The_Mentor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 βασικά το sexy της υπόθεσης είναι να πετάς μέσα τα αρχεία σου, να τα κάνεις encrypt και να τα έχεις στη δουλειά χωρίς να σκέφτεσαι "..να αφήσω το usb stick καρφωμένο στον υπολογιστή και να φύγω από το γραφείο για κανα μισάωρο ή να μην το αφήσω..." Θα το δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ να δω αν παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 No Ping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να κανει ''rename'' σε πολλα επιλεγμενα αρχεια μεσα σε ενα φακελο , δηλαδη κατεβαζω τις φωτο απο το memory στον σκληρο δισκο , και θελω τις 10 να τις ονομασα ''νικος'' τις αλλες δεκα ''τασος'' , και δυστυχος πρεπει να τις κανω μια-μια , υπαρχει εντολη ή προγραμμα που να τις επιλεγεις και τις 10 ? ευχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Name Mangler. Κάποτε ήταν δωρεάν, αλλά νομίζω ότι τελευταίως έχουν βάλει μια χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Name Mangler. Κάποτε ήταν δωρεάν, αλλά νομίζω ότι τελευταίως έχουν βάλει μια χρέωση. Τεν μπακς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να κανει ''rename'' σε πολλα επιλεγμενα αρχεια μεσα σε ενα φακελο , δηλαδη κατεβαζω τις φωτο απο το memory στον σκληρο δισκο , και θελω τις 10 να τις ονομασα ''νικος'' τις αλλες δεκα ''τασος'' , και δυστυχος πρεπει να τις κανω μια-μια , υπαρχει εντολη ή προγραμμα που να τις επιλεγεις και τις 10 ? ευχαριστω . Renamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Renamer ευχαριστω , ομως δυστυχως ''Renamer runs on Mac OS X Leopard 10.5 and Snow Leopard 10.6.'' και εγω εχω το 10.4 , οποτε δεν . εαν ξερεις κανενα προγραμμα για 10.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω , ομως δυστυχως ''Renamer runs on Mac OS X Leopard 10.5 and Snow Leopard 10.6.'' και εγω εχω το 10.4 , οποτε δεν . εαν ξερεις κανενα προγραμμα για 10.4 ενα χρησιμο προγραμμα για σενα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα mail checker για POP3? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα mail checker για POP3? Ευχαριστώ Τσέκαρε το Mail Checker (duh για το όνομα... ): http://www.kwasi-ich.de/software/mailwidget/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 http://dashkards.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 http://dashkards.com/ Πολύ καλό site !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Google Quick Search Box παρομοιο με το Quicksilver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τσέκαρε το Mail Checker (duh για το όνομα... ): http://www.kwasi-ich.de/software/mailwidget/ Δεν κάνει για HotMail αυτό, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 παρομοιο με το Quicksilver... Μη σου κάνει εντύπωση. Το έφτιαξε ο ίδιος τύπος που έφτιαξε και το Quicksilver (τον έχει προσλάβει η Google εδώ και καιρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις