Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μη σου κάνει εντύπωση. Το έφτιαξε ο ίδιος τύπος που έφτιαξε και το Quicksilver (τον έχει προσλάβει η Google εδώ και καιρό). :)

I know man B)

Νοου γκρικλις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Δεν κάνει για HotMail αυτό, ε;

Αυτό, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι για POP3 accounts.

To Hotmail θεωρείται POP3 mail; Δεν έχω ιδέα. :mellow:

Trillian (θελει registration) αντιAdium το οποιο ειναι προβληματικο τωρα τελευταια...

To Adium είναι προβληματικό ? :mellow:

Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα και το έχω για msn,aol,gmail,fb

• Super Moderators

Trillian (θελει registration) αντιAdium το οποιο ειναι προβληματικο τωρα τελευταια...

Κι εγώ απορώ: πού έγκειται το πρόβλημα στο Adium;

Δεν μου εμφανιζει καθολου τις επαφες απο το FB ουτε απο το MSN παρολο που ειναι συνδεμενο καθως αν μου γραψει καποιος μου το εμφανιζει.... εχω κανει επανεγκατασταση,αφαιροπροσθεση λογαριασμων,ελεγχο ρυθμισεων αλλα τπτ...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Φίλε Whiteyez το Hidden φαίνεται πολύ χρήσιμο.. Αλλά πως ακριβώς λειτουργεί δεν κατάλαβα..

Αφού προφανώς δεν έχει gps to macbook, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα που "πίανει" το mac?

Δεν μου εμφανιζει καθολου τις επαφες απο το FB ουτε απο το MSN παρολο που ειναι συνδεμενο καθως αν μου γραψει καποιος μου το εμφανιζει.... εχω κανει επανεγκατασταση,αφαιροπροσθεση λογαριασμων,ελεγχο ρυθμισεων αλλα τπτ...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

μην ανησυχεις και μενα μου το κανει αλλα στο msn που εχει το τελευταιο office μεσα.

Φίλε Whiteyez το Hidden φαίνεται πολύ χρήσιμο.. Αλλά πως ακριβώς λειτουργεί δεν κατάλαβα..

Αφού προφανώς δεν έχει gps to macbook, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα που "πίανει" το mac?

Ναι, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα, μέσω της υπηρεσίας Skyhook Wireless. Στην Αθήνα δουλεύει αρκετά καλά (απόκλιση το πολύ 100m). Δεν ξέρω όμως τί γίνεται σε άλλες περιοχές.

Εκτός από το tracking σου στέλνει φωτογραφία από το desktop και φωτογραφία από την κάμερα του macbook. Τέλος, σου στέλνει και την IP του για να μπορέσεις ενδεχομένως να βρεις ποιός είναι ο πάροχος του internet και να ζητήσεις (μέσω αστυνομίας) να σου πουν ποιός χρήστης χρησιμοποιεί την IP αυτήν.

Δεν ξέρω βέβαια στην Ελλάδα τι νομικές διαδικασίες πρέπει να κάνεις και αν είναι εύκολο ή θα σου φάει μερικά χρόνια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...