίχους π.χ. από Iced Earth ή Blind Guardian?? Anyway, θα συνεχίσω να το τεστάρω για κανα 2 μέρες ακόμα, πριν αποφασίσω αν θα το κρατήσω. εντιτ: τελικά απ' ότι βλέπω (πηγαίνοντας σειριακά από κομμάτι σε κομμάτι) οι database του είναι φτωχότατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά αποτυχία το εν λόγω πρόγραμμα. Καλό, χρυσό, αλλά από τα 7-8 κομμάτια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, μόνο σε 1 μου κατέβασε στοίχους. Στα υπόλοιπα αδυνατεί να τους βρει. Και καλα οι διασκευές και άλλα "περίεργα" κομμάτια, αλλά να μην διαθέτει στίχους π.χ. από Iced Earth ή Blind Guardian?? Anyway, θα συνεχίσω να το τεστάρω για κανα 2 μέρες ακόμα, πριν αποφασίσω αν θα το κρατήσω. εντιτ: τελικά απ' ότι βλέπω (πηγαίνοντας σειριακά από κομμάτι σε κομμάτι) οι database του είναι φτωχότατη. Αν θες προγραμμα για να σου βρισκει στιχους γιατι δε δοκιμαζεις το tunesart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το Tunes Art είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι στιγμής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 TΟ δοκιμάζω ήδη. Θενξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το Tunes Art είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι στιγμής.. το δοκίμασα τώρα και 8α συμφωνήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια καμια προταση για HD converter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το δοκίμασα τώρα και 8α συμφωνήσω Ε τότε εμένα μου μένει απλώς να επαυξήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις