Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μια εφαρμογή πολύ καλή (αν και σε beta έκδοση προς το παρόν) είναι και το EVOM.

Πρόκειται για εφαρμογή εύκολης μετατροπής βίντεο από ένα format σε άλλο (π.χ. από flv σε avi). Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα «κατεβάσματος» βίντεο από το YouTube στη μορφή, που θέλουμε, αλλά και απομόνωσης του ήχου ενός βίντεο και τη δημιουργία ενός αρχείου mp3.

Ένα σύντομο βίντεο-οδηγό, που ανέβασα στο ιστολόγιό μου σας το παραθέτω εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=1CcI5wQMTPI

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ψαχνω εδω και κατι ωρες αλλα δεν βρισκω...

ενα προγραμμα να μου ενωνει mp4 files, και να ειναι free.

Υπαρχει?

Δοκιμασα διαφορα, το avidemux κρασαρει, το mpegstreamclip επισης, κατι αλλα converters οδηγουν σε re-encoding.

Δεν θελω reencoding, δυο πανομοιοτυπα αρχεια βιντεο, να ενωθουν μεταξυ τους σε ενα αρχειο.

Υπαρχει?

Δοκιμασα διαφορα, το avidemux κρασαρει, το mpegstreamclip επισης, κατι αλλα converters οδηγουν σε re-encoding.

Δεν θελω reencoding, δυο πανομοιοτυπα αρχεια βιντεο, να ενωθουν μεταξυ τους σε ενα αρχειο.

χλωμο

ισως γινεται με συνδιασμο του mkv toolnix Link και του remux Link

με το πρωτο τα ενωνεις και αν δεν εχει save as σε mp4 τα σωζεις σε mkv (αλλαζει μονο ο container δεν γινεται reencoding) και με το δευτερο ξαναλλαζεις τον container σε mp4

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο

_______________________________________________________________________________________________________

Store News

ενα προγραμμα που μας λεει καθημερινα ποια προγραμματα ειναι σε προσφορα Link

Υπαρχει?

To iMovie μπορεί να το κάνει αλλά θα πάρει χρόνο και μάλλον θα το κάνει .mov....Δεν ξέρω αν στην επιλογή share έχει δυνατότητα να το κάνει .mp4...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κανένα καλό twitter client για to macbookάκι μου?

Έχω το tweetie, αλλα πρώτα μου έρχεται mail απο twitter πως έχω μνμ, μετά φαίνεται απο web twitter, και ΜΕΤΑ απο κάμποσα λεπτά εμφανίζεται στο tweetie.

Στο iphone έχω το echofon, που μ' έχει βολέψει φοβερά, αλλα στο macbook δε μ' αρέσει καθόλου το interface, και δεν είναι και χρηστικό για μένα.

Κανένα καλό twitter client για to macbookάκι μου?

Έχω το tweetie, αλλα πρώτα μου έρχεται mail απο twitter πως έχω μνμ, μετά φαίνεται απο web twitter, και ΜΕΤΑ απο κάμποσα λεπτά εμφανίζεται στο tweetie.

Στο iphone έχω το echofon, που μ' έχει βολέψει φοβερά, αλλα στο macbook δε μ' αρέσει καθόλου το interface, και δεν είναι και χρηστικό για μένα.

Ψάξε στο App Store to Twitter. Το έχω και στο ipad και iphone και μ έχει βολέψει πάρα πολύ. Παλιά είχα το Itsy

Ψάξε στο App Store to Twitter. Το έχω και στο ipad και iphone και μ έχει βολέψει πάρα πολύ. Παλιά είχα το Itsy

Ανάμεσα σε μπόλικους clients, είχα περάσει και το twitter απο το app store, αλλα κι αυτό δε με βόλεψε. Εσένα, σου ανανεώνει αυτόματα?

• Moderators

Ανάμεσα σε μπόλικους clients, είχα περάσει και το twitter απο το app store, αλλα κι αυτό δε με βόλεψε. Εσένα, σου ανανεώνει αυτόματα?

Tweetdeck?Ξεκινησα απο windows,συνεχιζω σε mac,συνεχιζει να ειναι το ιδιο λειτουργικο για τα γουστα μου.

Tweetdeck?Ξεκινησα απο windows,συνεχιζω σε mac,συνεχιζει να ειναι το ιδιο λειτουργικο για τα γουστα μου.

Μισό, να το δοκιμάσω δάσκαλε, να σου πώ.

Εγω χρησιμοποιω το kiwi

Δοκιμασα διαφορους αλλα τελικα κατεληξα σε αυτον, με εχει βολεψει παρα πολυ

Αυτος δε θελει adobe air για να δουλεψει ? μηπως ειναι βαρυς ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...