tr3quart1sta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μη σου κάνει εντύπωση. Το έφτιαξε ο ίδιος τύπος που έφτιαξε και το Quicksilver (τον έχει προσλάβει η Google εδώ και καιρό). I know man Νοου γκρικλις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη δεν θα ξαναβγει νεοτερη εκδοση του QS?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη δεν θα ξαναβγει νεοτερη εκδοση του QS?? τουλαχιστον του GQSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν κάνει για HotMail αυτό, ε; Αυτό, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι για POP3 accounts. To Hotmail θεωρείται POP3 mail; Δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι για POP3 accounts. To Hotmail θεωρείται POP3 mail; Δεν έχω ιδέα. Το απλό είναι νομίζω. Το Plus είναι IMAP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Trillian (θελει registration) αντιAdium το οποιο ειναι προβληματικο τωρα τελευταια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Trillian (θελει registration) αντιAdium το οποιο ειναι προβληματικο τωρα τελευταια... To Adium είναι προβληματικό ? Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα και το έχω για msn,aol,gmail,fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Trillian (θελει registration) αντιAdium το οποιο ειναι προβληματικο τωρα τελευταια... Κι εγώ απορώ: πού έγκειται το πρόβλημα στο Adium; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μου εμφανιζει καθολου τις επαφες απο το FB ουτε απο το MSN παρολο που ειναι συνδεμενο καθως αν μου γραψει καποιος μου το εμφανιζει.... εχω κανει επανεγκατασταση,αφαιροπροσθεση λογαριασμων,ελεγχο ρυθμισεων αλλα τπτ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Hiddenapp δωρεάν μέχρι 1η Ιανουαρίου. http://hiddenapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε Whiteyez το Hidden φαίνεται πολύ χρήσιμο.. Αλλά πως ακριβώς λειτουργεί δεν κατάλαβα.. Αφού προφανώς δεν έχει gps to macbook, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα που "πίανει" το mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Hazel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μου εμφανιζει καθολου τις επαφες απο το FB ουτε απο το MSN παρολο που ειναι συνδεμενο καθως αν μου γραψει καποιος μου το εμφανιζει.... εχω κανει επανεγκατασταση,αφαιροπροσθεση λογαριασμων,ελεγχο ρυθμισεων αλλα τπτ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk μην ανησυχεις και μενα μου το κανει αλλα στο msn που εχει το τελευταιο office μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε Whiteyez το Hidden φαίνεται πολύ χρήσιμο.. Αλλά πως ακριβώς λειτουργεί δεν κατάλαβα.. Αφού προφανώς δεν έχει gps to macbook, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα που "πίανει" το mac? Ναι, το tracking γίνεται από τα wireless δίκτυα, μέσω της υπηρεσίας Skyhook Wireless. Στην Αθήνα δουλεύει αρκετά καλά (απόκλιση το πολύ 100m). Δεν ξέρω όμως τί γίνεται σε άλλες περιοχές. Εκτός από το tracking σου στέλνει φωτογραφία από το desktop και φωτογραφία από την κάμερα του macbook. Τέλος, σου στέλνει και την IP του για να μπορέσεις ενδεχομένως να βρεις ποιός είναι ο πάροχος του internet και να ζητήσεις (μέσω αστυνομίας) να σου πουν ποιός χρήστης χρησιμοποιεί την IP αυτήν. Δεν ξέρω βέβαια στην Ελλάδα τι νομικές διαδικασίες πρέπει να κάνεις και αν είναι εύκολο ή θα σου φάει μερικά χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 το Ecoute Link Δεν ειναι free αλλα αξιζει και με το παραπανω τα 8 ευρω που κοστιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις